Photos and videos from instagram posts tagged with #malaysia

nomadic.globetrotter @nomadic.globetrotter

Back @ helibar. Last night in Malaysia. #nomad #kualalumpur #workingremotely #malaysia

0
Back @ helibar. Last night in Malaysia. #nomad #kualalumpur #workingremotely #malaysia
chlush_shah22 @chlush_shah22

khasiat halia muda ‼‼‼✅✅. ---- 1. cegah jerawat. 2. cegah jeragat. 3. cegah resdung. 4. cegah sakit urat. 5. cegah sakit lutut. 6. cegah kulit sensitif. 7. cegah rambut gugur. 8. putihkan kulit. 9. montokkan payudara. 10. glowing kan kulit. 11. untuk kuruskan badan. 12. cegah gastrik. 13. cegah sakit jantung. 14. cegah penyakit nyayuk. 15.cegah kulit berminyak. 16. cegah penyakit kurap. 17. cegah kulit kusam . 18. cegah kanser perut. 19. ketat kan vagina. 20. tambah daya tahan seks. 21. cegah penyakit mandul. 22. tingkat IQ otak .. . bagi yang susah minum jus halia, boleh minum solitemolite yg kaya dengan halia muda ‼‼‼. . ✅✅. . nak saya bantu ?. . wasap 017-9211450 😍😍😍😍. . ws 017-9211450 💝. bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . 😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450

0
khasiat halia muda ‼‼‼✅✅.
----
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak ..
.
bagi yang susah minum jus halia, boleh minum solitemolite yg kaya dengan halia muda ‼‼‼.
.
✅✅.
.
nak saya bantu ?.
.
wasap 017-9211450 😍😍😍😍.
.
ws 017-9211450 💝. bagi yg ada masalah:-.
.
.
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol.
.
😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga  #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
ig rasmi : @chlush_datodrk
. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
wasap:017-9211450
wasap:017-9211450
wasap:017-9211450
wasap:017-9211450
wasap:017-9211450
wasap:017-9211450
nsabeauty.ikhmalzaidi @nsabeauty.ikhmalzaidi

The Real Awaydays, not mental sosmed sostomato soscili sostiram sostopup . 🇲🇾💥🏆⚽🐯 Caption ditaja oleh @jersi_bos Mencari jersi team dn tshirt event ?? ✔Nak harga murah dan servis tiptop ? ✔Mahukan kualiti jersi yg terbaik ? ✔Mencari printing jersi terkemas ? Daptkan segera di @jersi_bos #tanahtumpahnyadarahku #Harimaumalaya #Ultrasmalaya #thisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #Malaysia #ayuhmalaysiaku #HarimauMalaya #Malaysia #MalaysiaBoleh #IniMalaysiajanganMain #UltrasMalaya #bangkitbersama #harimaumalayatv #TunjukBelang #sehatisejiwa #stadiumbukitjalil #ShahAlamStadium #Bismillah #kitajuara #AkuturunStadium #tifoarena #kitasamahero #ayuhmalaysiaku 🇲🇾 #ekorharimaumalaya

0
The Real Awaydays, not mental sosmed sostomato soscili sostiram sostopup
.
🇲🇾💥🏆⚽🐯
Caption ditaja oleh @jersi_bos

Mencari jersi team dn tshirt event ??
✔Nak harga murah dan servis tiptop ?
✔Mahukan kualiti jersi yg terbaik ?
✔Mencari printing jersi terkemas ?

Daptkan segera di @jersi_bos
#tanahtumpahnyadarahku #Harimaumalaya #Ultrasmalaya #thisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #Malaysia  #ayuhmalaysiaku #HarimauMalaya #Malaysia #MalaysiaBoleh #IniMalaysiajanganMain #UltrasMalaya #bangkitbersama #harimaumalayatv #TunjukBelang #sehatisejiwa #stadiumbukitjalil #ShahAlamStadium #Bismillah #kitajuara #AkuturunStadium #tifoarena #kitasamahero #ayuhmalaysiaku🇲🇾#ekorharimaumalaya
ahmadnazirmohdazmi_4193 @ahmadnazirmohdazmi_4193

Throw back : Malaysia & Vietnam Delegations University Scholar Leadership Symposium Hong Kong 2015 😇😘 Good luck #Malaysia 🇲🇾 ( insya-Allah Juara 💪 )& #Vietnam 🇻🇳 #AFFSuzuzukiCup2018 #MalaysiaBoleh 🇲🇾 #USLS2015

0
Throw back : Malaysia & Vietnam Delegations University Scholar Leadership Symposium Hong Kong 2015 😇😘 Good luck #Malaysia 🇲🇾 ( insya-Allah Juara 💪 )& #Vietnam 🇻🇳 #AFFSuzuzukiCup2018

#MalaysiaBoleh 🇲🇾
#USLS2015
scandirugnsuch.my @scandirugnsuch.my

. Yellow vs. Red Malaysia vs. Vietnam . Sape yg menang agak nya ya? 🤔🤔 . . #malaysia #vietnam #affsuzukicup2018 #interiordecorating #scandinaviandesign #scandimatseries #cooking #kitchenideas #kitchendecor #nordicmalaysia #ikealover

0
.
Yellow vs. Red
Malaysia vs. Vietnam
.
Sape yg menang agak nya ya? 🤔🤔
.
.
#malaysia
#vietnam
#affsuzukicup2018
#interiordecorating
#scandinaviandesign
#scandimatseries
#cooking
#kitchenideas
#kitchendecor
#nordicmalaysia
#ikealover
deryne_clothings @deryne_clothings

New in !!!🔥🔥🔥 ____________________ All sizes available ✅ __________________ Oya Hit me ‼️‼️‼️ Send a DM to place your ORDERS or 📞📲📥 ; 08166308931 Available ITEMS are Same / Next day Delivery 📦WhatsApp just by simply clicking on the LINK in the BIO 👆🏻👆🏻👆🏻 Shipping Worldwide🌍✈️ Tag someone who might want to purchase 👌👊🏻👊🏻 - - - - - #Personalshopper #shoppingonline #urbanstyle #Menwears #Menwithstyle #Menfashion #Fashion #fashionista #Designerwears #Fashionaddict #outfitoftheday #shoppingaddict #bellanaijaweddings #Lagos #ikoyi #Quilox #Chevyviewestate #osapalondon #Ekoatlantic #Victoriaisland #Abuja #portharcourt #Warri #Owerri #Warri #Malaysia #Ghana #Accra #sandtoncity #Kenya

