Photos and videos from instagram posts tagged with #hellohello

derrick_xander @derrick_xander

The Meltdown: A Weekend Experience You Don’t Want To Miss! July 4th-7th 2019 ๐Ÿค™๐Ÿพโ„๏ธ • • • #TheMeltdown2k19 #HelloHello    #iTSLit #TSARMY #TTOTS #SpringWeekComingSoon

1
The Meltdown: A Weekend Experience You Don’t Want To Miss! July 4th-7th 2019 ๐Ÿค™๐Ÿพโ„๏ธ
•
•
•
#TheMeltdown2k19 #HelloHello  #iTSLit #TSARMY #TTOTS #SpringWeekComingSoon
lorah_lima @lorah_lima

#hellohello #tbt #tbt ๐Ÿ“ท

0
#hellohello  #tbt  #tbt๐Ÿ“ท
rangers_retro @rangers_retro

Style ๐Ÿ˜Ž . FREE POSTAGE ON ALL UK ORDERS ๐Ÿ”ดโšช๏ธ๐Ÿ”ต . Rangersretro.bigcartel.com . Shop now|Link in bio _ โœˆ๏ธWorldwide Shipping โœˆ๏ธ . . . . #rangers #rangersretro #glasgowrangers #rangersfc #watp #therangers #followfollow #hellohello #wearethepeople #ibrox #ibroxpark #ibroxstadium #ibroxglasgow #rangersfans #rangerssupportrangers #derryswalls #rulebritannia #wearerangers #rangersicf #glasgowisblue #rangersfamily

0
Style ๐Ÿ˜Ž
.
FREE POSTAGE ON ALL UK ORDERS ๐Ÿ”ดโšช๏ธ๐Ÿ”ต
.
Rangersretro.bigcartel.com
.
Shop now|Link in bio
_
โœˆ๏ธWorldwide Shipping โœˆ๏ธ
.
.
.
.
#rangers #rangersretro #glasgowrangers #rangersfc #watp #therangers #followfollow #hellohello #wearethepeople #ibrox #ibroxpark #ibroxstadium #ibroxglasgow #rangersfans #rangerssupportrangers #derryswalls #rulebritannia #wearerangers #rangersicf #glasgowisblue #rangersfamily
zanne_w @zanne_w

#20180205 #Tobee ๋ž‘ ํ•จ๊ป˜ ๋…ธ๋ž˜์™€ ํ–‰๋™์ด ์ผ์น˜ํ•˜๋Š” ๋™์š”๋กœ ์‹œ์ž‘๐Ÿ˜Œ #hellohello . . . #supersimplesong #์—„๋งˆํ‘œ์˜์–ด #์•„๊ธฐ์˜์–ด #์•„๊ธฐ์˜์–ด๋…ธ์ถœ #14๊ฐœ์›”์•„๊ธฐ

0
#20180205
#Tobee ๋ž‘ ํ•จ๊ป˜ 
๋…ธ๋ž˜์™€ ํ–‰๋™์ด ์ผ์น˜ํ•˜๋Š” ๋™์š”๋กœ ์‹œ์ž‘๐Ÿ˜Œ
#hellohello
.
.
.
#supersimplesong
#์—„๋งˆํ‘œ์˜์–ด #์•„๊ธฐ์˜์–ด #์•„๊ธฐ์˜์–ด๋…ธ์ถœ
#14๊ฐœ์›”์•„๊ธฐ
kateregajay @kateregajay

#hellohello king saha ug

0
#hellohello king saha ug
dianzpuchong_liza.ramlee @dianzpuchong_liza.ramlee

PATUTLA TAK RAMAI PAKAI MINYAK KELAPA Sebenarnya memangla bagus pakai minyak kelapa untuk kecantikan. Tapi kalau korang yang ada kulit berminyak atau berjerawat, better korang jangan pakai. Sebab minyak kelapa ada pelembab natural untuk bantu kehidupan bernafas dalam kulit kusam, bukan untuk kulit berminyak & berjerawat. ๐Ÿ˜ฃ So, macam mana orang kulit berminyak & berjerawat nak hidrat kulit? Senang aje: 1. Minum banyak air. Yang ni penting ye guys. Tanpa air, macam mana kulit korang nak hidrat kan? ๐Ÿ˜› 2. Stabilkan suhu bilik dan air untuk mandi. Air panas boleh hilangkan minyak semulajadi yang buatkan kulit korang tak bernafas, so jangan terlalu mandi atau mandi air panas tau! ๐Ÿ˜ฏ 3. Banyakkan makan sayur & buah. Dalam sayur dan buah kan ade vitamin & mineral yang baik untuk kulit. Banyakkan makanan berkhasiat sebab bukan aje untuk kulit korang, untuk kesihatan jugak. 4. Guna sabun natural dan lembut. Tengok jenis sabun yang korang pakai. Jangan pakai sabun yang ada bahan kimia merbahaya. Biasanya sabun akan membantu dalam proses menghidrasi kulit korang kalau korang pakai sabun yang betul. ๐Ÿ˜‰ Selain tu jugak, korang boleh consume #DianzVitamin sebab vitamin ni jugak berkesan untuk kurangkan jerawat dan minyak kat kulit korang. Jomlah cuba hari ni! ๐Ÿ˜Š #tedi #agentdianz #teampipahrich #dianzvitaminpuchong #dianzvitaminpj #dianzvitaminbukitkinrara #codpuchong #codpj #santek #peloles #gebu #sekatasatubadan #agentwanted #dropshipwanted #hellohello #dmfordetail #dianzmasknmoistpuchong

0
PATUTLA TAK RAMAI PAKAI MINYAK KELAPA

Sebenarnya memangla bagus  pakai minyak kelapa untuk kecantikan.  Tapi kalau korang yang ada kulit berminyak atau berjerawat, better korang jangan pakai.  Sebab minyak kelapa ada pelembab natural untuk bantu kehidupan bernafas dalam kulit kusam, bukan untuk kulit berminyak & berjerawat. ๐Ÿ˜ฃ

So, macam mana orang kulit berminyak & berjerawat nak hidrat kulit?  Senang aje:

1.  Minum banyak air.
Yang ni penting ye guys.  Tanpa air, macam mana kulit korang nak hidrat kan? ๐Ÿ˜›

2.  Stabilkan suhu bilik dan air untuk mandi.
Air panas boleh hilangkan minyak semulajadi yang buatkan kulit korang tak bernafas, so jangan terlalu mandi atau mandi air panas tau! ๐Ÿ˜ฏ

3.  Banyakkan makan sayur & buah.
Dalam sayur dan buah kan ade vitamin & mineral yang baik untuk kulit.  Banyakkan makanan berkhasiat sebab bukan aje untuk kulit korang, untuk kesihatan jugak.

