Photos and videos from instagram posts tagged with #action

fleetwood1975 @fleetwood1975

Watch NEW clips on #FACEBOOK #EriksTikTokTV ๐Ÿ“บ #TWITTER (@fleetwood1975) #YOUTUBE (UNDER CONSTRUCTION) New clips posted daily... ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ ๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž #music #musician #emcee #HipHop #songwriter #performer #movies #moviefanatic #moviescenes #comedy #action #horrormovies #tiktok #tiktokfunny #tiktokviral #tiktokvideo

2
Watch NEW clips on
#FACEBOOK #EriksTikTokTV ๐Ÿ“บ
#TWITTER (@fleetwood1975)
#YOUTUBE (UNDER CONSTRUCTION) 
New clips posted daily...
๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ
๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ
๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž
#music 
#musician 
#emcee 
#HipHop 
#songwriter 
#performer 
#movies
#moviefanatic
#moviescenes 
#comedy 
#action
#horrormovies 
#tiktok 
#tiktokfunny 
#tiktokviral 
#tiktokvideo
el.moaii @el.moaii

Boceto rápido para practicar escenas de parkour. . . . . . . . . . . . . . . . . Tags locos para tener más likes :B : #art #sketch #boceto #japanese #parkour #action

3
Boceto rápido para practicar escenas de parkour.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tags locos para tener más likes :B :

#art #sketch #boceto #japanese #parkour #action
penplasma @penplasma

We call that there a "rock formation". What else do yall think would look cool as a bunch o' rocks? ๐Ÿ‘‚๐Ÿ‘‚๐Ÿ‘‚ . . . . #art #modernart #modern #pen #pendrawing #copic #instago #form #body #instagood #instagram #artist #artists #artistsoninstagram #rock #detail #blackandwhite #black #white #action #jump

0
We call that there a "rock formation". What else do yall think would look cool as a bunch o' rocks? ๐Ÿ‘‚๐Ÿ‘‚๐Ÿ‘‚
.
.
.
.
#art #modernart #modern #pen #pendrawing #copic #instago #form #body #instagood #instagram #artist #artists #artistsoninstagram #rock #detail #blackandwhite #black #white #action #jump
irishtourguide87 @irishtourguide87

Action shot - volcano boarding in Nicaragua! A bit like sand boarding, it was a huge effort to climb to the top, with major thrills going down! #goodtimes #memories #travel #action

0
Action shot - volcano boarding in Nicaragua! A bit like sand boarding, it was a huge effort to climb to the top, with major thrills going down!

#goodtimes #memories #travel #action
wmmnation @wmmnation

Angelina Jolie was great as Lara Croft #AngelinaJolie #LaraCroft #LaraCroftTombRaider #VideoGame #Action

0
Angelina Jolie was great as Lara Croft #AngelinaJolie #LaraCroft #LaraCroftTombRaider #VideoGame #Action
fleetwood1975 @fleetwood1975

Watch NEW clips on #FACEBOOK #EriksTikTokTV ๐Ÿ“บ #TWITTER (@fleetwood1975) #YOUTUBE (UNDER CONSTRUCTION) New clips posted daily... ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ ๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž #music #musician #emcee #HipHop #songwriter #performer #movies #moviefanatic #moviescenes #comedy #action #horrormovies #tiktok #tiktokfunny #tiktokviral #tiktokvideo

0
Watch NEW clips on
#FACEBOOK #EriksTikTokTV ๐Ÿ“บ
#TWITTER (@fleetwood1975)
#YOUTUBE (UNDER CONSTRUCTION) 
New clips posted daily...
๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ
๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ
๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž๐ŸŽž
#music 
#musician 
#emcee 
#HipHop 
#songwriter 
#performer 
#movies
#moviefanatic
#moviescenes 
#comedy 
#action
#horrormovies 
#tiktok 
#tiktokfunny 
#tiktokviral 
#tiktokvideo
kingofimmortals @kingofimmortals

I loved this movie from start to finish ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #Overlord #bluray #4k #dvd #movies #hdr #tv #action #art #Horror #zombie #hiphop

0
I loved this movie from start to finish ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ#Overlord #bluray #4k #dvd #movies #hdr #tv #action #art #Horror #zombie #hiphop
ani_fatimah547 @ani_fatimah547

. Percuma saya sering sharing bisnis yang bagus seperti #paytren kalo anda tetap takut rugi. Dengan izin Allah yang berani #action rata-rata akan berbeda isi dompetnya. Katanya mau bahagiakan keluarga toh ditawarin daftar 335 rb takut banget rugi. Sekiranya teman anda ajak ke mall, pasti anda mengeluarkan duit banyak tanpa mikir lama. Inilah perbedaan mindset. Dimana isi dompetnya akan gitu-gitu aja. . Tersinggung? Makanya daftar. Sebelum menyesal. Kecuali anda yang masih minta duit ke orangtua sih #terserah. . Gak malu masih minta? Bukannya sudah seharusnya anda punya penghasilan dan memberikan ke orangtua? . Jika hidup gitu-gitu aja. Bisa jadi Pelitnya dan takut ruginya lebih besar dibanding berani mencoba. . . Bismillah | Berbisnis, Berilmu, Beramal | PayTren | . Butuh Mentor Bisnis PayTren Ust. Yusuf Mansur hubungi: . ๐Ÿ‘ค Mentor PayTren Anda Ani Fatimah โ˜Ž WA 085263116432 . #paytrenustyusufmansur #bisnisberkah #bisnisonline #pengusahamuslim #ustyusufmansur #paytrenrevolutionteam #saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore #bisnissyariah #muslimahhongkong #PokokNyaPAYTRENinAJA #PaytrenAcademy #PayTren #PayTrenAsetManajemen #ManajerInvestasiSyariah #PAYTRENUSTYUSUFMANSUR #mentorpaytren #UangElektronik #PayTreneMoney #BankIndonesia

0
.
Percuma saya sering sharing bisnis yang bagus seperti #paytren kalo anda tetap takut rugi.
Dengan izin Allah yang berani #action rata-rata akan berbeda isi dompetnya. Katanya mau bahagiakan keluarga toh ditawarin daftar 335 rb takut banget rugi. Sekiranya teman anda ajak ke mall, pasti anda mengeluarkan duit banyak tanpa mikir lama. Inilah perbedaan mindset. Dimana isi dompetnya akan gitu-gitu aja.
.
Tersinggung? Makanya daftar. Sebelum menyesal. Kecuali anda yang masih minta duit ke orangtua sih #terserah. .
Gak malu masih minta? Bukannya sudah seharusnya anda punya penghasilan dan memberikan ke orangtua?
.
Jika hidup gitu-gitu aja. Bisa jadi Pelitnya dan takut ruginya lebih besar dibanding berani mencoba. .
.
Bismillah | Berbisnis, Berilmu, Beramal | PayTren |
.
Butuh Mentor Bisnis PayTren Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
๐Ÿ‘ค Mentor PayTren Anda 
Ani Fatimah โ˜Ž WA 085263116432 .