0
New in !!!🔥🔥🔥
____________________
All sizes available ✅

__________________ 
Oya Hit me ‼️‼️‼️
Send a DM to place your ORDERS or 📞📲📥 ; 08166308931
Available ITEMS are Same / Next day Delivery 📦WhatsApp just by simply clicking on the LINK in the BIO 👆🏻👆🏻👆🏻
Shipping Worldwide🌍✈️
Tag someone who might want to purchase 👌👊🏻👊🏻
-
-
-
-
- 
#Personalshopper#shoppingonline#urbanstyle #Menwears#Menwithstyle#Menfashion#Fashion#fashionista#Designerwears#Fashionaddict#outfitoftheday #shoppingaddict#bellanaijaweddings #Lagos#ikoyi #Quilox#Chevyviewestate#osapalondon#Ekoatlantic#Victoriaisland#Abuja#portharcourt#Warri#Owerri#Warri#Malaysia#Ghana#Accra#sandtoncity#Kenya
shejab.official @shejab.official

Untuk memakai hijab tertentu , biasanya sih kita membutuhkan yg namanya inner , Inner yg ga bikin gerah a.ka adem & nyaman digunakan seharian , yg ga ribet dan bikin hijab yg dipakai jadi enak diaturnya :) . Shejab punya nih Inner yg terbuat dari bahan Spandex Rayon Premium , Bahannya adem , menyerap keringat , dan dibagian belakang ada zipper model japan agar memudahkan Shejabista shalehah untuk memakainya . Ada 10 pilihan warna , so buat kamu yg lagi bingung mau cari warna apa untuk dimix sama hijab kesayanganmu , nah shejab ngasil solusi nih :) . Harganya murah banget cuma Rp 55K aja :) . Mau tanya2 atau order bisa langsung ke Caroline Shejab di nomor WA ini yah (+62) 87899740313 . www.shejab.com . #instahijab #Shejab #shejabofficial #Love #instagram #veil #hijabmode #hijabhouse #hijabstore #hijabfashion #hijabsyari #hijabstyle #hijabista #hijabers #hijabi #wholsale #jilbabsyari #norwegian #singapore #malaysia #africa #usa #uk #hijabusa

0
Untuk memakai hijab tertentu , biasanya sih kita membutuhkan yg namanya inner , Inner yg ga bikin gerah a.ka adem & nyaman digunakan seharian , yg ga ribet dan bikin hijab yg dipakai jadi enak diaturnya :)
.
Shejab punya nih Inner yg terbuat dari bahan Spandex Rayon Premium , Bahannya adem , menyerap keringat , dan dibagian belakang ada zipper model japan agar memudahkan Shejabista shalehah untuk memakainya .
Ada 10 pilihan warna , so buat kamu yg lagi bingung mau cari warna apa untuk dimix sama hijab kesayanganmu , nah shejab ngasil solusi nih :)
.
Harganya murah banget cuma Rp 55K aja :) .
Mau tanya2 atau order bisa langsung ke Caroline Shejab di nomor WA ini yah (+62) 87899740313
.
www.shejab.com
.

#instahijab #Shejab #shejabofficial #Love #instagram #veil #hijabmode #hijabhouse #hijabstore #hijabfashion #hijabsyari #hijabstyle #hijabista #hijabers #hijabi #wholsale #jilbabsyari #norwegian #singapore #malaysia #africa #usa #uk #hijabusa
goodness_hakeem @goodness_hakeem

We have good news. Now you can restock the card via Apple pay! The restock of the account in rur is available in the personal office of the mobile invest mobile app with the commission 2,5 % in detail with the app available at the apple store. #markets #entrepreneur #business #marketingstrategy #marketing #market #marketingonline #marketingdigital #socialmedia #marketingtips #marketing101 #digitalmarketing #marketingteam #marketingplan #malaysia #shop #storeonline #storefatin #indonesia #ideal #store #onlinestore #latepost #fashion #storenvy #shopping #fatin #store_fatin

0
We have good news. Now you can restock the card via Apple pay! The restock of the account in rur is available in the personal office of the mobile invest mobile app with the commission 2,5 % in detail with the app available at the apple store.
#markets #entrepreneur #business #marketingstrategy #marketing #market #marketingonline #marketingdigital #socialmedia #marketingtips #marketing101 #digitalmarketing #marketingteam #marketingplan #malaysia #shop #storeonline #storefatin #indonesia #ideal #store #onlinestore #latepost #fashion #storenvy #shopping #fatin #store_fatin
cekbellaa_ @cekbellaa_

Siapa yang dap dap dap🇲🇾 Siapa yang bap bap bap🇲🇾 Siapa yang hebat 🇲🇾 Siapa yang juara 🇲🇾 #GO MALAYSIA 🇲🇾 #MALAYSIA BOLEH 💪

0
Siapa yang dap dap dap🇲🇾
Siapa yang bap bap bap🇲🇾
Siapa yang hebat 🇲🇾
Siapa yang juara 🇲🇾 #GO MALAYSIA 🇲🇾
#MALAYSIA BOLEH 💪
dinieamzar @dinieamzar

Kije2 jgok,bola kite suport boss #malaya #malaysia

0
Kije2 jgok,bola kite suport boss
#malaya
#malaysia
deryne_clothings @deryne_clothings

New in !!!🔥🔥🔥 ____________________ All sizes available ✅ __________________ Oya Hit me ‼️‼️‼️ Send a DM to place your ORDERS or 📞📲📥 ; 08166308931 Available ITEMS are Same / Next day Delivery 📦WhatsApp just by simply clicking on the LINK in the BIO 👆🏻👆🏻👆🏻 Shipping Worldwide🌍✈️ Tag someone who might want to purchase 👌👊🏻👊🏻 - - - - - #Personalshopper #shoppingonline #urbanstyle #Menwears #Menwithstyle #Menfashion #Fashion #fashionista #Designerwears #Fashionaddict #outfitoftheday #shoppingaddict #bellanaijaweddings #Lagos #ikoyi #Quilox #Chevyviewestate #osapalondon #Ekoatlantic #Victoriaisland #Abuja #portharcourt #Warri #Owerri #Warri #Malaysia #Ghana #Accra #sandtoncity #Kenya

0
New in !!!🔥🔥🔥
____________________
All sizes available ✅

__________________ 
Oya Hit me ‼️‼️‼️
Send a DM to place your ORDERS or 📞📲📥 ; 08166308931
Available ITEMS are Same / Next day Delivery 📦WhatsApp just by simply clicking on the LINK in the BIO 👆🏻👆🏻👆🏻
Shipping Worldwide🌍✈️
Tag someone who might want to purchase 👌👊🏻👊🏻
-
-
-
-
- 
#Personalshopper#shoppingonline#urbanstyle #Menwears#Menwithstyle#Menfashion#Fashion#fashionista#Designerwears#Fashionaddict#outfitoftheday #shoppingaddict#bellanaijaweddings #Lagos#ikoyi #Quilox#Chevyviewestate#osapalondon#Ekoatlantic#Victoriaisland#Abuja#portharcourt#Warri#Owerri#Warri#Malaysia#Ghana#Accra#sandtoncity#Kenya
irvineinatic_ @irvineinatic_