4.  Guna sabun natural dan lembut.
Tengok jenis sabun yang korang pakai.  Jangan pakai sabun yang ada bahan kimia merbahaya.  Biasanya sabun akan membantu dalam proses menghidrasi kulit korang kalau korang pakai sabun yang betul. ๐Ÿ˜‰

Selain tu jugak, korang boleh consume #DianzVitamin sebab vitamin ni jugak berkesan untuk kurangkan jerawat dan minyak kat kulit korang.  Jomlah cuba hari ni! ๐Ÿ˜Š

#tedi #agentdianz  #teampipahrich #dianzvitaminpuchong #dianzvitaminpj #dianzvitaminbukitkinrara #codpuchong #codpj #santek #peloles #gebu #sekatasatubadan #agentwanted #dropshipwanted #hellohello #dmfordetail #dianzmasknmoistpuchong
dianzpuchong_liza.ramlee @dianzpuchong_liza.ramlee

Lepas ni sis dah tak nak komplen pasal muka sis berjerawat la, kulit gelap & kasar la, sebab sejarang sis dah jadi peminat setia #DianzVitamin ! ๐Ÿ˜˜ #tedi #agentdianz #teampipahrich #dianzvitaminpuchong #dianzvitaminpj #dianzvitaminbukitkinrara #codpuchong #codpj #santek #peloles #gebu #sekatasatubadan #agentwanted #dropshipwanted #hellohello #dmfordetail #dianzmasknmoistpuchong

0
Lepas ni sis dah tak nak komplen pasal muka sis berjerawat la, kulit gelap & kasar la, sebab sejarang sis dah jadi peminat setia #DianzVitamin! ๐Ÿ˜˜

#tedi #agentdianz  #teampipahrich #dianzvitaminpuchong #dianzvitaminpj #dianzvitaminbukitkinrara #codpuchong #codpj #santek #peloles #gebu #sekatasatubadan #agentwanted #dropshipwanted #hellohello #dmfordetail #dianzmasknmoistpuchong
__.sophs.__ @__.sophs.__

Hello hello! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Feeling absolutely fabulous after my workout classes at the gym๐Ÿ‹๏ธ‍โ™€๏ธ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™€๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช this morning. It is the best feeling. You know you did good when walk out feeling tanked with your bum๐Ÿ‘๐Ÿ‘ right out and shoulders up ๐Ÿคญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Then, was off to work. Planning to go swimming๐ŸŠ‍โ™€๏ธ๐ŸŠ‍โ™€๏ธ again tonight yay! . . . . . . . . #fitness #goals #fitnessgoals #workoutgoals #fitnessdiary #instagirls #instafit #instafitness #fitstagram #gymjunkie #gymrat #gymmotivation #bootygoals #blowkiss #hellohello #absolutelyfabulous #workoutgoals #fitchick #goals #physique #bossbabes #igfam #fitfam #fitfan #instagood #instadaily #fit

30
Hello hello! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Feeling absolutely fabulous after my workout classes at the gym๐Ÿ‹๏ธ‍โ™€๏ธ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™€๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช this morning. It is the best feeling. You know  you did good when walk out feeling tanked with your bum๐Ÿ‘๐Ÿ‘ right out and shoulders up ๐Ÿคญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Then, was off to work.
Planning to go swimming๐ŸŠ‍โ™€๏ธ๐ŸŠ‍โ™€๏ธ again tonight yay!
.
.
.
.
.
.
.
.
#fitness #goals #fitnessgoals #workoutgoals #fitnessdiary #instagirls #instafit #instafitness #fitstagram #gymjunkie #gymrat #gymmotivation #bootygoals #blowkiss #hellohello #absolutelyfabulous #workoutgoals #fitchick #goals #physique #bossbabes #igfam #fitfam #fitfan #instagood #instadaily #fit
s__yuun @s__yuun

D+812๐Ÿ‘ผ๐Ÿป Hello Hello~ Nice to meet you๐ŸŽต ์ž๋‹ค์ผ์–ด๋‚œ ๋„ˆ์˜ ๋ถ€์‹œ์‹œํ•œ ๋ชจ์Šต๋„ ์˜ˆ๋ป๐Ÿ’™ . . #26๊ฐœ์›”์•„๊ธฐ #์˜์–ด๋…ธ๋ž˜ #๋ฐœ์Œ์ฃผ์˜ #HelloHello

2
D+812๐Ÿ‘ผ๐Ÿป
Hello Hello~ Nice to meet you๐ŸŽต
์ž๋‹ค์ผ์–ด๋‚œ ๋„ˆ์˜ ๋ถ€์‹œ์‹œํ•œ ๋ชจ์Šต๋„ ์˜ˆ๋ป๐Ÿ’™
.
.
#26๊ฐœ์›”์•„๊ธฐ #์˜์–ด๋…ธ๋ž˜
#๋ฐœ์Œ์ฃผ์˜ #HelloHello
game0bject @game0bject

His name is Bono. #u2 #helloHello #yeahYeahYeahYeahYeah

2
His name is Bono.
#u2 #helloHello #yeahYeahYeahYeahYeah
tienda.detalles @tienda.detalles

Joyero hello Kitty ideal para decorar solo aqui en tienda detalles #hellokity #hellohello #caracas #venezuela #hellokitty #kittykitty #kitty #joyero #cajamadera #joyeromadera #rosado #decoracion #detalles #regalos

0
Joyero hello Kitty ideal para decorar solo aqui en tienda detalles

#hellokity #hellohello #caracas #venezuela #hellokitty  #kittykitty #kitty #joyero #cajamadera #joyeromadera #rosado #decoracion #detalles #regalos
superstarhairandwigs @superstarhairandwigs

#hellohello #happywednesday โžก๏ธ. ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ #newarrivals ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ. COMB YOUR HAIR FOR WHAT ???? Come get you a #stayready #longhair #middlepart #icyblue #48inches ๐Ÿ˜ง ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ. Wuv my #superstars @braidedglory ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ MUSIC BY @youngma GET THE BAG REMIX ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ. come to #superstarhairandwigs for a newlook and all your #beauty needs #braids #headwraps #sunglasses #wigs #humanhair #lacefrontwig #bundles #crochet #twist #lashes #makeup #beautyproducts and more #losangeles #hollywood #northhollywood #shermanoaks #studiocity

35
#hellohello #happywednesday โžก๏ธ. ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ#newarrivals ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ. COMB YOUR HAIR FOR WHAT ???? Come get you a #stayready  #longhair #middlepart  #icyblue  #48inches ๐Ÿ˜ง ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ. Wuv my #superstars @braidedglory ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ MUSIC BY @youngma GET THE BAG REMIX ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ. come to #superstarhairandwigs for a newlook and all your #beauty needs  #braids #headwraps  #sunglasses  #wigs #humanhair #lacefrontwig #bundles #crochet #twist  #lashes #makeup #beautyproducts  and more #losangeles #hollywood #northhollywood #shermanoaks #studiocity
weissraum_grafik @weissraum_grafik