#paytrenustyusufmansur
#bisnisberkah
#bisnisonline
#pengusahamuslim
#ustyusufmansur
#paytrenrevolutionteam
#saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore
#bisnissyariah
#muslimahhongkong
#PokokNyaPAYTRENinAJA
#PaytrenAcademy
#PayTren
#PayTrenAsetManajemen
#ManajerInvestasiSyariah
#PAYTRENUSTYUSUFMANSUR
#mentorpaytren
#UangElektronik
#PayTreneMoney
#BankIndonesia
pm_dw @pm_dw

2
12cinema12 @12cinema12

Judul: Suicide Squad Rating: IMDb 6.1/10. Metascore 40/100 PG-13 (Parents Strongly Cautioned) Beberapa adegan mungkin tidak pantas bagi anak dibawah umur 13 tahun. Hello Cinema12 kembali lagi untuk mereview film-film yang recommend banget buat kamu tonton, untuk hari ini sesuai dengan tema #jumataction cinema 12 akan mereview film berjudul "Suicide Squad". Film yang dirilis pada tanggal 5 Agustus tahun 2016 ini disutradarai dan ditulis oleh David Ayer yang juga ikut menulis cerita untuk film "Fast And Furious". Film yang diproduksi oleh DC Entertainment, RatPac Entertainment dan Atlas Entertainment ini didistribusikan oleh Warner Bros. Pictures. Dibintangi oleh Will Smith (Deadshot), Jared Leto (The Joker), Margot Robbie (Harley Quinn), Joel Kinnaman (Rick Flag), Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (George Harkness/Captain Boomerang), Jay Hernandez (Diablo), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Ike Barinholtz (Griggs), Scott Eastwood (Lieutenant GQ Edwards), dan Cara Delevigne (June Moone/Enchantress). Dalam film Suicide Squad, sebuah agen rahasia pemerintah yang dipimpin oleh Amanda Waller merekrut para penjahat super yang dipenjara untuk melakukan misi terselubung yang berbahaya dan menyelamatkan dunia dari ancaman yang kuat, dengan imbalan pengurangan hukuman. Film ini umumnya menerima ulasan negatif dari para kritikus, yang mengkritik plot, arah, pengeditan dan karakter, meskipun akting Margot Robbie mendapat pujian dan mendapatkan mixed review sebesar 49% dari semua review yang film ini terima. "Austin Chronicle" menulis, "Tidak ada 'akar' di film ini, dan tidak ada karakter yang prospeknya kita pedulikan. Beberapa titik plot kurang koheren, dan flashback yang dimasukkan menambah kesan film telah menyatu menjadi bentuk di ruang editing. Tampaknya 'Suicide Squad' dihabisi dengan tangannya sendiri." Untuk review film ini dan memberikan rating 40 dari 100. #suicidesquad #dcentertainment #ratpacentertainment #atlasentertainment #warnerbrospictures #reviewfilm #willsmith #davidayer #jaredleto #margotrobbie #joelkinnaman #violadavis #jaicourtney #jayhernandez #adewaleakinnouyeagbaje #ikebarinholtz #scotteastwood #caradelevigne #imdb #metascore #action

0
Judul: Suicide Squad
Rating: IMDb 6.1/10. Metascore 40/100
PG-13 (Parents Strongly Cautioned) Beberapa adegan mungkin tidak pantas bagi anak dibawah umur 13 tahun.

Hello Cinema12 kembali lagi untuk mereview film-film yang recommend banget buat kamu tonton, untuk hari ini sesuai dengan tema #jumataction cinema 12 akan mereview film berjudul "Suicide Squad". Film yang dirilis pada tanggal 5 Agustus tahun 2016 ini disutradarai dan ditulis oleh David Ayer yang juga ikut menulis cerita untuk film "Fast And Furious". Film yang diproduksi oleh DC Entertainment, RatPac Entertainment dan Atlas Entertainment ini didistribusikan oleh Warner Bros. Pictures. Dibintangi oleh Will Smith (Deadshot), Jared Leto (The Joker), Margot Robbie (Harley Quinn), Joel Kinnaman (Rick Flag), Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (George Harkness/Captain Boomerang), Jay Hernandez (Diablo), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Ike Barinholtz (Griggs), Scott Eastwood (Lieutenant GQ Edwards), dan Cara Delevigne (June Moone/Enchantress). Dalam film Suicide Squad, sebuah agen rahasia pemerintah yang dipimpin oleh Amanda Waller merekrut para penjahat super yang dipenjara untuk melakukan misi terselubung yang berbahaya dan menyelamatkan dunia dari ancaman yang kuat, dengan imbalan pengurangan hukuman. Film ini umumnya menerima ulasan negatif dari para kritikus, yang mengkritik plot, arah, pengeditan dan karakter, meskipun akting Margot Robbie mendapat pujian dan mendapatkan mixed review sebesar 49% dari semua review yang film ini terima. "Austin Chronicle" menulis, "Tidak ada 'akar' di film ini, dan tidak ada karakter yang prospeknya kita pedulikan. Beberapa titik plot kurang koheren, dan flashback yang dimasukkan menambah kesan film telah menyatu menjadi bentuk di ruang editing. Tampaknya 'Suicide Squad' dihabisi dengan tangannya sendiri." Untuk review film ini dan memberikan rating 40 dari 100.