I’ll be going to Sabah on tomorrow and can’t wait to see you guys there. Get ready to make some fun with milk and coffee guys! #wlac2018 #worldlatteartchampion #irvinequek #malaysia #sabah

0
I’ll be going to Sabah on tomorrow and can’t wait to see you guys there. Get ready to make some fun with milk and coffee guys!  #wlac2018 #worldlatteartchampion #irvinequek #malaysia #sabah
seridorajewels @seridorajewels

Readystock Item🤗 . ❤BVL Round 2.27g RM428 . Purity: 916 . COD Johor Bahru Min RM5 Pos RM15 . Interested? PM/Whatsapp http://www.wasap.my/+60102328771 . #seridorajewels #gdora #gdora916 #seridoragold916 #pandora916 #pandoragold #emas916 #johor #johorbahru #singapore #malaysia

0
Readystock Item🤗
.
❤BVL Round
2.27g RM428
.
Purity: 916
.
COD Johor Bahru Min RM5
Pos RM15
.
Interested? PM/Whatsapp http://www.wasap.my/+60102328771
.
#seridorajewels #gdora #gdora916 #seridoragold916 #pandora916 #pandoragold #emas916 #johor #johorbahru #singapore #malaysia
esteemroyale @esteemroyale

Come be a part of this amazing shopping experience. Abuja Christmas Beauty Fair Amazing Discounts at Esteem Royale Get 10% off all our products and a secret Christmas gift from us 😎🤩 : Save the date, Save the name! Worldwide Delivery #beauty #makeup #lipstick #Nigerianbrand #proudlynigerian #esteem #esteemroyalecosmetics #esteemroyale #women #coloirsoforion #matte #skincare #skin #face #wellbeing #beautiful #young #anti -aging #Abuja #Nigeria #UK #America #Malaysia #Korea #worldwidedelivery #beautymanic #skinillume #flawless #goatmilk

0
Come be a part of this amazing shopping experience. 
Abuja Christmas Beauty Fair
Amazing Discounts at Esteem Royale
Get 10% off all our products and a secret Christmas gift from us 😎🤩
:
Save the date, Save the name!
Worldwide Delivery 
#beauty #makeup #lipstick #Nigerianbrand #proudlynigerian #esteem #esteemroyalecosmetics #esteemroyale #women #coloirsoforion #matte #skincare #skin #face #wellbeing #beautiful #young #anti-aging #Abuja #Nigeria #UK #America #Malaysia #Korea #worldwidedelivery #beautymanic #skinillume #flawless #goatmilk
stylo.mylo.lifestyle @stylo.mylo.lifestyle

Sunset on white tee. Made from 100% heavyweight interlock cotton. #stylomylo #tshirt #graphictees #tshirtmalaysia #streetwear #streetwearmalaysia #malaysia #lokalbrand #tempatanfest #shoplokal

0
Sunset on white tee.
Made from 100% heavyweight interlock cotton.

#stylomylo #tshirt #graphictees #tshirtmalaysia #streetwear #streetwearmalaysia #malaysia #lokalbrand #tempatanfest #shoplokal
aleephewww.999 @aleephewww.999

Mari turun lepak IZZAZA KITCHEN kita kasi sokongan buat The Harimau-Harimau Malaya!🖤💛🐅 The Final of the AFF Suzuki Final 1st Leg 11th December 2018 8.30pm Malaysia vs Vietnam 2nd Leg 15th December 2018 8.30pm Vietnam vs Malaysia #Izzazakitchen #Subangjaya #Ss15 #Malaysia #Harimaumalaya #Lepakbola #Kitapastijuara #menangsampaijuara #jangangentarkitalawan #berkorbanlahdemimaruah #kitangkatpiala #untilthelastrebel

0
Mari turun lepak IZZAZA KITCHEN kita kasi sokongan buat The Harimau-Harimau Malaya!🖤💛🐅 The Final of the AFF Suzuki Final

1st Leg 11th December 2018
8.30pm Malaysia vs Vietnam

2nd Leg 15th December 2018
8.30pm Vietnam vs Malaysia

#Izzazakitchen 
#Subangjaya 
#Ss15 
#Malaysia 
#Harimaumalaya 
#Lepakbola 
#Kitapastijuara #menangsampaijuara
#jangangentarkitalawan
#berkorbanlahdemimaruah
#kitangkatpiala
#untilthelastrebel
msglow_surabayaaa @msglow_surabayaaa

Bismillah Kalau tadi kita udah bahas apa itu micellar water dan fungsinya.. serta kandungan yang terkandung didalamnya.. sekarang gmn sih cara pakainya.. ada dua cara pakai nih buat tmn2 yaitu sebagai cleanser dan penyegar wajah.. yuk lebih detailnya cek postingan kita ini.. . Trusted online shop!! Wa 081221736164 Fast respon Free konsul Ready stok Bisa kirim #luarnegeri #msglow #msglowsurabaya #pasuruan #jakarta #jatim #msglowpusat #redjelly #msglowmember #likefourlike #like4like #fflll #ffff #cantikskincare #radiancegold #paketbody #paketwajah #hongkong #taiwan #malaysia #singapura #batam #msglow

0
Bismillah 
Kalau tadi kita udah bahas apa itu micellar water dan fungsinya.. serta kandungan yang terkandung didalamnya.. sekarang gmn sih cara pakainya.. ada dua cara pakai nih buat tmn2 yaitu sebagai cleanser dan penyegar wajah.. yuk lebih detailnya cek postingan kita ini..
.