Der geht an alle die nicht zu unserer großartigen Abschlussausstellung kommen. An allen anderen gibt es Liebe ohne Ende ;) Gestalterin: @veniweedivici

1
Der geht an alle die nicht zu unserer großartigen Abschlussausstellung kommen. An allen anderen gibt es Liebe ohne Ende ;) Gestalterin: @veniweedivici
loja.hellohello @loja.hellohello

É Moda Retrô que fala né? Chegou ela, toda linda pra curtir um dia de calor na praia. ๐Ÿ‘“๐Ÿ‘™โ›ฑ Boneca Pin-Up! Sou uma boneca fofa feita artesanalmente com muito carinho.  Sou feita de algodão cru, recheada de fibra siliconizada e com cabelo de lã natural de ovelha.  Sou pintada a mão.  Minha altura é de +-12,5cm.  Possuo uma correntinha para também poder ser pendurado ou usado como chaveiro.  Disponível para encomenda R$45,00 a vista *lã proveniente da fazenda Fiolã, A Fiolã é uma microempresa familiar situada no interior de Taquara – RS, trabalhando na produção artesanal de fios de lã ovina.

1
É Moda Retrô que fala né?
Chegou ela, toda linda pra curtir um dia de calor na praia. ๐Ÿ‘“๐Ÿ‘™โ›ฑ
Boneca Pin-Up!
Sou uma boneca fofa feita artesanalmente com muito carinho. 
Sou feita de algodão cru, recheada de fibra siliconizada e com cabelo de lã natural de ovelha. 
Sou pintada a mão. 
Minha altura é de +-12,5cm. 
Possuo uma correntinha para também poder ser pendurado ou usado como chaveiro. 
Disponível para encomenda
R$45,00 a vista *lã proveniente da fazenda Fiolã, A Fiolã é uma microempresa familiar situada no interior de Taquara – RS, trabalhando na produção artesanal de fios de lã ovina.
miss_anikal @miss_anikal

Here we go again...another week full of fun and pleasure together with these guys on stage @ Theater STACHELSCHWEINE!!!๐Ÿคช๐Ÿ‘๐Ÿฝ #putyourthumbsupintheair ๐Ÿฅณ๐Ÿคฃ #lovegoesout #staytuned #actorslife #hellohello #theatre #time #herewegoagain #onstage #tv #letsdoit #triplethreat #acting #singing #dancing #lovemyjob #lovelife #pictureoftheday #picturetime #menschen #ämter #katastrophen #play

1
Here we go again...another week full of fun and pleasure together with these guys on stage @ Theater STACHELSCHWEINE!!!๐Ÿคช๐Ÿ‘๐Ÿฝ #putyourthumbsupintheair ๐Ÿฅณ๐Ÿคฃ #lovegoesout #staytuned 
#actorslife #hellohello #theatre #time #herewegoagain #onstage #tv #letsdoit #triplethreat #acting #singing #dancing #lovemyjob #lovelife #pictureoftheday #picturetime #menschen #ämter #katastrophen #play
museicsinme @museicsinme

๐Ÿ˜‡๐ŸŽตSmells Like Teen Spirit๐ŸŽต #Nirvana #Instrumental #OdeRespects ๐ŸŽˆ๐Ÿ˜Ž #KurtCobain #HappyBirthday ๐ŸŽ‚๐Ÿ’ซ๐ŸŽผPhenomenal #Violin #performance ๐Ÿ‘๐ŸŽป๐ŸŒŸ@prtybabe ๐ŸŽต๐Ÿ˜Recorded #song month's ago - ๐Ÿ˜‡๐ŸŽ4 #today #SpecialDay @ #StArmandsCircle Friday Night #music nights! #LiveMusicSRQ #grunge #music #90s #GoneToSoon - #SmellsLikeTeenSpirit ๐ŸŽธ๐Ÿ˜‡ #hello #helloHello ๐ŸŽต๐ŸŽค๐Ÿ˜Š

6
๐Ÿ˜‡๐ŸŽตSmells Like Teen Spirit๐ŸŽต #Nirvana #Instrumental  #OdeRespects ๐ŸŽˆ๐Ÿ˜Ž #KurtCobain #HappyBirthday ๐ŸŽ‚๐Ÿ’ซ๐ŸŽผPhenomenal #Violin #performance ๐Ÿ‘๐ŸŽป๐ŸŒŸ@prtybabe ๐ŸŽต๐Ÿ˜Recorded #song month's ago - ๐Ÿ˜‡๐ŸŽ4 #today #SpecialDay @ #StArmandsCircle Friday Night #music nights! #LiveMusicSRQ #grunge #music #90s #GoneToSoon - #SmellsLikeTeenSpirit ๐ŸŽธ๐Ÿ˜‡ #hello #helloHello ๐ŸŽต๐ŸŽค๐Ÿ˜Š
espelhomeu.makeup @espelhomeu.makeup

Booom dia loveeers! ๐Ÿ’–โœจ Cílios poderosos em uma única aplicação? Queremos! A #espelhomeuindica a Máscara wonder Lash da musa Bruna Tavares, ela é a escolha certa para arrasar nas males. Um olhar super definidos por apenas R$ 34,99. Sabemos que a Bruna Tavares não brinca com a qualidade dos seus produtinhos! A sua máscara de cílios é a maior prova disso. Com sei aplicador pequeno ela é capaz de alcançar os fios mais curtinhos, alongando é definido de forma perfeita com apenas uma aplicação. Permitindo criar camadas, foi feita para quem ama aquele super efeito de cílios de boneca. E para finalizar, a sua embalagem tem um desing muito fofinho, vai deixar a sua necessário um charme só. . . . : : . . . . #boatarde #hellohello #makeup #cosm éticos #blogger #fashion #maquiagem #tutorialmakeup #semprelinda #modaparameninas

0
Booom dia loveeers! ๐Ÿ’–โœจ Cílios poderosos em uma única aplicação? Queremos! A #espelhomeuindica a Máscara wonder Lash da musa Bruna Tavares, ela é a escolha certa para arrasar nas males. Um olhar super definidos por apenas R$ 34,99.