#suicidesquad #dcentertainment #ratpacentertainment #atlasentertainment #warnerbrospictures #reviewfilm #willsmith #davidayer #jaredleto #margotrobbie #joelkinnaman #violadavis #jaicourtney #jayhernandez #adewaleakinnouyeagbaje #ikebarinholtz #scotteastwood #caradelevigne #imdb #metascore #action
nizaam04 @nizaam04

Unfortunately it wasn’t meant to be for Aston Villa during derby day against rivals West Brom who won 2-0 shot for (@jmp_uk) #soccer #football #avfc #efl #westbrom #championship #villapark #villa #astonvilla #club #nikon #sports #uksports #sportsphotography #crowd #fans #cele #goal #football #baggies #wba #derbyday #action #manager #win #celebration #team #stadium #โšฝ๏ธ #sport

0
Unfortunately it wasn’t meant to be for Aston Villa during derby day against rivals West Brom who won 2-0 shot for (@jmp_uk) #soccer#football#avfc#efl#westbrom#championship#villapark#villa#astonvilla#club#nikon#sports#uksports#sportsphotography#crowd#fans#cele#goal#football#baggies#wba#derbyday#action#manager#win#celebration#team#stadium#โšฝ๏ธ#sport
bia.perigosa @bia.perigosa

Luz, câmera, ação! Hoje tive um dos melhores ensinamentos da minha vida. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #biaperigosa #vidadeatriz #estudantedeteatro #artescenicas #tv #cinema #actresslife #theater #camarim #bastidores #light #camera #action #movies #campain #modelocomercial #mudan ças #tvlife

0
Luz, câmera, ação! 
Hoje tive um dos melhores ensinamentos da minha vida.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#biaperigosa #vidadeatriz #estudantedeteatro #artescenicas #tv #cinema #actresslife #theater #camarim #bastidores #light #camera #action #movies #campain #modelocomercial #mudanças #tvlife
manounetteduz @manounetteduz

Je suis en chaleur #action

0
Je suis en chaleur #action
soysebastn @soysebastn

Tu cuerpo escucha todo lo que dice tu mente. โšก๏ธ —————- #parkour #movement #move #lemure #team #tv #world #storror #farang #clothing #best #brothers #lmre #colombia #col #comunidad #the #action #acrobat #circo #entrene #photo #videostar

0
Tu cuerpo escucha todo lo que dice tu mente. โšก๏ธ
—————-
#parkour #movement #move #lemure #team #tv #world #storror #farang#clothing #best #brothers #lmre #colombia #col #comunidad #the #action #acrobat #circo #entrene #photo #videostar
princeofpiracy @princeofpiracy

Tonight's meal before an all-night editing session. Filmed some amazing things this week. My actress came all the way from China to film her scenes in the cold wearing summer clothes to match the other warmer scenes. Poor girl, but she was a trooper. . #foodie #foodies #yum #yummies #delicous #deliciousness #tasty #flavor #food #foods #foodstagram #foodporn #foodgasm #thegathering #thegathering2019 #thegatheringfilm #thegatheringmovie #thegatheringflick #horror #horrormovie #scary #action #cinema #martialarts #kungfu #movie #cinema

0
Tonight's meal before an all-night editing session. Filmed some amazing things this week. My actress came all the way from China to film her scenes in the cold wearing summer clothes to match the other warmer scenes. Poor girl, but she was a trooper. .
#foodie #foodies #yum #yummies #delicous #deliciousness #tasty #flavor #food #foods #foodstagram #foodporn  #foodgasm 
#thegathering #thegathering2019 #thegatheringfilm #thegatheringmovie #thegatheringflick #horror #horrormovie #scary #action #cinema #martialarts #kungfu #movie #cinema
ricelakephotos @ricelakephotos

Dog playing in the snow #dog #winter #snow #winterweather #joy #playful #action #portrait