Trusted online shop!!
Wa 081221736164 
Fast respon
Free konsul
Ready stok 
Bisa kirim #luarnegeri 
#msglow #msglowsurabaya #pasuruan #jakarta #jatim #msglowpusat #redjelly #msglowmember #likefourlike #like4like #fflll #ffff #cantikskincare #radiancegold #paketbody #paketwajah #hongkong #taiwan #malaysia #singapura #batam 
#msglow
motivasi_hijrahcinta @motivasi_hijrahcinta

Untukmu, calon imamku. Bersabarlah dalam menghadapi segala sifat kekanak-kanakanku aku masih berusaha memperbaiki diri. Tak mudah rasanya mengingat harus pergi dari rumah dan keluarga yang telah menjadikanku seperti ini. Tak mudah rasanya melihat orangtuaku sendiri melepaskan anak perempuannya untuk mengabdi pada orang lain yang dahulu tak dikenalnya. Mengabdi pada keluarga baru. Untukmu, calon imamku.. Maukah kau berjuang bersama, membentuk sebuah keluarga yang penuh dengan canda tawa. Tak bisa kupungkiri duka pasti menghampiri. Tapi, saat itu terjadi aku mohon tegarlah, kuatlah, sebab di bahumu ada harapku, harapan kita. Mari kita berjuang bersama, mengawali semua dengan penuh suka cita. Melangkah dengan visi dan misi yang sama. Berjalan beriringan, bahu membahu membentuk sebuah keluarga sesunggunya tak akan mudah. Tapi mari kita sederhanakan saja semuanya agar lebih mudah. Untukmu, calon imamku. Maukah kamu menjadi pendamping hidupku? Menemaniku menjalani perputaran waktu. Jika kelak aku menua dengan banyaknya keriput di dahi aku mohon kamu jangan pergi, tetaplah di sini. Penuhi janjimu yang akan bersama sampai nanti tak ada lagi nafas dari hidung ini. Peganglah janjimu itu, karena hanya itu yang aku percayai hingga berani menantimu sampai detik ini. #hijrah #bismillah #wanitamuslimah #muslimah #dakwah #cadarcantik #muslim #alquran #viral #indonesia #malaysia #bruneidarussalam #singapura

0
Untukmu, calon imamku.
Bersabarlah dalam menghadapi segala sifat kekanak-kanakanku aku masih berusaha memperbaiki diri. Tak mudah rasanya mengingat harus pergi dari rumah dan keluarga yang telah menjadikanku seperti ini. Tak mudah rasanya melihat orangtuaku sendiri melepaskan anak perempuannya untuk mengabdi pada orang lain yang dahulu tak dikenalnya. Mengabdi pada keluarga baru.
Untukmu, calon imamku..
Maukah kau berjuang bersama, membentuk sebuah keluarga yang penuh dengan canda tawa. Tak bisa kupungkiri duka pasti menghampiri. Tapi, saat itu terjadi aku mohon tegarlah, kuatlah, sebab di bahumu ada harapku, harapan kita. Mari kita berjuang bersama, mengawali semua dengan penuh suka cita. Melangkah dengan visi dan misi yang sama. Berjalan beriringan, bahu membahu membentuk sebuah keluarga sesunggunya tak akan mudah.
Tapi mari kita sederhanakan saja semuanya agar lebih mudah.
Untukmu, calon imamku.
Maukah kamu menjadi pendamping hidupku? Menemaniku menjalani perputaran waktu. Jika kelak aku menua dengan banyaknya keriput di dahi aku mohon kamu jangan pergi, tetaplah di sini. Penuhi janjimu yang akan bersama sampai nanti tak ada lagi nafas dari hidung ini. Peganglah janjimu itu, karena hanya itu yang aku percayai hingga berani menantimu sampai detik ini.

#hijrah
#bismillah 
#wanitamuslimah 
#muslimah 
#dakwah 
#cadarcantik 
#muslim 
#alquran 
#viral 
#indonesia 
#malaysia 
#bruneidarussalam 
#singapura
junkechik52 @junkechik52

Dataran KUALA LUMPUR ✌️ #Malaysia vs Vietnam 🎈🎈

0
Dataran KUALA LUMPUR ✌️
#Malaysia vs Vietnam 🎈🎈
paytren.business018 @paytren.business018

PayTreners, sudah update aplikasi PayTrenmu? . Yuk segera update ke aplikasi PayTren 5.17 di Play Store !! . . Belum pakai PayTren?? . Yuk ikut berjuang & sukses bersama PayTren. . Pakai segera Aplikasi nya, download segera aplikasi nya, GRATIS !!! . . Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi: . Ilham Marketing Executive Paytren WA : 081287192380 Atau klik 👇👇👇 http://Bit.ly/sayamaudaftarpaytrenbang ----------------------------------------------------------------------------------------- #paytrenustyusufmansur #bisnisberkah #bisnisonline #pengusahamuslim #ustyusufmansur #paytrenrevolutionteam #paytrenyogirangkoto #saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore #bisnissyariah #muslimahhongkong #PokokNyaPAYTRENinAJA #PaytrenAcademy #PayTren #PayTrenAsetManajemen #ManajerInvestasiSyariah #PayTrenCorner #UangElektronik #PayTreneMoney #BankIndonesia

0
PayTreners, sudah update aplikasi PayTrenmu?
.
Yuk segera update ke aplikasi PayTren 5.17 di Play Store !!
.
.
Belum pakai PayTren??
.
Yuk ikut berjuang & sukses bersama PayTren.
.
Pakai segera Aplikasi nya, download segera aplikasi nya, GRATIS !!!
.
.
Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
Ilham 
Marketing Executive Paytren

WA : 081287192380

Atau klik 👇👇👇
http://Bit.ly/sayamaudaftarpaytrenbang -----------------------------------------------------------------------------------------
#paytrenustyusufmansur
#bisnisberkah
#bisnisonline
#pengusahamuslim
#ustyusufmansur
#paytrenrevolutionteam
#paytrenyogirangkoto
#saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore
#bisnissyariah
#muslimahhongkong
#PokokNyaPAYTRENinAJA
#PaytrenAcademy
#PayTren
#PayTrenAsetManajemen
#ManajerInvestasiSyariah
#PayTrenCorner
#UangElektronik
#PayTreneMoney
#BankIndonesia
cikgusyariah @cikgusyariah

R M 1 3 , 3 0 1 . 4 6 ⁉⁉⁉ 😱 . ‼️‼️WOW WOW WOW... SIDE INCOME JE PUN BOLEH DAPAT MACAM NI.... ‼️‼️‼️ . . Inilah income dalam 3 BULAN Ustazah Norhafizah. Ustazah Nor ni seorang guru jQAF. . Kerja hakiki bukan alasan untuk beliau kerjakan Projek STG ni secara bersungguh2. Since Projek STG is based online....semua kerja jadi mudah. . Siapa sangka kan...dalam 3 bulan je Ustazah Nor dah buat duit berganda2. . Ada extra income macam ni....kita dah tak pening fikirkan perbelanjaan anak2 untuk persekolahan 2019. . . 👇👇👇 Cikgu Sya nak jemput anda yang rasa nak buat duit tepi... Santai2 boleh, bersungguh lagi lah boleh... Dah ada keje tetap boleh dapat #2GajiSebulan... Dah ada kerja sambilan lagi lah boleh buat 3 ke 4 gaji sebulan.. haaa... Yang penting ada keinginan NAK SIDE INCOME MASYUK MACAM NI dengan #projekSTG . . Dm je kite keyh. Or tinggalkan no fon utk saya hubungi 😊 . #jomTanyaCikguSya #bisnesonline #Malaysia Daftar RM 47 | #Indonesia IDR 100RIBU #CSJlegacy #srikandijutawan #CATchampions where smart people make money