Sabemos que a Bruna Tavares não brinca com a qualidade dos seus produtinhos! A sua máscara de cílios é a maior prova disso. Com sei aplicador pequeno ela é capaz de alcançar os fios mais curtinhos, alongando é definido de forma perfeita com apenas uma aplicação. Permitindo criar camadas, foi feita para quem ama aquele super efeito de cílios de boneca. E para finalizar, a sua embalagem tem um desing muito fofinho, vai deixar a sua necessário um charme só.
.
.
.
:
:
.
.
.
.
#boatarde #hellohello #makeup #cosméticos #blogger #fashion #maquiagem #tutorialmakeup #semprelinda #modaparameninas
nermie.worm @nermie.worm

DAD’S HOME!!! Never go away again (not even for a night), okay?? #imissedyousomuch #truelove #mfeo #hellohello

0
DAD’S HOME!!! Never go away again (not even for a night), okay?? #imissedyousomuch #truelove #mfeo #hellohello
shiho.ryu.mo @shiho.ryu.mo

#LOOK #ใƒซใƒƒใ‚ฏ #HelloHello #ใƒใƒญใƒผใƒใƒญใƒผ ๐ŸŽผ.•*¨*•.¸¸๐ŸŽถ๐ŸŽผ.•*¨*•.¸¸๐ŸŽถ ๅŽŸ็‚นใซๆˆปใ‚‹ๆ—ฅ……ใ€‚ โš“๏ธ

12
#LOOK
#ใƒซใƒƒใ‚ฏ
#HelloHello
#ใƒใƒญใƒผใƒใƒญใƒผ
๐ŸŽผ.•*¨*•.¸¸๐ŸŽถ๐ŸŽผ.•*¨*•.¸¸๐ŸŽถ
ๅŽŸ็‚นใซๆˆปใ‚‹ๆ—ฅ……ใ€‚
โš“๏ธ
dianzpuchong_liza.ramlee @dianzpuchong_liza.ramlee

TAKMAU LA BELA JERAWAT PASIR ! Ramai dah kawan-kawan tegur, sis ada jerawat pasir. Macam-macam cara dah sis try, tapi tak berkesan. Tolonglah sis pliss!!! ๐Ÿ˜– Ala, apa nak risau. Kan ada petua orang tua untuk hilangkan jerawat pasir. Antaranya: 1. Lidah Buaya Campurkan gel lidah buaya dengan garam sampai jadi masker. Lepas tu, sapu kat muka dan picit bahagian jerawat guna tisu. Tunggu sampai kering lepas tu bilas bersih. 2. Bawang Putih Tumbuk bawang putih dengan gula merah dan sedikit air sampai jadi masker. Sapu bahagian jerawat, biar sampai kering, dan kemudian cuci muka sampai bersih. 3. Putih Telur Sapu putih telur pada bahagian yang berjerawat, tunggu dalam 15-20 minit. Lepas tu bilas dengan air panas. 4. Jeruk Nipis (Limau Nipis) Campur titisan limau nipis dengan air mawar, dan kemudian sapu pada wajah. Biarkan sampai 30 minit & bilaskan dengan aie lepas tu. 5. Yogurt Plain Sapu yogurt plain ke area berjerawat. Biar selama beberapa minit sampai meresap. Lepas tu, cuci la sampai bersih kan. Selain tu jugak, ade jugak cara moden. Macam biasala, consume #DianVitamin secara konsisten. Bukan takat jerawat pasir aja hilang, dengan parut-parut jerawat pun sekali jalan tau. Jom hilangkan jerawat pasir dengan #DianzVitamin ! ๐Ÿคฉ #tedi #agentdianz #teampipahrich #dianzvitaminpuchong #dianzvitaminpj #dianzvitaminbukitkinrara #codpuchong #codpj #santek #peloles #gebu #sekatasatubadan #agentwanted #dropshipwanted #hellohello #dmfordetail #dianzmasknmoistpuchong

0
TAKMAU LA BELA JERAWAT PASIR !

Ramai dah kawan-kawan tegur, sis ada jerawat pasir.  Macam-macam cara dah sis try, tapi tak berkesan.  Tolonglah sis pliss!!! ๐Ÿ˜–

Ala, apa nak risau.  Kan ada petua orang tua untuk hilangkan jerawat pasir.  Antaranya:

1.  Lidah Buaya
Campurkan gel lidah buaya dengan garam sampai jadi masker.  Lepas tu, sapu kat muka dan picit bahagian jerawat guna tisu.  Tunggu sampai kering lepas tu bilas bersih.

2.  Bawang Putih
Tumbuk bawang putih dengan gula merah dan sedikit air sampai jadi masker.  Sapu bahagian jerawat, biar sampai kering, dan kemudian cuci muka sampai bersih.

3.  Putih Telur
Sapu putih telur pada bahagian yang berjerawat, tunggu dalam 15-20 minit.  Lepas tu bilas dengan air panas.

4.  Jeruk Nipis (Limau Nipis)
Campur titisan limau nipis dengan air mawar, dan kemudian sapu pada wajah.  Biarkan sampai 30 minit & bilaskan dengan aie lepas tu.

5.  Yogurt Plain
Sapu yogurt plain ke area berjerawat.  Biar selama beberapa minit sampai meresap.  Lepas tu, cuci la sampai bersih kan.

Selain tu jugak, ade jugak cara moden.  Macam biasala, consume #DianVitamin secara konsisten.  Bukan takat jerawat pasir aja hilang, dengan parut-parut jerawat pun sekali jalan tau.  Jom hilangkan jerawat pasir dengan #DianzVitamin! ๐Ÿคฉ#tedi #agentdianz  #teampipahrich #dianzvitaminpuchong #dianzvitaminpj #dianzvitaminbukitkinrara #codpuchong #codpj #santek #peloles #gebu #sekatasatubadan #agentwanted #dropshipwanted #hellohello #dmfordetail #dianzmasknmoistpuchong
dianzpuchong_liza.ramlee @dianzpuchong_liza.ramlee

Rahsia sis jadi makin comel? Of course lah #DianzVitamin ! Tak sangka kulit sis jadi makin cerah & glowing. Lagi best, resdung sis pun dah takde! ๐Ÿคฉ #tedi #agentdianz #teampipahrich #dianzvitaminpuchong #dianzvitaminpj #dianzvitaminbukitkinrara #codpuchong #codpj #santek #peloles #gebu #sekatasatubadan #agentwanted #dropshipwanted #hellohello #dmfordetail #dianzmasknmoistpuchong

0
Rahsia sis jadi makin comel?  Of course lah #DianzVitamin!  Tak sangka kulit sis jadi makin cerah & glowing.  Lagi best, resdung sis pun dah takde! ๐Ÿคฉ 
#tedi #agentdianz  #teampipahrich #dianzvitaminpuchong #dianzvitaminpj #dianzvitaminbukitkinrara #codpuchong #codpj #santek #peloles #gebu #sekatasatubadan #agentwanted #dropshipwanted #hellohello #dmfordetail #dianzmasknmoistpuchong
milanaryal35 @milanaryal35

#hellohello #milano_here ...