0
Dog playing in the snow #dog #winter #snow #winterweather #joy #playful #action #portrait
otakuskyx @otakuskyx

ูƒุดู ุงู„ู…ูˆู‚ุน ุงู„ุฑุณู…ูŠ ู„ู„ุฃู†ู…ูŠ ุงู„ุบูŠุฑ ู…ู‚ุชุจุณ Sarazanmai ู„ู„ู…ุฎุฑุฌ ูƒุงู†ูŠู‡ูƒูˆ ุงูŠูƒูˆู‡ุงุฑุง ุนู† ุตูˆุฑุฉ ุฌุฏูŠุฏุฉ ู„ู„ุฃู†ู…ูŠ ุงู„ู…ู‚ุฑุฑ ุนุฑุถู‡ ููŠ ุฃุจุฑูŠู„. . ุงู„ู…ูˆู‚ุน ูƒุดู ุฃูŠุถู‹ุง ุจุฃู† ุงู„ู…ุบู†ูŠุฉ ุชูŠูƒูˆ ู…ู† ูุฑู‚ุฉ Elise Shลjoshiki ุณุชุคุฏูŠ ุฏูˆุฑ ุดุฎุตูŠุฉ ุณุงุฑู‡ ุฃุฒูˆู…ุง ูˆู‡ูŠ ู…ุบู†ูŠุฉ ู…ู† ูุฑู‚ุฉ ุฃุณุงูƒูˆุฑุง. . . ุงู„ุฃุญุฏุงุซ ุชู‚ุน ููŠ ุฃุณุงูƒูˆุณุง. ุฐุงุช ูŠูˆู…ุŒ ุซู„ุงุซุฉ ุทู„ุงุจ ู…ู† ุงู„ุตู ุงู„ุซุงู†ูŠ ููŠ ุงู„ู…ุฑุญู„ุฉ ุงู„ุซุงู†ูˆูŠุฉ (ูƒุงุฒูˆูƒูŠ ูŠุงุณุงูƒุงุŒ ุชูˆูŠ ูƒูˆุฌูŠุŒ ุงูŠู†ุชุง ุฌูŠู†ุงูŠ) ู‚ุงุจู„ูˆุง ู…ุฎู„ูˆู‚ู‹ุง ูŠุดุจู‡ ุงู„ูƒุงุจุง ูŠุฏุนู‰ ูƒูŠุจูŠ ู†ุตุจ ู†ูุณู‡ ูˆุฑูŠุซู‹ุง ุนู„ู‰ ุนุฑุถ ู…ู…ู„ูƒุฉ ุงู„ูƒุงุจุงุŒ ูŠู‚ูˆู… ูƒูŠุจูŠ ุจุฃุฎุฐ ุงู„ุดูŠุฑูŠูƒูˆุฏุงู…ุง (ู‡ูŠ ูƒุฑุฉ ุฃุณุทูˆุฑูŠุฉ ูŠู‚ุงู„ ุจุฃู†ู‡ุง ุชุญุชูˆูŠ ุนู„ู‰ ุฑูˆุญ ูˆุทุงู‚ุฉ ุงู„ุฅู†ุณุงู† ูŠุชู… ุฃุฎุฐู‡ุง ู…ู† ูุชุญุฉ ุงู„ุดุฑุฌ) ู…ู† ุงู„ุทู„ุงุจ ุจุงู„ู‚ูˆุฉ ู„ูŠุชุญูˆู„ูˆุง ุฅู„ู‰ ูƒุงุจุงุŒ ูŠู‚ูˆู… ูƒูŠุจูŠ ุจุฅุนู„ุงู…ู‡ู…: ุฅุฐุง ุฃุฑุฏุชู… ุงุณุชุนุงุฏุฉ ู‡ูŠุฆุชูƒู… ุงู„ุณุงุจู‚ุฉ ููŠุฌุจ ุนู„ูŠูƒู… ุงู„ุชูˆุงุตู„ “ุจู‡ุฐู‡ ุงู„ุทุฑูŠู‚ุฉ” ูˆ ุฃู† ุชุญุถุฑูˆุง ู„ูŠ ุงู„ุดูŠุฑูŠูƒูˆุฏุงู…ุง ู…ู† ุงู„ุฒูˆู…ุจูŠุŒ ู‡ู„ ุณูŠุชู…ูƒู† ุงู„ูุชูŠุงู† ุงู„ุซู„ุงุซุฉ ู…ู† ุงู„ุชูˆุงุตู„ ูˆุฃุตู„ ุฃุฎุฐ ุงู„ุดูŠุฑูŠูƒูˆุฏุงู…ุง ู…ู† ุงู„ุฒูˆู…ุจูŠุŸ. ููŠ ู†ูุณ ุงู„ูˆู‚ุช ูŠุญุงูˆู„ ุงุซู†ุงู† ู…ู† ุฑุฌุงู„ ุงู„ุดุฑุทุฉ (ุฑูŠูˆ ู†ูŠุจูˆุดูŠ ูˆ ู…ุงุจูˆ ุฃูƒูˆุชุณูˆ) ุฃู† ูŠู‚ูˆู…ุง ุจุนู…ู„ ุดูŠุก ู…ุง ููŠ ู…ู‚ุฑ ุงู„ุดุฑุทุฉ ุงู„ุฐูŠ ูŠุชูˆุงุฌุฏุงู† ููŠู‡. . ุงุณุชุฏูŠูˆ MAPPA ุณูŠุชูˆู„ู‰ ุงู„ุฅู†ุชุงุฌ ุจุงู„ุชุนุงูˆู† ู…ุน ุงุณุชุฏูŠูˆ Lapin Track (ู…ู†ุชุฌ Yuri Kuma Arashi) . . . . ‏ #NarutoShippuden ] [ #kiseijuuseinokakuritsu ] [ #BokunoHeroAcademia ] [ #naruto ] [ #bleach ] [ #Anime ] [ #otaku ] [ #animelover ] [ #Deathnote ] [ #attackontitan ] [ #manga ] [ #kawaii ] [ #ุงูˆุชุงูƒูˆ #] [ #ุงู†ู…ูŠ ] [ #reborn ] [ #onepiece ] [ #fairytail ] [ #swordartonline ] [ #onepunchman ] [ #katekyohitmanreborn ] [ #Action ] [ #Japan ] [ #Allmight ] [ #myheroacademia ]