0
R M 1 3 , 3 0 1 . 4 6 ⁉⁉⁉ 😱
.
‼️‼️WOW WOW WOW... SIDE INCOME JE PUN BOLEH DAPAT MACAM NI.... ‼️‼️‼️
.
.
Inilah income dalam 3 BULAN Ustazah Norhafizah. 
Ustazah Nor ni seorang guru jQAF. .
Kerja hakiki bukan alasan untuk beliau kerjakan Projek STG ni secara bersungguh2. 
Since Projek STG is based online....semua kerja jadi mudah. .
Siapa sangka kan...dalam 3 bulan je Ustazah Nor dah buat duit berganda2. .
Ada extra income macam ni....kita dah tak pening fikirkan perbelanjaan anak2 untuk persekolahan 2019. .
.
👇👇👇
Cikgu Sya nak jemput anda yang rasa nak buat duit tepi... Santai2 boleh, bersungguh lagi lah boleh... Dah ada keje tetap boleh dapat #2GajiSebulan...
Dah ada kerja sambilan lagi lah boleh buat 3 ke 4 gaji sebulan.. haaa... Yang penting ada keinginan NAK SIDE INCOME MASYUK MACAM NI dengan #projekSTG
.
.
Dm je kite keyh. Or tinggalkan no fon utk saya hubungi 😊
.
#jomTanyaCikguSya #bisnesonline
#Malaysia Daftar RM 47 | #Indonesia IDR 100RIBU
#CSJlegacy #srikandijutawan
#CATchampions where smart people make money
deryne_clothings @deryne_clothings

New in !!!🔥🔥🔥 ____________________ All sizes available ✅ __________________ Oya Hit me ‼️‼️‼️ Send a DM to place your ORDERS or 📞📲📥 ; 08166308931 Available ITEMS are Same / Next day Delivery 📦WhatsApp just by simply clicking on the LINK in the BIO 👆🏻👆🏻👆🏻 Shipping Worldwide🌍✈️ Tag someone who might want to purchase 👌👊🏻👊🏻 - - - - - #Personalshopper #shoppingonline #urbanstyle #Menwears #Menwithstyle #Menfashion #Fashion #fashionista #Designerwears #Fashionaddict #outfitoftheday #shoppingaddict #bellanaijaweddings #Lagos #ikoyi #Quilox #Chevyviewestate #osapalondon #Ekoatlantic #Victoriaisland #Abuja #portharcourt #Warri #Owerri #Warri #Malaysia #Ghana #Accra #sandtoncity #Kenya

0
New in !!!🔥🔥🔥
____________________
All sizes available ✅

__________________ 
Oya Hit me ‼️‼️‼️
Send a DM to place your ORDERS or 📞📲📥 ; 08166308931
Available ITEMS are Same / Next day Delivery 📦WhatsApp just by simply clicking on the LINK in the BIO 👆🏻👆🏻👆🏻
Shipping Worldwide🌍✈️
Tag someone who might want to purchase 👌👊🏻👊🏻
-
-
-
-
- 
#Personalshopper#shoppingonline#urbanstyle #Menwears#Menwithstyle#Menfashion#Fashion#fashionista#Designerwears#Fashionaddict#outfitoftheday #shoppingaddict#bellanaijaweddings #Lagos#ikoyi #Quilox#Chevyviewestate#osapalondon#Ekoatlantic#Victoriaisland#Abuja#portharcourt#Warri#Owerri#Warri#Malaysia#Ghana#Accra#sandtoncity#Kenya
zyuraimimajid @zyuraimimajid

If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win.. Kamon harimau malaya!!.. #finale #affsuzukicup2018 #2ndleg #vievsmas #malaysia #harimaumalaya #malayantigers #malaysiaboleh #ekorharimaumalaya #ekorharimausejati #ekorharimauondepantv #tanahtumpahnyadarahku #ttdk #ynwa

0
If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win..
Kamon harimau malaya!!..
#finale #affsuzukicup2018 #2ndleg #vievsmas #malaysia #harimaumalaya #malayantigers #malaysiaboleh #ekorharimaumalaya #ekorharimausejati #ekorharimauondepantv  #tanahtumpahnyadarahku #ttdk #ynwa
deryne_clothings @deryne_clothings

New in !!!🔥🔥🔥 ____________________ All sizes available ✅ __________________ Oya Hit me ‼️‼️‼️ Send a DM to place your ORDERS or 📞📲📥 ; 08166308931 Available ITEMS are Same / Next day Delivery 📦WhatsApp just by simply clicking on the LINK in the BIO 👆🏻👆🏻👆🏻 Shipping Worldwide🌍✈️ Tag someone who might want to purchase 👌👊🏻👊🏻 - - - - - #Personalshopper #shoppingonline #urbanstyle #Menwears #Menwithstyle #Menfashion #Fashion #fashionista #Designerwears #Fashionaddict #outfitoftheday #shoppingaddict #bellanaijaweddings #Lagos #ikoyi #Quilox #Chevyviewestate #osapalondon #Ekoatlantic #Victoriaisland #Abuja #portharcourt #Warri #Owerri #Warri #Malaysia #Ghana #Accra #sandtoncity #Kenya

0
New in !!!🔥🔥🔥
____________________
All sizes available ✅

__________________ 
Oya Hit me ‼️‼️‼️
Send a DM to place your ORDERS or 📞📲📥 ; 08166308931
Available ITEMS are Same / Next day Delivery 📦WhatsApp just by simply clicking on the LINK in the BIO 👆🏻👆🏻👆🏻
Shipping Worldwide🌍✈️
Tag someone who might want to purchase 👌👊🏻👊🏻
-
-
-
-
- 
#Personalshopper#shoppingonline#urbanstyle #Menwears#Menwithstyle#Menfashion#Fashion#fashionista#Designerwears#Fashionaddict#outfitoftheday #shoppingaddict#bellanaijaweddings #Lagos#ikoyi #Quilox#Chevyviewestate#osapalondon#Ekoatlantic#Victoriaisland#Abuja#portharcourt#Warri#Owerri#Warri#Malaysia#Ghana#Accra#sandtoncity#Kenya
the_month_of_june @the_month_of_june

weekend getaway in this tropical resort 📷 @_anniieweiwei_ #berjayalangkawiresort #langkawi #malaysia

0
weekend getaway in this tropical resort 📷 @_anniieweiwei_ 
#berjayalangkawiresort #langkawi #malaysia
vuongthinh_jr @vuongthinh_jr