1
#hellohello #milano_here ...
arman305 @arman305

Hello Hello - Mi Gente!! Here I leave some of my phrases that I invent in some of the songs of ANH @armandonheidy ... Aquí les dejo algunas de mis frases que siempre pongo en nuestras canciones.. Vamos por parte 1) Pega Pega #caballitopamigente 2) Mi Gente #HelloHello #zapatea 3) My Check #dimeni ñodondeestamicualto 4) Bailalo #sueltalaahora 5) Attention #dejalaquepatine 6) Fuego #elquesesueltesesale 7) Ban Dam - cual será? Déjame tu comentario cuál es la frase que más reconoces๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐ŸŽค๐ŸŽต๐Ÿ•บ๐Ÿฝ BAN DAM - COMING SOON!! #zinnow #itunes #spotify #googleplay #soundcloud

15
Hello Hello - Mi Gente!!
Here I leave some of my phrases that I invent in some of the songs of ANH @armandonheidy ...
Aquí les dejo algunas de mis frases que siempre pongo en nuestras canciones..
Vamos por parte
1) Pega Pega #caballitopamigente
2) Mi Gente #HelloHello #zapatea
3) My Check #dimeniñodondeestamicualto 
4) Bailalo #sueltalaahora 
5) Attention #dejalaquepatine 
6) Fuego #elquesesueltesesale 
7) Ban Dam - cual será?
Déjame tu comentario cuál es la frase que más reconoces๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐ŸŽค๐ŸŽต๐Ÿ•บ๐Ÿฝ
BAN DAM - COMING SOON!!
#zinnow #itunes #spotify #googleplay #soundcloud
landalovesbeauty @landalovesbeauty

Hi. ๐Ÿ‘‹ I'm Landa, the one who does your hair and lashes. ๐Ÿ˜˜ Also the one you tell your deepest darkest secrets to, the one who's got the best gossip/chisme... slightly kind of wanting a crystal ball at this point with all the magic i work and "I told you so's" ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ˜ .... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #HelloHello

12
Hi. ๐Ÿ‘‹ I'm Landa, the one who does your hair and lashes. ๐Ÿ˜˜ Also the one you tell your deepest darkest secrets to, the one who's got the best gossip/chisme... slightly kind of wanting a crystal ball at this point with all the magic i work and "I told you so's" ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ˜ .... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #HelloHello
k_davimefo @k_davimefo

Tambien voy a recomendar 1 o 2 canciones de cada grupoโ™ก . . . .-b.i.g = "hello hello" y "taola" . -elris = "pow pow" .-up10tion = "candyland" Y "blue rose" . -saturday = "WiFi" #kpop #k #pop #big #hellohello #hello #taola #elris #powpow #pow #up10tion #candyland #bluerose #blue #rose #saturday #wifi #dance #music #musica

0
Tambien voy a recomendar 1 o 2 canciones de cada grupoโ™ก .
.
. .-b.i.g = "hello hello" y "taola" . -elris = "pow pow" .-up10tion = "candyland" Y "blue rose" . -saturday = "WiFi"

#kpop #k #pop #big #hellohello #hello #taola #elris  #powpow #pow #up10tion #candyland #bluerose #blue #rose #saturday #wifi #dance #music #musica
superstarhairandwigs @superstarhairandwigs

#hellohello #happytuesday ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ #newarrivals ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ with #specialguest @albreanna89 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜›๐Ÿ™Œ๐Ÿพ #loveher all smiles #thankyouforyoursupport #lacefrontwigs #longhair #straighthair #middlepart #moodcolors ๐Ÿ’™๐Ÿ’—โค๏ธ๐ŸŒธ. #stayready come to #superstarhairandwigs for a #newlook and all your #beauty needs #braids #headwraps #sunglasses #wigs #humanhair #bundles #crochet #lashes and more #losangeles #hollywood #northhollywood #shermanoaks #studiocity

6
#hellohello #happytuesday ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ #newarrivals ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ with #specialguest @albreanna89 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜›๐Ÿ™Œ๐Ÿพ#loveher all smiles #thankyouforyoursupport #lacefrontwigs #longhair #straighthair #middlepart  #moodcolors ๐Ÿ’™๐Ÿ’—โค๏ธ๐ŸŒธ. #stayready come to #superstarhairandwigs for a #newlook and all your #beauty needs #braids #headwraps  #sunglasses  #wigs #humanhair #bundles #crochet  #lashes  and more #losangeles #hollywood #northhollywood #shermanoaks #studiocity
gardengrovepd @gardengrovepd

***PHONE SCAM ALERT*** Recently, a number of residents have reported receiving calls from 800 numbers claiming to be from the Social Security Administration, threatening them with warrants for their arrest; then directing them to withdraw all of their savings and transferring it via bitcoin. During the conversation, the resident receives a second call from our non-emergency number (714-741-5704), claiming to be an officer from #GardenGrovePD and confirming Social Security warrants. Please be advised, this is a #phonescam. If you receive one of these calls, do NOT send money; give out social security numbers, banking or other personal information. If it sounds suspicious, chances are, it is. #GardenGrove Police Department will not call you to request payment, whether in the form of cash, check, gift cards or bitcoins. Any outstanding warrants must be taken care of through the court, not through our Department. To check if you have an outstanding warrant in #OrangeCounty , go to OCSD.org. Or, you can drop by our Front Desk, we'll be happy to run your name through the system. ๐Ÿ˜‰ #GGPD32 #hellohello #scam #StayAlertGG #crimeprevention @gardengrovecityhall

29
***PHONE SCAM ALERT***
Recently, a number of residents have reported receiving calls from 800 numbers claiming to be from the Social Security Administration, threatening them with warrants for their arrest; then directing them to withdraw all of their savings and transferring it via bitcoin. During the conversation, the resident receives a second call from our non-emergency number (714-741-5704), claiming to be an officer from #GardenGrovePD and confirming Social Security warrants. Please be advised, this is a #phonescam.

If you receive one of these calls, do NOT send money; give out social security numbers, banking or other personal information. If it sounds suspicious, chances are, it is.

#GardenGrove Police Department will not call you to request payment, whether in the form of cash, check, gift cards or bitcoins. Any outstanding warrants must be taken care of through the court, not through our Department.