0
ูƒุดู ุงู„ู…ูˆู‚ุน ุงู„ุฑุณู…ูŠ ู„ู„ุฃู†ู…ูŠ ุงู„ุบูŠุฑ ู…ู‚ุชุจุณ Sarazanmai ู„ู„ู…ุฎุฑุฌ ูƒุงู†ูŠู‡ูƒูˆ ุงูŠูƒูˆู‡ุงุฑุง ุนู† ุตูˆุฑุฉ ุฌุฏูŠุฏุฉ ู„ู„ุฃู†ู…ูŠ ุงู„ู…ู‚ุฑุฑ ุนุฑุถู‡ ููŠ ุฃุจุฑูŠู„.
. 
ุงู„ู…ูˆู‚ุน ูƒุดู ุฃูŠุถู‹ุง ุจุฃู† ุงู„ู…ุบู†ูŠุฉ ุชูŠูƒูˆ ู…ู† ูุฑู‚ุฉ Elise Shลjoshiki ุณุชุคุฏูŠ ุฏูˆุฑ ุดุฎุตูŠุฉ ุณุงุฑู‡ ุฃุฒูˆู…ุง ูˆู‡ูŠ ู…ุบู†ูŠุฉ ู…ู† ูุฑู‚ุฉ ุฃุณุงูƒูˆุฑุง.
.
.
ุงู„ุฃุญุฏุงุซ ุชู‚ุน ููŠ ุฃุณุงูƒูˆุณุง.
ุฐุงุช ูŠูˆู…ุŒ ุซู„ุงุซุฉ ุทู„ุงุจ ู…ู† ุงู„ุตู ุงู„ุซุงู†ูŠ ููŠ ุงู„ู…ุฑุญู„ุฉ ุงู„ุซุงู†ูˆูŠุฉ (ูƒุงุฒูˆูƒูŠ ูŠุงุณุงูƒุงุŒ ุชูˆูŠ ูƒูˆุฌูŠุŒ ุงูŠู†ุชุง ุฌูŠู†ุงูŠ) ู‚ุงุจู„ูˆุง ู…ุฎู„ูˆู‚ู‹ุง ูŠุดุจู‡ ุงู„ูƒุงุจุง ูŠุฏุนู‰ ูƒูŠุจูŠ ู†ุตุจ ู†ูุณู‡ ูˆุฑูŠุซู‹ุง ุนู„ู‰ ุนุฑุถ ู…ู…ู„ูƒุฉ ุงู„ูƒุงุจุงุŒ ูŠู‚ูˆู… ูƒูŠุจูŠ ุจุฃุฎุฐ ุงู„ุดูŠุฑูŠูƒูˆุฏุงู…ุง (ู‡ูŠ ูƒุฑุฉ ุฃุณุทูˆุฑูŠุฉ ูŠู‚ุงู„ ุจุฃู†ู‡ุง ุชุญุชูˆูŠ ุนู„ู‰ ุฑูˆุญ ูˆุทุงู‚ุฉ ุงู„ุฅู†ุณุงู† ูŠุชู… ุฃุฎุฐู‡ุง ู…ู† ูุชุญุฉ ุงู„ุดุฑุฌ) ู…ู† ุงู„ุทู„ุงุจ ุจุงู„ู‚ูˆุฉ ู„ูŠุชุญูˆู„ูˆุง ุฅู„ู‰ ูƒุงุจุงุŒ ูŠู‚ูˆู… ูƒูŠุจูŠ ุจุฅุนู„ุงู…ู‡ู…: ุฅุฐุง ุฃุฑุฏุชู… ุงุณุชุนุงุฏุฉ ู‡ูŠุฆุชูƒู… ุงู„ุณุงุจู‚ุฉ ููŠุฌุจ ุนู„ูŠูƒู… ุงู„ุชูˆุงุตู„ “ุจู‡ุฐู‡ ุงู„ุทุฑูŠู‚ุฉ” ูˆ ุฃู† ุชุญุถุฑูˆุง ู„ูŠ ุงู„ุดูŠุฑูŠูƒูˆุฏุงู…ุง ู…ู† ุงู„ุฒูˆู…ุจูŠุŒ ู‡ู„ ุณูŠุชู…ูƒู† ุงู„ูุชูŠุงู† ุงู„ุซู„ุงุซุฉ ู…ู† ุงู„ุชูˆุงุตู„ ูˆุฃุตู„ ุฃุฎุฐ ุงู„ุดูŠุฑูŠูƒูˆุฏุงู…ุง ู…ู† ุงู„ุฒูˆู…ุจูŠุŸ.
ููŠ ู†ูุณ ุงู„ูˆู‚ุช ูŠุญุงูˆู„ ุงุซู†ุงู† ู…ู† ุฑุฌุงู„ ุงู„ุดุฑุทุฉ (ุฑูŠูˆ ู†ูŠุจูˆุดูŠ ูˆ ู…ุงุจูˆ ุฃูƒูˆุชุณูˆ) ุฃู† ูŠู‚ูˆู…ุง ุจุนู…ู„ ุดูŠุก ู…ุง ููŠ ู…ู‚ุฑ ุงู„ุดุฑุทุฉ ุงู„ุฐูŠ ูŠุชูˆุงุฌุฏุงู† ููŠู‡.
. 
ุงุณุชุฏูŠูˆ MAPPA ุณูŠุชูˆู„ู‰ ุงู„ุฅู†ุชุงุฌ ุจุงู„ุชุนุงูˆู† ู…ุน ุงุณุชุฏูŠูˆ Lapin Track (ู…ู†ุชุฌ Yuri Kuma Arashi) .
.
.
.
‏#NarutoShippuden] [#kiseijuuseinokakuritsu] [#BokunoHeroAcademia] [#naruto] [#bleach ] [#Anime] [#otaku ] [#animelover ] [#Deathnote] [#attackontitan ] [#manga ] [#kawaii ] [#ุงูˆุชุงูƒูˆ#] [ #ุงู†ู…ูŠ ] [#reborn ] [#onepiece] [#fairytail] [#swordartonline ] [#onepunchman ] [#katekyohitmanreborn ] [#Action ] [#Japan ] [#Allmight ] [#myheroacademia ]
missyofthewillows @missyofthewillows

I am so grateful to be mamma to this precious gift! ๐Ÿ’•

1
I am so grateful to be mamma to this precious gift! ๐Ÿ’•
_heatupdates_ @_heatupdates_

@theofficialai3 tribute video to Wade ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ #MHU305

2
@theofficialai3 tribute video to Wade ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ #MHU305
talkingthewalkingdeaduniverse @talkingthewalkingdeaduniverse

Netflix: "Marvel’s The Punisher will not return for a third season on Netflix. Showrunner Steve Lightfoot, the terrific crew, and exceptional cast including star Jon Bernthal, delivered an acclaimed and compelling series for fans, and we are proud to showcase their work on Netflix for years to come. In addition, in reviewing our Marvel programming, we have decided that the upcoming third season will also be the final season for Marvel’s Jessica Jones. We are grateful to showrunner Melissa Rosenberg, star Krysten Ritter and the entire cast and crew, for three incredible seasons of this groundbreaking series, which was recognized by the Peabody Awards among many others. We are grateful to Marvel for five years of our fruitful partnership and thank the passionate fans who have followed these series from the beginning" _ #Daredevil #thewalkingdead #CharlieCox #DaredevilSeason3 #matt #bullseye #marvel #marvelcomics #martialarts #kungfu #kickboxing #netflixdaredevil #spiderman #marvelcinematicuniverse #comic #netflixdaredevil #action #series #movietitan #defender #wilsonbethel #kingpin #fisk #punisher #jessicajones #ironfist #lukecage #ghostrider #agentofshield #netflix --------- Follow @talkingthewalkingdeaduniverse Follow @talkingthewalkingdeaduniverse Follow @talkingthewalkingdeaduniverse Follow @talkingthewalkingdeaduniverse --------- Credit @movietitan ---------

0
Netflix: "Marvel’s The Punisher will not return for a third season on Netflix. Showrunner Steve Lightfoot, the terrific crew, and exceptional cast including star Jon Bernthal, delivered an acclaimed and compelling series for fans, and we are proud to showcase their work on Netflix for years to come. In addition, in reviewing our Marvel programming, we have decided that the upcoming third season will also be the final season for Marvel’s Jessica Jones. We are grateful to showrunner Melissa Rosenberg, star Krysten Ritter and the entire cast and crew, for three incredible seasons of this groundbreaking series, which was recognized by the Peabody Awards among many others. We are grateful to Marvel for five years of our fruitful partnership and thank the passionate fans who have followed these series from the beginning"
_
#Daredevil #thewalkingdead #CharlieCox #DaredevilSeason3 #matt #bullseye #marvel #marvelcomics#martialarts #kungfu #kickboxing #netflixdaredevil #spiderman  #marvelcinematicuniverse #comic #netflixdaredevil #action #series #movietitan #defender #wilsonbethel #kingpin #fisk #punisher #jessicajones #ironfist #lukecage #ghostrider #agentofshield #netflix
---------
Follow @talkingthewalkingdeaduniverse
Follow @talkingthewalkingdeaduniverse
Follow @talkingthewalkingdeaduniverse
Follow @talkingthewalkingdeaduniverse
---------
Credit @movietitan
---------
toypic_community @toypic_community