Viet Nam champion! VN number 1 :v :v :v #vietnamvodich #vietnam #malaysia

1
Viet Nam champion! VN number 1 :v :v :v
#vietnamvodich #vietnam #malaysia
ijal1389 @ijal1389

🐯🇲🇾🐲 Ayuh ayuh!!!. Ayuh Malaysiaku!!!!!. Hari ini kita mesti menang!!!!!!!. . #ultraslepakrumah #harimaumalaya #ultrasmalaya #malaysiavsvietnam #malaysia #malaysiaku #tigergangsterfc #finalaffsuzukicup2018 #affsuzukicup2018

0
🐯🇲🇾🐲
Ayuh ayuh!!!.
Ayuh Malaysiaku!!!!!.
Hari ini kita mesti menang!!!!!!!.
.
#ultraslepakrumah #harimaumalaya #ultrasmalaya #malaysiavsvietnam
#malaysia #malaysiaku #tigergangsterfc #finalaffsuzukicup2018 #affsuzukicup2018
jantan_kuat_herbal @jantan_kuat_herbal

Manfaat Paket mr p: 1. Muncord : Guna membantu meningkatkan frekuensi aktivitas fisik dan daya Tahan pada saat berhubungan. Memastikan ereksi yang lama dan stabil, memperbaiki seluruh susunan syaraf organ intim. 2. Zinc : Guna meningkatkan gairah sexual dan memperbaiki kualitas sperma serta memperbanyak Jumlah Sperma. Menormalkan fungsi kelenjar prostat mempercapat pembesaran penis. 3. Vitaline : Guna Dapat Merangsang terjadinya ereksi, meningkatkan orgasme, meningkatkan libido, dan memperbesar dan memperpanjang Ukuran Penis dengan cepat dan stabil ketiga suplemen diatas berkhasiat - MEMBESARKAN PENIS - MEMANJANGKAN PENIS - MENGUATKAN EREKSI - MENGOBATI DE DAN ED Selalu kuat setiap saat. seluruh produknya sudah dapat sertifikasi internasional , FDA, MUI, BPOM. info pemesanan langsung chat wa.+6282247428160 #nurherbal #peninggibadan #penggemukbadan #pelangsingbadan #pembesarpayudara #maskerwajah #penggemuk #pelangsing #diet #pencerahwajah #kecantikan #maskerwajah #pemutih #singapura #malaysia #taiwan #indonesia #latepost #peninggibadanmurah #pelangsingmurah #pelangsingherbal #penggemukmurah #pengencangpayudara #pemutihkulit #pencerahkulit #bruneidarussalam #peninggibadan #peninggibadantiens #suplementtiens #obatkuat #ereksipenis

0
Manfaat Paket mr p:

1. Muncord :
 Guna membantu meningkatkan frekuensi aktivitas fisik dan daya Tahan pada saat berhubungan. Memastikan ereksi yang lama dan stabil, memperbaiki seluruh susunan syaraf organ intim. 
2. Zinc :
 Guna meningkatkan gairah sexual dan memperbaiki kualitas sperma serta memperbanyak Jumlah Sperma. Menormalkan fungsi kelenjar prostat mempercapat pembesaran penis.

3. Vitaline :
 Guna Dapat Merangsang terjadinya ereksi, meningkatkan orgasme, meningkatkan libido, dan memperbesar dan memperpanjang  Ukuran Penis dengan cepat dan stabil 
ketiga suplemen diatas berkhasiat - MEMBESARKAN PENIS
- MEMANJANGKAN PENIS
- MENGUATKAN EREKSI
- MENGOBATI DE DAN ED

Selalu kuat setiap saat.
seluruh produknya sudah dapat sertifikasi internasional , FDA, MUI, BPOM.
info pemesanan langsung chat wa.+6282247428160

#nurherbal#peninggibadan #penggemukbadan #pelangsingbadan #pembesarpayudara #maskerwajah #penggemuk #pelangsing #diet #pencerahwajah #kecantikan #maskerwajah #pemutih #singapura #malaysia #taiwan  #indonesia #latepost #peninggibadanmurah #pelangsingmurah #pelangsingherbal #penggemukmurah #pengencangpayudara #pemutihkulit #pencerahkulit #bruneidarussalam #peninggibadan #peninggibadantiens
#suplementtiens
#obatkuat
#ereksipenis
style_statement_by_shakthi @style_statement_by_shakthi

*KM80* Just arrived 😍Kora Mushlin weaving in Kancheepuram style 😍With brocade blouse 😍Exclusive collection . 😍 Only for *2400 Free shipping* 😍Ready . ❌(NO COD ) ❌ Purchase ethnic collections of Sarees and materials with best quality 😍 one and only from our ||STORE|| ||STYLE 😍 STATEMENT 😘 || . 🇪‌🇲‌🇧‌🇪‌🇱‌🇱‌🇮‌🇸‌🇭‌. 🇼‌🇮‌🇹‌🇭‌ . @style_statement_by_shakthi . Direct message 📥 to place the order. 🍂MOP: ONLY IMPS / GOOGLE PAY / PHONEPE $🌸 🍂Shipping worldwide 🌎 . #sareelove #saree #festivals #temple #dewali #pongal #family #familylove #girlpower #happyclients #feedbacks #happycustomer #punjab #hyderabad #selfies #happy #selfie #kerala #bangalore #bestprice #bestquality #sareelove #jhumkas #jhumki #india #Malaysia #Tamil #tamilnadu

0
*KM80*  Just arrived 😍Kora Mushlin weaving in  Kancheepuram style 😍With brocade blouse
😍Exclusive collection
. 😍 Only for *2400 Free shipping*
😍Ready
.
❌(NO COD ) ❌
Purchase ethnic collections of Sarees and materials with best quality 😍 one and only from our ||STORE|| ||STYLE 😍 STATEMENT 😘 ||
. 🇪‌🇲‌🇧‌🇪‌🇱‌🇱‌🇮‌🇸‌🇭‌. 🇼‌🇮‌🇹‌🇭‌
. 
@style_statement_by_shakthi
. 
Direct message 📥 to place the order.
🍂MOP: ONLY IMPS / GOOGLE PAY / PHONEPE $🌸
🍂Shipping worldwide 🌎
. 
#sareelove #saree #festivals #temple #dewali #pongal #family #familylove #girlpower #happyclients #feedbacks #happycustomer #punjab 
#hyderabad #selfies  #happy #selfie  #kerala #bangalore  #bestprice #bestquality  #sareelove  #jhumkas  #jhumki #india #Malaysia #Tamil #tamilnadu
official_mansur @official_mansur

"Harimau Malaya, kami selalu ada walau dimana berada,kami di sini terus menjadi EKOR HARIMAU SEJATI" 🔥🔥🐅⚽️🇲🇾🏆 #affsuzukicup2018 #harimaumalaya #ultrasmalaya #ekorharimaumalaya #malaysia #malaysian #affsuzukicup #hanoi #vietnam #champion #football #fifa #laliga #astroarena #astro #instafootball #sport #astrosupersport