To check if you have an outstanding warrant in #OrangeCounty, go to OCSD.org. Or, you can drop by our Front Desk, we'll be happy to run your name through the system. ๐Ÿ˜‰
#GGPD32 #hellohello #scam #StayAlertGG #crimeprevention
@gardengrovecityhall
moshpit.girl @moshpit.girl

Ma copine et moi on a installé des miroirs dans chambre pour prendre des plus belle selfie , vla la première ๐Ÿ“ธ. #hellohello #mirrorselfie #ikea #enveutudurayee

2
Ma copine et moi on a installé des miroirs dans chambre pour prendre des plus belle selfie , vla la première ๐Ÿ“ธ. #hellohello #mirrorselfie #ikea #enveutudurayee
kunstdokumentationcom @kunstdokumentationcom

#Repost @significantother.art ใƒปใƒปใƒป Come and visit "all done go home" tomorrow Feb 20th, 10am-1pm! ๐Ÿ—‚๐Ÿ—‚๐Ÿ—‚ #alldonegohome #antonispittas #politics #ideology #representing #sculpture #publicspace #monument #openday #sostillonvacation #chile #hellohello ๐Ÿ’Ž thanks to @kunstdokumentationcom

0
#Repost @significantother.art ใƒปใƒปใƒป
Come and visit "all done go home" tomorrow Feb 20th, 10am-1pm! ๐Ÿ—‚๐Ÿ—‚๐Ÿ—‚
#alldonegohome #antonispittas #politics #ideology #representing #sculpture #publicspace #monument #openday #sostillonvacation #chile #hellohello ๐Ÿ’Ž thanks to @kunstdokumentationcom
significantother.art @significantother.art

Come and visit "all done go home" on Feb 21th, 10am-1pm! ๐Ÿ—‚๐Ÿ—‚๐Ÿ—‚ #alldonegohome #antonispittas #politics #ideology #representing #sculpture #publicspace #monument #openday #sostillonvacation #chile #hellohello ๐Ÿ’Ž thanks to @kunstdokumentationcom

0
Come and visit "all done go home" on Feb 21th, 10am-1pm! ๐Ÿ—‚๐Ÿ—‚๐Ÿ—‚
#alldonegohome #antonispittas #politics #ideology #representing #sculpture #publicspace #monument #openday #sostillonvacation #chile #hellohello ๐Ÿ’Ž thanks to @kunstdokumentationcom
lorah_lima @lorah_lima

#hellohello #lookdodia #lookdehoje #look #lookday #looking (não tem sapato ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ) #dog #cachorro #hond #jackrussell

0
#hellohello  #lookdodia  #lookdehoje  #look #lookday #looking (não tem sapato ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ )  #dog  #cachorro  #hond #jackrussell
hellohello.cosmeticos.perfumes @hellohello.cosmeticos.perfumes

Hello Hello!!! Festival na perfumaria Masculina de EUDORA, aproveite e por tempo limitado, confira as promoções no vídeo! Encomendas pelo direct e whatsapp (na bio). #hellohellocosmeticoseperfumaria #hellohello #ChegaL áeEudora #perfumariamasculina #eudora

0
Hello Hello!!! Festival na perfumaria Masculina de EUDORA, aproveite e por tempo limitado, confira as promoções  no vídeo!  Encomendas pelo direct e whatsapp (na bio).
#hellohellocosmeticoseperfumaria #hellohello #ChegaLáeEudora  #perfumariamasculina #eudora
bolo_bull @bolo_bull

Bom dia โ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธ #goodmorning #hellohello #happy #instadog #englishbulldog #bulldogingles #dog #baby #love

1
Bom dia โ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธ #goodmorning #hellohello #happy #instadog #englishbulldog #bulldogingles #dog #baby #love
bcatalogued @bcatalogued

The Energy and Vibes was at full 100 at the BLOCK-0 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ _____________________________________ #Carnival2019 #BlockO #trinidadcarnival #VibesUponVibes #savannahgrass #hellohello #wotless #levelenergy #levelvibes #onefamily #tuesdayontherocks #kestheband #kesthebandofficial #southland #feteafterfete #nostoppingus #reign @kesthebandofficial @illusionsmas

1
The Energy and Vibes was at full 100 at the BLOCK-0
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
_____________________________________

#Carnival2019 #BlockO #trinidadcarnival #VibesUponVibes #savannahgrass #hellohello #wotless #levelenergy #levelvibes #onefamily #tuesdayontherocks #kestheband #kesthebandofficial #southland #feteafterfete #nostoppingus #reign @kesthebandofficial @illusionsmas
jackieaperol @jackieaperol

the cat empire #hellohello

0
the cat empire #hellohello
purse.face @purse.face

"Hello, this is Nick from Purs-aging" #purseface #identitytheftisnotajokejim #takemycard #justinthenickoftime #hellohello

2
"Hello, this is Nick from Purs-aging" #purseface #identitytheftisnotajokejim #takemycard #justinthenickoftime #hellohello
louiselroze @louiselroze

Bollywood Night @nazeera.kasim & Guigui's wedding #southafrica #bollywood #gallangodiyaan #hellohello

2
Bollywood Night @nazeera.kasim & Guigui's wedding #southafrica #bollywood #gallangodiyaan #hellohello
ffanliloo @ffanliloo

โ‹ž The beautiful days are back, The bad days are gone, Quickly take the time lost, The sunny days are back โ‹Ÿ . Albert Marier ๐ŸŽถ Les beaux jours . โ‹ž Les beaux jours sont revenus, Les jours mauvais sont disparus, Vite reprenez le temps perdu, Les beaux jours sont revenus โ‹Ÿ . . . . . . ~~~~~~~~~~~~~~<<<<>>>>~~~~~~~~~~~~~ #hellohello #bonjourbonjour #goodmorningworld #thegreatoutdoors #wonderful_places #beautifulnaturephotography #winterwonderland #wintervibes #outdoorlovers #naturelovers #wonderland #naturephotography #magicnature #naturegram #natureporn #naturelover #naturepower #wanderlust #embracingtheseasons #watchthisinstagood #beautifulnature #nature_perfection #wildnature #exploretocreate #justbreath #naturesauvage #lifeofadventure #openyoureyes #exploreyourdreams #mywonderfulworld 19L00