Follow and support @medina.lionel.13 F๐Ÿ‘LL๐Ÿ‘W @toypic_community for new posts of great #toyphotography. But don’t just like this photo, give some love to the other amazing photos!! - โœ… This photo is entered in the weekly Top 5 Friday giveaway on Feb 22 (sponsored by @wooden_family_photos). See our bio for details. - - - - #photography #photoshoot #photooftheday #photooftheweek #photo #dailyphoto #instagood #instamood #instapic #instaphoto #instagramers #afol #comic #comics #legophotography #toypics #toypiccommunity #toycommunity #toy #toys #action #actionfigures #transformers #autobots #saban #tv #television

0
Follow and support @medina.lionel.13 
F๐Ÿ‘LL๐Ÿ‘W @toypic_community for new posts of great #toyphotography. But don’t just like this photo, give some love to the other amazing photos!! -
โœ… This photo is entered in the weekly Top 5 Friday giveaway on Feb 22 (sponsored by @wooden_family_photos). See our bio for details. -
-
-
-
#photography #photoshoot #photooftheday #photooftheweek #photo #dailyphoto #instagood #instamood #instapic #instaphoto #instagramers #afol #comic #comics #legophotography #toypics #toypiccommunity  #toycommunity #toy #toys #action #actionfigures #transformers #autobots #saban #tv #television
tshigerry1er @tshigerry1er

Réussir à atteindre son objectif est un pur délice. Prends action, disciplines-toi, sois constant et ne perds jamais espoir. #goal #action #discipline #constance #hope

3
Réussir à atteindre son objectif est un pur délice. Prends action, disciplines-toi, sois constant et ne perds jamais espoir. 
#goal #action #discipline #constance #hope
mrs_quin_joy_ @mrs_quin_joy_

You will be intimidated by everyone around you when you are unsuccessful, no one will ever want to associate with you. But the only way revenge is to set you mindset on how to achieve great success. And the only way to achieve success is to stay invested in yourself, you dreams and see those run away from you coming to say congrats. Start now invite in binary trade option and earn financial freedom. DM me for updates on how to trade wisely, am a binary trade expert and I help individual trade for a fixed%. Trade with me today and make huge profits after trading. #millionaire   #question   #future   #stocks #trading   #money   #makingmoney   #opportunity #trading   #stocks   #success   #motivational   #luxury #power   #ambition   #motivation   #life   #dedication #perseverance   #grind   #hustle   #entrepreneurlife #perseverance   #goals   #action   #hardwork #inspiration   #committed   #focus   #dedicated

0
You will be intimidated by everyone around you when you are unsuccessful, no one will ever want to  associate with you. But the only way revenge is to set you mindset on how to achieve great success. And the only way to achieve success is to stay invested in yourself, you dreams and see those run away from you coming to say congrats. Start now invite in binary trade option and earn financial freedom. 
DM me for updates on how to trade wisely, am a binary trade expert and I help individual trade for a fixed%. Trade with me  today and make huge profits after trading.

#millionaire #question #future #stocks#trading #money #makingmoney #opportunity#trading #stocks #success #motivational #luxury#power #ambition #motivation #life #dedication#perseverance #grind #hustle #entrepreneurlife#perseverance #goals #action #hardwork#inspiration #committed #focus #dedicated
que_des_lol @que_des_lol

#action #de #debile #moi #aussi ๐Ÿ˜‚

0
#action#de#debile 
#moi#aussi๐Ÿ˜‚
practicewithjackieaz @practicewithjackieaz

#yogatrivia Have I showed y’all the trivia game I got from @nourishnthrive in my stocking this Christmas? ๐ŸŽ„๐ŸŽ ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ I love it but I haven’t gotten a chance to use it with my #yoga ๐Ÿง˜๐Ÿผ‍โ™€๏ธ ppl! SoOoo I’m playing with y’all... #jointhegame ... • Karma is an important Concept in yoga and of Hindu culture... Do you know what #Karma translates to? A: #Destiny B: #Retaliation C: #Action D: #Result #Comment with your #answer ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

0
#yogatrivia Have I showed y’all the trivia game I got from @nourishnthrive in my stocking this Christmas? ๐ŸŽ„๐ŸŽ ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ I love it but I haven’t gotten a chance to use it with my #yoga ๐Ÿง˜๐Ÿผ‍โ™€๏ธ ppl! SoOoo I’m playing with y’all... #jointhegame ... • Karma is an important Concept in yoga and of Hindu culture... Do you know what #Karma translates to? 
A: #Destiny 
B: #Retaliation 
C: #Action 
D: #Result 
#Comment with your #answer ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
bringme_action @bringme_action

Wakanda forever!! Porque no unos accesorios para tus figuras! (Escala 16cm) Estos y muchos props más solo aquí!!! #diostructure #acba #toyphotography

2
Wakanda forever!! Porque no unos accesorios para tus figuras! (Escala 16cm)
Estos y muchos props más solo aquí!!! #diostructure #acba #toyphotography
iamsoulcharged @iamsoulcharged

Failing forward ๐Ÿ˜… Spending waaaayyy too much time making breakfast then feeling frustrated by lack of progress ๐Ÿคท๐Ÿผ‍โ™‚๏ธ๐Ÿ™„ so affirmation time โœ๐Ÿผ๐Ÿ™๐Ÿผ number 1๏ธโƒฃ goal has to be to stay positive โค๏ธโœ… I’m told that’s where the magic happens ๐Ÿคซ๐Ÿคฏ

1
Failing forward ๐Ÿ˜… Spending waaaayyy too much time making breakfast then feeling frustrated by lack of progress ๐Ÿคท๐Ÿผ‍โ™‚๏ธ๐Ÿ™„ so affirmation time โœ๐Ÿผ๐Ÿ™๐Ÿผ number 1๏ธโƒฃ goal has to be to stay positive โค๏ธโœ… I’m told that’s where the magic happens ๐Ÿคซ๐Ÿคฏ
kinchunghunggochinese @kinchunghunggochinese