0
โ‹ž The beautiful days are back,
The bad days are gone,
Quickly take the time lost,
The sunny days are back โ‹Ÿ
.
Albert Marier ๐ŸŽถ Les beaux jours
.
โ‹ž Les beaux jours sont revenus, 
Les jours mauvais sont disparus,
Vite reprenez le temps perdu,
Les beaux jours sont revenus โ‹Ÿ
.
.
.
.
.
.
~~~~~~~~~~~~~~<<<<>>>>~~~~~~~~~~~~~
#hellohello #bonjourbonjour #goodmorningworld #thegreatoutdoors #wonderful_places #beautifulnaturephotography #winterwonderland #wintervibes #outdoorlovers  #naturelovers #wonderland #naturephotography #magicnature #naturegram #natureporn #naturelover #naturepower #wanderlust #embracingtheseasons #watchthisinstagood #beautifulnature #nature_perfection #wildnature #exploretocreate #justbreath #naturesauvage #lifeofadventure #openyoureyes  #exploreyourdreams #mywonderfulworld
19L00
espelhomeu.makeup @espelhomeu.makeup

Boooa tarde loveeers!!! โœจ๐Ÿ’– Para as meninas que perderam esse tutorial top, salvei nos destaques, vão lá conferir... ๐Ÿ’‹ MAQUIADORA: @claramedeirosmakeup MODELO: @martinaqueiroz . . . : : . . . . #boatarde #hellohello #makeup #cosm éticos #blogger #fashion #maquiagem #tutorialmakeup #semprelinda #modaparameninas

0
Boooa tarde loveeers!!! โœจ๐Ÿ’– Para as meninas que perderam esse tutorial top, salvei nos destaques, vão lá conferir... ๐Ÿ’‹

MAQUIADORA: @claramedeirosmakeup 
MODELO: @martinaqueiroz .
.
.
:
:
.
.
.
.
#boatarde #hellohello #makeup #cosméticos #blogger #fashion #maquiagem #tutorialmakeup #semprelinda #modaparameninas
koczmara.anna @koczmara.anna

#hellohello Wczorajszy dzieล„ byล‚ zล‚y... Na szczฤ™ล›cie poniedziaล‚ek okazaล‚ siฤ™ dla mnie ล‚askawy i nowy tydzieล„ zaczynam z energiฤ… i bardzo dobrym humorem ๐Ÿ’ช๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ“–๐Ÿ“–๐Ÿ“– Przez weekend nie poczytaล‚am zbyt wiele i w tym tygodniu raczej siฤ™ to nie zmieni ๐Ÿง A wszystko przez to, ลผe... to Oscarowy tydzieล„ ๐Ÿ˜ mam do nadrobienia jeszcze kilka filmów i z niecierpliwoล›ciฤ… czekam na niedzielnฤ… noc ๐Ÿ˜ ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ Zamierzacie oglฤ…daฤ‡ galฤ™ rozdania Oscarów? Czy to nie wasze klimaty? ๐Ÿ˜‰ โ˜•โ˜•โ˜• Dobrego wieczoru โค๏ธ #cozycorner #cozytime #hyggetime #hyggehome #hyggelig #lazyevening #coffeemoment #coffeestagram #coffeeaddicts #kawa #bedroomdesign #ksiฤ…ลผki #bookphoto #bookpic #photographybook #czytambolubie #ebook #pocketbook #czytnikebook ów #legimi #bookaddicts #bookinbed #vougepolska #candles #creativephotography #creativityeveryday #inspireyourself #simplejoys #simpleliving

13
#hellohello
Wczorajszy dzieล„ byล‚ zล‚y...
Na szczฤ™ล›cie poniedziaล‚ek okazaล‚ siฤ™ dla mnie ล‚askawy i nowy tydzieล„ zaczynam z energiฤ… i bardzo dobrym humorem ๐Ÿ’ช๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ“–๐Ÿ“–๐Ÿ“–
Przez weekend nie poczytaล‚am zbyt wiele i w tym tygodniu raczej siฤ™ to nie zmieni ๐Ÿง A wszystko przez to, ลผe... to Oscarowy tydzieล„ ๐Ÿ˜ mam do nadrobienia jeszcze kilka filmów i z niecierpliwoล›ciฤ… czekam na niedzielnฤ… noc ๐Ÿ˜
๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ๐ŸŽฌ
Zamierzacie oglฤ…daฤ‡ galฤ™ rozdania Oscarów? Czy to nie wasze klimaty? ๐Ÿ˜‰
โ˜•โ˜•โ˜•
Dobrego wieczoru โค๏ธ
#cozycorner #cozytime #hyggetime #hyggehome #hyggelig #lazyevening #coffeemoment #coffeestagram #coffeeaddicts #kawa #bedroomdesign #ksiฤ…ลผki #bookphoto #bookpic #photographybook #czytambolubie #ebook #pocketbook #czytnikebooków #legimi #bookaddicts #bookinbed #vougepolska #candles #creativephotography #creativityeveryday #inspireyourself #simplejoys #simpleliving
rangers_retro @rangers_retro

Down to the last few Retro Bobble Hats now left for this year ๐Ÿ™‚ . Don’t forget these now come with FREE UK POSTAGE ๐Ÿ”ดโšช๏ธ๐Ÿ”ต . Rangersretro.bigcartel.com . Shop now|Link in bio _ โœˆ๏ธWorldwide Shipping โœˆ๏ธ . . . . #rangers #rangersretro #glasgowrangers #rangersfc #watp #therangers #followfollow #hellohello #wearethepeople #ibrox #ibroxpark #ibroxstadium #ibroxglasgow #rangersfans #rangerssupportrangers #derryswalls #rulebritannia #wearerangers #rangersicf #glasgowisblue #rangersfamily

0
Down to the last few Retro Bobble Hats now left for this year ๐Ÿ™‚
.
Don’t forget these now come with FREE UK POSTAGE ๐Ÿ”ดโšช๏ธ๐Ÿ”ต
.
Rangersretro.bigcartel.com
.
Shop now|Link in bio
_
โœˆ๏ธWorldwide Shipping โœˆ๏ธ
.
.
.
.
#rangers #rangersretro #glasgowrangers #rangersfc #watp #therangers #followfollow #hellohello #wearethepeople #ibrox #ibroxpark #ibroxstadium #ibroxglasgow #rangersfans #rangerssupportrangers #derryswalls #rulebritannia #wearerangers #rangersicf #glasgowisblue #rangersfamily
hellohello.cosmeticos.perfumes @hellohello.cosmeticos.perfumes

Hello Hello, bora aproveita as promoções e lançamentos desta campanha...que estão maravilhosos. Porque tudo que é bom dura pouco, vão até dia 27/02 aproveitem!!!! #hellohello #hellohellocosmeticoseperfumaria #ciclo03 #natura #lancamentos

0
Hello  Hello, bora aproveita as promoções e lançamentos desta campanha...que estão maravilhosos. Porque tudo que é  bom dura pouco, vão até dia 27/02 aproveitem!!!!
#hellohello #hellohellocosmeticoseperfumaria #ciclo03 #natura #lancamentos
dagusia_daguska @dagusia_daguska

Hello Insta Przyjaciele ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Milusiego popoล‚udnia peล‚nego sล‚oneczka โค ps. Piฤ™kna jest ta ล›wieczucha z Pepco ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน #helloeveryone #helloinsta #helloinstafriends #photooftheday #todayphoto #ล›wieczka #candle #ล›wieczucha #pepco #pepcopoland #pepcopolska #pepcoinspiruje #ilovepepco #pepcolove #decoration #interiordesign #polishgirl #homedecor #homesweethome #rose #pastelove #goodvibes #positivevibes #sweetfeelings #loveit #hellohello #sweetandlovely

14
Hello Insta Przyjaciele ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Milusiego popoล‚udnia peล‚nego sล‚oneczka โค ps. Piฤ™kna jest ta ล›wieczucha z Pepco ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน #helloeveryone #helloinsta #helloinstafriends #photooftheday #todayphoto #ล›wieczka #candle #ล›wieczucha #pepco #pepcopoland #pepcopolska #pepcoinspiruje #ilovepepco #pepcolove #decoration #interiordesign #polishgirl #homedecor #homesweethome #rose #pastelove #goodvibes #positivevibes #sweetfeelings #loveit #hellohello #sweetandlovely
livyabonelli @livyabonelli

Bom dia Búzios! Já estava com saudades dessa piscina!โ˜€๏ธโœจ๐ŸŒด๐Ÿ’ฆ @hotelatlanticobuzios #hellohello #sombraeaguafresca #mondaymorning #atlanticobuzios #buziando #thankslord #deusebomotempotodo #familytravel

4
Bom dia Búzios! Já estava com saudades dessa piscina!โ˜€๏ธโœจ๐ŸŒด๐Ÿ’ฆ @hotelatlanticobuzios #hellohello #sombraeaguafresca #mondaymorning #atlanticobuzios #buziando #thankslord #deusebomotempotodo #familytravel
rafabulloficial @rafabulloficial

Bem vinda segunda-feira!! Que você venha recheada de energia boa, de alegrias e recomeços lindos ๐Ÿ’›.

7
Bem vinda segunda-feira!! Que você venha recheada de energia boa, de alegrias e recomeços lindos ๐Ÿ’›.
muayissel @muayissel

Feliz inicio de semana mis amoooooorrrrrresssssss ๐Ÿƒ๐ŸŒน๐Ÿ‘ฝ . . . Cómo estuvo la recarga de colores del corazón ? Esa que nos trae la inspiración ๐Ÿ’– esa que origina y da paso al más hermoso destello de tu alma โœจ . . . Que el polvo de estrellas invada cada rincón de tu ser ๐Ÿ’† recuerda que estás [email protected] de PASIÓN estás [email protected] de AMOR eres un #aceroinmortaldivino ๐Ÿ™ . . . #hellohello #lunesexquisito #comencemos #happiness #arte #maquillaje

20
Feliz inicio de semana mis amoooooorrrrrresssssss ๐Ÿƒ๐ŸŒน๐Ÿ‘ฝ .
.
.
Cómo estuvo la recarga de colores del corazón ?  Esa que nos trae la inspiración ๐Ÿ’–  esa que origina y da paso al más hermoso destello de tu alma โœจ .
.
.
Que el polvo de estrellas invada cada rincón de tu ser ๐Ÿ’† recuerda que estás hech@ de PASIÓN estás hech@ de AMOR eres un #aceroinmortaldivino ๐Ÿ™ .
.
.
#hellohello #lunesexquisito  #comencemos #happiness #arte #maquillaje
heuff001 @heuff001

#hellohello

0
#hellohello
natalia__chmiel @natalia__chmiel

๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . ____________________ #hellohello #me #okularnik #polishgirl #polskadziewczyna #selfie #monday #haveaniceday #milegodnia

19
๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
____________________
#hellohello #me #okularnik #polishgirl #polskadziewczyna #selfie #monday #haveaniceday #milegodnia
issabelponte @issabelponte

#hellohello nice to meet you. โœŒ๏ธ๐Ÿ–๏ธ #360

0
#hellohello nice to meet you. โœŒ๏ธ๐Ÿ–๏ธ #360
loja.hellohello @loja.hellohello

Hoje foi dia do Marinheiro chegar em terra e fazer parte da Coleção Mar. ๐ŸŒŠโš“ Sou um boneco fofo feito artesanalmente com muito carinho.  Sou feito de algodão cru, recheado de fibra siliconizada e com barba, cabelo e bigode de lã natural de ovelha.  Sou pintado a mão.  Minha altura é de +-12,5cm.  Possuo uma correntinha para também poder ser pendurado ou usado como chaveiro.  Disponível para encomenda ๐Ÿ’• R$45,00 a vista -lã proveniente da fazenda Fiolã.  A Fiolã é uma microempresa familiar situada no interior de Taquara – RS, trabalhando na produção artesanal de fios de lã ovina.

2
Hoje foi dia do Marinheiro chegar em terra e fazer parte da Coleção Mar. ๐ŸŒŠโš“
Sou um boneco fofo feito artesanalmente com muito carinho. 
Sou feito de algodão cru, recheado de fibra siliconizada e com barba, cabelo e bigode de lã natural de ovelha. 
Sou pintado a mão. 
Minha altura é de +-12,5cm. 
Possuo uma correntinha para também poder ser pendurado ou usado como chaveiro. 
Disponível para encomenda ๐Ÿ’•
R$45,00 a vista
-lã proveniente da fazenda Fiolã. 
A Fiolã é uma microempresa familiar situada no interior de Taquara – RS, trabalhando na produção artesanal de fios de lã ovina.
melbourne_bars_and_pubs @melbourne_bars_and_pubs

Do you prefer to speak to a real Person when making a Reservation, or do you rather Clicking three times and having it all done Online? Either way, MELBOURNE'S BARS AND PUBS' Melbourne Made Smartphone App gives you the Option. We have incorporated both functions* for every Bar and Pub, meaning you can Book your Own Way. Grab our $0 App today & see what all the Hype is about! MelbournesBarsAndPubs.com.au (direct link found in our bio). (*Wherever possible. Depending on the venue's own structure.) #HelloHello #SpeakToMe #DontTalkToMe #Communication #MakeYourOwnWay #Chatterbox #OnlineConvenience #MelbouneBars #MelbournePubs #MelbournesBarsAndPubs #NineYearsOld #GoingStrong #TheOriginalAndTheBest

0
Do you prefer to speak to a real Person when making a Reservation, or do you rather Clicking three times and having it all done Online?

Either way, MELBOURNE'S BARS AND PUBS' Melbourne Made Smartphone App gives you the Option. We have incorporated both functions* for every Bar and Pub, meaning you can Book your Own Way.

Grab our $0 App today & see what all the Hype is about! MelbournesBarsAndPubs.com.au (direct link found in our bio). (*Wherever possible. Depending on the venue's own structure.) #HelloHello #SpeakToMe #DontTalkToMe #Communication #MakeYourOwnWay #Chatterbox #OnlineConvenience #MelbouneBars #MelbournePubs #MelbournesBarsAndPubs #NineYearsOld #GoingStrong #TheOriginalAndTheBest
happyhudak @happyhudak

Nesting โค๏ธ #hellohello

1
Nesting โค๏ธ#hellohello
Next ยป