ไธ่ฆๅชๆ˜ฏๆŠŠๆณจๆ„ๅŠ›ๆ”พๅœจ็ŸญๆœŸ็š„็ป“ๆžœใ€‚ ไฝ ไนŸๅบ”่ฏฅๆŠŠๆณจๆ„ๅŠ›ๆ”พๅœจ้•ฟๆœŸ็š„็ป“ๆžœใ€‚ ไบบไปฌๅท็›—ๆˆ–่€…ไธๅŠณ่€Œ่Žทใ€‚ ่ฟŸๆ—ฉ๏ผŒไฝ ้œ€่ฆๅฟ่ฟ˜็š„๏ผŒๅชๆ˜ฏๅฟ่ฟ˜็š„ๆ–นๅผ ่ฟžไฝ ้ƒฝๆฒกๆœ‰้ข„ๆต‹ไผšไปฅไป€ไนˆๅฝขๅผๅ‘ˆ็Žฐใ€‚ ๆ‰€ไปฅ๏ผŒไป˜ๅ‡บๅŽๅ†่Žทๅพ—ใ€‚ ๅœจ่ฏทๆฑ‚ๆˆ–่Žทๅ–ๅ‰ๅ…ˆๅคš็ป™ไบˆใ€‚

1
ไธ่ฆๅชๆ˜ฏๆŠŠๆณจๆ„ๅŠ›ๆ”พๅœจ็ŸญๆœŸ็š„็ป“ๆžœใ€‚
ไฝ ไนŸๅบ”่ฏฅๆŠŠๆณจๆ„ๅŠ›ๆ”พๅœจ้•ฟๆœŸ็š„็ป“ๆžœใ€‚
ไบบไปฌๅท็›—ๆˆ–่€…ไธๅŠณ่€Œ่Žทใ€‚
่ฟŸๆ—ฉ๏ผŒไฝ ้œ€่ฆๅฟ่ฟ˜็š„๏ผŒๅชๆ˜ฏๅฟ่ฟ˜็š„ๆ–นๅผ
่ฟžไฝ ้ƒฝๆฒกๆœ‰้ข„ๆต‹ไผšไปฅไป€ไนˆๅฝขๅผๅ‘ˆ็Žฐใ€‚
ๆ‰€ไปฅ๏ผŒไป˜ๅ‡บๅŽๅ†่Žทๅพ—ใ€‚
ๅœจ่ฏทๆฑ‚ๆˆ–่Žทๅ–ๅ‰ๅ…ˆๅคš็ป™ไบˆใ€‚
elizabeth_smith9907 @elizabeth_smith9907

Bitcoin is a money for everyone who is smart and have the courage to start now. Invest in binary trade today using bitcoin and be financially free. Don't just follow involve in yourself today and make huge profits. DM me for updates on how to trade wisely,am a binary trade expert and I help individual trade for a fixed amount. Trade with me and make huge profits after trading. #millionaire   #question   #future   #stocks #trading   #money   #makingmoney   #opportunity #trading   #stocks   #success   #motivational   #luxury #power   #ambition   #motivation   #life   #dedication #perseverance   #grind   #hustle   #entrepreneurlife #perseverance   #goals   #action   #hardwork #inspiration   #committed   #focus   #dedicated.

0
Bitcoin is a money for everyone who is smart and have the courage to start now. Invest in binary trade today using bitcoin and be financially free. Don't just follow involve in yourself today and make huge profits. 
DM me for updates on how to trade wisely,am a binary trade expert and I help individual trade for a fixed amount. Trade with me and make huge profits after trading.

#millionaire #question #future #stocks#trading #money #makingmoney #opportunity#trading #stocks #success #motivational #luxury#power #ambition #motivation #life #dedication#perseverance #grind #hustle #entrepreneurlife#perseverance #goals #action #hardwork#inspiration #committed #focus #dedicated.
dareal_yngsheem @dareal_yngsheem

@jeyden_thomas #bhfyp ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘โ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ athletics #fitness #athlete #trackandfield #training #sport #gym #run #fit #running #sports #motivation #bodybuilding #atletismo #to track #mma #football #workout #tracknation #strength #fitfam #nike #gymnastics #Sports #action #runner #NBA #NFL #NHL #bhfyp ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž๐ŸŒต๐Ÿ’’๐Ÿ“Š๐Ÿ’‰๐Ÿšธ๐Ÿ”šโž—โœ–๏ธ๐Ÿ›Œ๐Ÿ

1
@jeyden_thomas 
#bhfyp♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘โ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ athletics #fitness #athlete #trackandfield #training #sport #gym #run #fit #running #sports #motivation #bodybuilding #atletismo #to track #mma #football #workout #tracknation #strength #fitfam #nike #gymnastics #Sports #action #runner #NBA #NFL #NHL #bhfyp๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž๐ŸŒต๐Ÿ’’๐Ÿ“Š๐Ÿ’‰๐Ÿšธ๐Ÿ”šโž—โœ–๏ธ๐Ÿ›Œ๐Ÿ
yung._.ap @yung._.ap

1
dareal_yngsheem @dareal_yngsheem

Hardwork beats talent @jeyden_thomas #bhfyp ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘โ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ athletics #fitness #athlete #trackandfield #training #sport #gym #run #fit #running #sports #motivation #bodybuilding #atletismo #to track #mma #football #workout #tracknation #strength #fitfam #nike #gymnastics #Sports #action #runner #NBA #NFL #NHL #bhfyp ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž๐ŸŒต๐Ÿ’’๐Ÿ“Š๐Ÿ’‰๐Ÿšธ๐Ÿ”šโž—โœ–๏ธ๐Ÿ›Œ๐Ÿ

3
Hardwork beats talent @jeyden_thomas 
#bhfyp♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘โ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ athletics #fitness #athlete #trackandfield #training #sport #gym #run #fit #running #sports #motivation #bodybuilding #atletismo #to track #mma #football #workout #tracknation #strength #fitfam #nike #gymnastics #Sports #action #runner #NBA #NFL #NHL #bhfyp๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž๐ŸŒต๐Ÿ’’๐Ÿ“Š๐Ÿ’‰๐Ÿšธ๐Ÿ”šโž—โœ–๏ธ๐Ÿ›Œ๐Ÿ
minhalojanerd @minhalojanerd

Action Figure do personagem Darth Vader do filme Star Wars. Não deixe sua coleção fica sem ele!!! Link: https://minhalojanerd.com.br/colecionavel/star-wars/darth-vader-0082 Curta @MinhaLojaNerd #minhalojanerd #starwars #darthvader #vader #darkside #ladonegrodaforca #guerranasestrelas #cinema #filmes #actionfigures #action #colecao #colecionaveis

0
Action Figure do personagem Darth Vader do filme Star Wars.
Não deixe sua coleção fica sem ele!!!
Link: https://minhalojanerd.com.br/colecionavel/star-wars/darth-vader-0082

Curta @MinhaLojaNerd

#minhalojanerd #starwars #darthvader #vader #darkside #ladonegrodaforca #guerranasestrelas #cinema #filmes #actionfigures #action #colecao #colecionaveis
jeyden_thomas @jeyden_thomas

Hardwork beats talent Me and MAR #bhfyp ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘โ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ athletics #fitness #athlete #trackandfield #training #sport #gym #run #fit #running #sports #motivation #bodybuilding #atletismo #to track #mma #football #workout #tracknation #strength #fitfam #nike #gymnastics #Sports #action #runner #NBA #NFL #NHL #bhfyp ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž๐ŸŒต๐Ÿ’’๐Ÿ“Š๐Ÿ’‰๐Ÿšธ๐Ÿ”šโž—โœ–๏ธ๐Ÿ›Œ๐Ÿ

2
Hardwork beats talent Me and MAR
#bhfyp♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘โ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โญ๏ธโ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’โ™’๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ athletics #fitness #athlete #trackandfield #training #sport #gym #run #fit #running #sports #motivation #bodybuilding #atletismo #to track #mma #football #workout #tracknation #strength #fitfam #nike #gymnastics #Sports #action #runner #NBA #NFL #NHL #bhfyp๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž๐ŸŒต๐Ÿ’’๐Ÿ“Š๐Ÿ’‰๐Ÿšธ๐Ÿ”šโž—โœ–๏ธ๐Ÿ›Œ๐Ÿ
80sthen80snow @80sthen80snow

SUDDEN DEATH ROUND #39 You Can Only Save ONE Movie. The Remaining 3 Will be PERMANENTLY DESTROYED!! Pick ONE Aliens (1986) Pet Semetary (1989) Cujo (1983) The Gate (1987) #80sMovies #Movies #Movie #Horror #Comedy #Action #Fantasy #Action #SciFi #Drama #Art #Fantasy #Drama #Retro #Classic #1980s #80s #80sThen80sNow

77
SUDDEN DEATH ROUND #39

You Can Only Save ONE Movie. The Remaining 3 Will be PERMANENTLY DESTROYED!! Pick ONE

Aliens (1986)
Pet Semetary (1989)
Cujo (1983)
The Gate (1987)

#80sMovies #Movies #Movie #Horror #Comedy #Action #Fantasy #Action #SciFi #Drama #Art #Fantasy #Drama #Retro #Classic #1980s #80s #80sThen80sNow
gcw420wrestling @gcw420wrestling

Not 100% sure what to say about this. The Match in its entirety will be released soon. #Free on Facebook and Youtube. Effy, Jamie, Coda. Fab Fit, Gym Nasty #boom #tagmatchoftheyear #fightforever #liveforever #gcdub #fight #wwe #tna #roh #physical #cbd   #mmj #prowrestling #makeitreal #goodbrother #nxt #excercise #wrestling #action #cannabis #lucha #beaststyle #4dub #4up #UK ๐Ÿ“ท: @modernmyth

0
Not 100% sure what to say about this.

The Match in its entirety will be released soon. #Free on Facebook and Youtube.

Effy, Jamie, Coda. Fab Fit, Gym Nasty 
#boom

#tagmatchoftheyear

#fightforever
#liveforever
#gcdub #fight 
#wwe #tna #roh #physical #cbd  #mmj #prowrestling 
#makeitreal #goodbrother #nxt #excercise #wrestling
#action #cannabis #lucha #beaststyle #4dub #4up #UK ๐Ÿ“ท: @modernmyth
h.davidmauldin @h.davidmauldin

Putin holding a gold bar as the petroleum-dollar continues its fall grace... 2019 1OZ Dollar Bear Proof .999 Pure Silver #silvershield #silverrounds #silverstacker #wtfu #action #garyvee

0
Putin holding a gold bar as the petroleum-dollar continues its fall grace... 2019 1OZ Dollar Bear Proof .999 Pure Silver
#silvershield  #silverrounds #silverstacker #wtfu #action #garyvee
renaecassandra1 @renaecassandra1

Today’s reminder to quit the habit of wishing and wanting things to be a certain way in order for you to have the life you dream of ๐Ÿ™๐Ÿป... Start where you are with what you’re lucky enough to have and do what you can now: “The lesson that constantly repeats is to ‘look under your feet’. You are always nearer to your sources of power than you think. The lure of the distant and the difficult is deceptive... The great opportunity is where you are โœจ”. #johnburrows #studiesinnature #opportunities #yourpower #rightwhereyouare โœจ From a place of #gratitude #positivity and #action comes #growth and #success... #lookunderyourfeet for today’s #opportunity

0
Today’s reminder to quit the habit of wishing and wanting things to be a certain way in order for you to have the life you dream of ๐Ÿ™๐Ÿป... Start where you are with what you’re lucky enough to have and do what you can now: “The lesson that constantly repeats is to ‘look under your feet’. You are always nearer to your sources of power than you think. The lure of the distant and the difficult is deceptive... The great opportunity is where you are โœจ”. #johnburrows #studiesinnature #opportunities #yourpower #rightwhereyouare โœจ From a place of #gratitude #positivity and #action comes #growth and #success... #lookunderyourfeet for today’s #opportunity
fanfilm1 @fanfilm1

#Rocketman Tráiler Oficial #1 (2019) Español. ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ”ฝ ๐Ÿ“› #EltonJohn #TaronEgerton #richardmadden #brycedallashoward #jamiebell #gemmajonnes #rockmusic #rockstar #fantasia #bohemianrhapsody #queen #musica #film #trailer #instalike #likeforlikes #like4likes #instadaily #l4l #instagood #cinema #movies2019 #action #drama #cast #noticias #followme #2019

0
#Rocketman Tráiler Oficial #1 (2019) Español.
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ“›

#EltonJohn #TaronEgerton #richardmadden #brycedallashoward #jamiebell #gemmajonnes #rockmusic #rockstar #fantasia #bohemianrhapsody #queen #musica #film #trailer  #instalike #likeforlikes #like4likes #instadaily #l4l #instagood #cinema #movies2019 #action #drama #cast #noticias #followme  #2019
crash_latinos @crash_latinos

Black&White โšซ๏ธโšช๏ธ

7
Black&White โšซ๏ธโšช๏ธ
Next ยป