0
"Harimau Malaya, kami selalu ada walau dimana berada,kami di sini terus menjadi EKOR HARIMAU SEJATI" 🔥🔥🐅⚽️🇲🇾🏆 #affsuzukicup2018 #harimaumalaya #ultrasmalaya #ekorharimaumalaya #malaysia #malaysian #affsuzukicup #hanoi #vietnam #champion #football #fifa #laliga #astroarena #astro #instafootball #sport #astrosupersport
pakabusky @pakabusky

. And the Sun is setting... 🌇 . . . #mytwintowers #kualalumpur #malaysia #level86 #petronastwintowers #sky #fly #view #15122018 #sunset #west

1
.
And the Sun is setting... 🌇
.
.
.
#mytwintowers #kualalumpur #malaysia #level86 #petronastwintowers #sky #fly #view #15122018 #sunset #west
ejenmaz_ @ejenmaz_

Action gais #action #malaysia #girl #nice #photo

1
Action gais

#action #malaysia #girl #nice #photo
cartercruise30 @cartercruise30

Invest now and become rich with the profit you got from your investment, making money/profit is the best way to live.. Minimum investment is $300. DM me to invest.. #binary #austra #rome #london #newyork #capetown #budapest #Venice #florence #maimi #washingtondc #amstradam #berlin #bacellona #prague #johannesbrug #suncity #lagos #madrid #paris #konghong #China #toyko #malaysia #India #abudabi #Dubai #bruges #lisbon #riodejaneiro #

0
Invest now and become rich with the profit you got from your investment, making money/profit is the best way to live.. Minimum investment is $300. DM me to invest.. #binary #austra #rome #london #newyork #capetown #budapest #Venice #florence #maimi #washingtondc #amstradam #berlin #bacellona #prague #johannesbrug #suncity #lagos #madrid #paris #konghong #China #toyko #malaysia #India #abudabi #Dubai #bruges #lisbon #riodejaneiro #
stylo.mylo.lifestyle @stylo.mylo.lifestyle

Sunset on white tee. Made from 100% heavyweight interlock cotton. #stylomylo #tshirt #graphictees #tshirtmalaysia #streetwear #streetwearmalaysia #malaysia #lokalbrand #tempatanfest #shoplokal

0
Sunset on white tee.
Made from 100% heavyweight interlock cotton.

#stylomylo #tshirt #graphictees #tshirtmalaysia #streetwear #streetwearmalaysia #malaysia #lokalbrand #tempatanfest #shoplokal
shortcutbarbermalaysia @shortcutbarbermalaysia

Haircut for Men by : Barber Acun💈💇🏻‍♂️ Cut | Wash | Shave | Hair Tattoo | Blackmask Walk ins are available today. @shortcutbarber01 Open everyday From 12am to 12pm everyday except Friday From 3pm to 12pm •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Any Inquiries / Appointment 📲 :- 0374975555/0164226469 Waze :- Shortcut Barber 01 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• @shortcutbarber01 @shortcutbarbermalaysia #haircolor #haircut #hairstyles #hair #menshaircut #menshair #mensfashion #beard #shave #wash #beardgang #cut #kasipotong #potongrambut #people #ringgit #malaysia #malaysian #mensgrooming #trim #beards #instagram #hairymen #pomade #pomademalaysia #midnightbarber #shortcutbarberdamansara #shortcutbarbermalaysia #barbershopdamansara #superstarbarber

0
Haircut for Men by : Barber Acun💈💇🏻‍♂️
Cut | Wash | Shave | Hair Tattoo | Blackmask
Walk ins are available today.
@shortcutbarber01 
Open everyday
From 12am to 12pm everyday except Friday
From 3pm to 12pm
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Any Inquiries / Appointment 📲 :- 0374975555/0164226469
Waze :- Shortcut Barber 01
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• @shortcutbarber01
@shortcutbarbermalaysia 
#haircolor #haircut #hairstyles #hair #menshaircut #menshair #mensfashion #beard #shave #wash #beardgang #cut #kasipotong #potongrambut #people #ringgit #malaysia #malaysian #mensgrooming #trim #beards #instagram #hairymen #pomade #pomademalaysia 
#midnightbarber #shortcutbarberdamansara #shortcutbarbermalaysia #barbershopdamansara #superstarbarber
elhafidz_signature @elhafidz_signature

Bak kata pepatah perempuan : "Lebih baik menyesal terbeli dari menyesal tak beli"😂 _ _ Kalau menyesal tak beli boleh tak lena tidur tau uolllsss 😁😁 Asyik terbayang bayang Skirt Labuh Princess. Seram aihhhh 😱😜 _ _ #skirtlabuh #ootd #skirt #skirtkembang #skirtprincess #skirtpelbagaiwarna #skirtcantik #skirtmurah #skirtpelbagaiwarna #skirttakjarang #coveraurah #skirtwithlining #inner #cantik #murah #sayajualmurah #sayajualskirt #bazarpaknil #malaysiahariini #sayajualskirtmurah #sayajualskirts #skirts #skirtmurah #skirtmuslimah #skirtmuslimahmalaysia #skirtmuslimahwithlining #skirtprincesscut #skirtprincess #tv3 #malaysia #skirtsizebesar

0
Bak kata pepatah perempuan :
"Lebih baik menyesal terbeli dari menyesal tak beli"😂
_
_
Kalau menyesal tak beli boleh tak lena tidur tau uolllsss 😁😁
Asyik terbayang bayang Skirt Labuh Princess. Seram aihhhh 😱😜
_
_

#skirtlabuh #ootd #skirt #skirtkembang #skirtprincess #skirtpelbagaiwarna #skirtcantik #skirtmurah #skirtpelbagaiwarna #skirttakjarang #coveraurah #skirtwithlining #inner #cantik #murah #sayajualmurah #sayajualskirt #bazarpaknil #malaysiahariini #sayajualskirtmurah #sayajualskirts #skirts #skirtmurah #skirtmuslimah #skirtmuslimahmalaysia #skirtmuslimahwithlining #skirtprincesscut #skirtprincess #tv3 #malaysia #skirtsizebesar
bantal_emoji_cute @bantal_emoji_cute

Bantal Bintang 🔴Sis Sediakan link WhatsApp Di sini.🔴 . http://wasap.my/60146873218 http://wasap.my/60146873218 http://wasap.my/60146873218 http://wasap.my/60146873218 http://wasap.my/60146873218. . . . . . . . . . . #2018 #julai #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatislami

0
Bantal Bintang 🔴Sis Sediakan link WhatsApp Di sini.🔴
.
http://wasap.my/60146873218
http://wasap.my/60146873218
http://wasap.my/60146873218
http://wasap.my/60146873218
http://wasap.my/60146873218.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#2018 #julai #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatislami
utazobazis @utazobazis

Kuala Lumpur - Malajzia Repost @leyerpeter • • • • • #malaysia #utazobazis #mik #magyarinsta #hungariantraveler #citylife

0
Kuala Lumpur - Malajzia

Repost @leyerpeter
• • • • •
#malaysia  #utazobazis  #mik #magyarinsta #hungariantraveler #citylife
tudungturkicollection @tudungturkicollection

BOXING DAY SALES Printed Cotton Scarf by Akel ❤(15.12.2018 - 25.12.2018)❤ 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ✔ BERMULA HARI INI LESS SEBANYAK 20% SETIAP ITEM ✔ STOK AMAT TERHAD (1 UNIT SHJ BAGI SETIAP ITEM SALE) so anda perlu cepat-cepat order 🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍 JOM RAMAI-RAMAI SHOPPING DI TTC #ttcseller #ttcmembers #ttcboxingsale #kedaiturki #madeinturkey #originalturki #produkturki #tudungturkicollection #tudungturkimalaysia #seksyen7 #shahalam #bangisentral #TTDI #publika #pavilionkl #klcc #cheras #ampang #selangor #melaka #langkawi #kualalumpur #malaysia

0
BOXING DAY SALES
Printed Cotton Scarf by Akel
❤(15.12.2018 - 25.12.2018)❤
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
✔ BERMULA HARI INI LESS SEBANYAK 20% SETIAP ITEM
✔ STOK AMAT TERHAD (1 UNIT SHJ BAGI SETIAP ITEM SALE) so anda perlu cepat-cepat order 🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍
JOM RAMAI-RAMAI SHOPPING DI TTC 
#ttcseller #ttcmembers #ttcboxingsale #kedaiturki #madeinturkey #originalturki #produkturki #tudungturkicollection #tudungturkimalaysia #seksyen7 #shahalam #bangisentral #TTDI #publika #pavilionkl #klcc #cheras #ampang #selangor #melaka #langkawi #kualalumpur #malaysia
apwbangsar @apwbangsar

DEALS! DEALS! DEALS!

1
DEALS! DEALS! DEALS!
haziqsyafiqchan710 @haziqsyafiqchan710

Game nak start dah. Moga kemenangan milik Malaysia! Korang layan kat mana? #malaysiavietnam #affsuzukicup2018 #aff #suzuki #cup #malaysia #vietnam #hanoi #ekorharimaumalaya #harimaumalaya #ekor #UTLR

1
Game nak start dah. Moga kemenangan milik Malaysia! Korang layan kat mana?

#malaysiavietnam #affsuzukicup2018 #aff #suzuki #cup #malaysia #vietnam #hanoi #ekorharimaumalaya #harimaumalaya #ekor #UTLR
tankhaishin @tankhaishin

#throwback to those days when I still can control my diet 😂

1
#throwback to those days when I still can control my diet 😂
natdland @natdland

Este año aprovechamos para vivir el Vesak (cumpleaños de Budah) y el Ramadán en Malasia. Impresionantes el buen rollo, la comida y el ambiente festivo por todo Kuala Lumpur. No te los pierdas! ❤️🎉🎆🕌☸️🇲🇾 This year we enjoyed Vesak (Budah's bday) and Ramadan at Malaysia. The good vibes, food and festive mood were awesome at KL. Don't miss them on your trip! #kualalumpur #i ❤️kl #malaysia #malasia #sudesteasiatico #tastesoftheworld #designerlife #aprovechalasescalas #trotamundeando #travelers #enbuenacompa ñia #asia #lowcosttravel #viajes #citybreak #blondeontour #wanderlust #elpasaporteamano #ramadan #vesak #viajeslowcost #pateandoelmundo #hiphoplady #mochileros #viajesbaratos

0
Este año aprovechamos para vivir el Vesak (cumpleaños de Budah) y el Ramadán en Malasia. Impresionantes el buen rollo, la comida y el ambiente festivo por todo Kuala Lumpur. No te los pierdas! ❤️🎉🎆🕌☸️🇲🇾
This year we enjoyed Vesak (Budah's bday) and Ramadan at Malaysia. The good vibes, food and festive mood were awesome at KL. Don't miss them on your trip!

#kualalumpur #i❤️kl #malaysia #malasia #sudesteasiatico #tastesoftheworld #designerlife #aprovechalasescalas #trotamundeando #travelers #enbuenacompañia #asia #lowcosttravel #viajes #citybreak #blondeontour #wanderlust #elpasaporteamano #ramadan #vesak #viajeslowcost #pateandoelmundo #hiphoplady #mochileros #viajesbaratos
warlord_ad81 @warlord_ad81

Down-pouring at the 2nd penang bridge. #penang #malaysia #monsoon #rain #penangbridge #penangisland #weather #heavyrain

0
Down-pouring at the 2nd penang bridge.

#penang #malaysia #monsoon #rain #penangbridge #penangisland #weather #heavyrain
stylo.mylo.lifestyle @stylo.mylo.lifestyle

Sunset on white tee. Made from 100% heavyweight interlock cotton. #stylomylo #tshirt #graphictees #tshirtmalaysia #streetwear #streetwearmalaysia #malaysia #lokalbrand #tempatanfest #shoplokal

0
Sunset on white tee.
Made from 100% heavyweight interlock cotton.

#stylomylo #tshirt #graphictees #tshirtmalaysia #streetwear #streetwearmalaysia #malaysia #lokalbrand #tempatanfest #shoplokal
deryne_clothings @deryne_clothings

New in !!!🔥🔥🔥 ____________________ All sizes available ✅ __________________ Oya Hit me ‼️‼️‼️ Send a DM to place your ORDERS or 📞📲📥 ; 08166308931 Available ITEMS are Same / Next day Delivery 📦WhatsApp just by simply clicking on the LINK in the BIO 👆🏻👆🏻👆🏻 Shipping Worldwide🌍✈️ Tag someone who might want to purchase 👌👊🏻👊🏻 - - - - - #Personalshopper #shoppingonline #urbanstyle #Menwears #Menwithstyle #Menfashion #Fashion #fashionista #Designerwears #Fashionaddict #outfitoftheday #shoppingaddict #bellanaijaweddings #Lagos #ikoyi #Quilox #Chevyviewestate #osapalondon #Ekoatlantic #Victoriaisland #Abuja #portharcourt #Warri #Owerri #Warri #Malaysia #Ghana #Accra #sandtoncity #Kenya

0
New in !!!🔥🔥🔥
____________________
All sizes available ✅

__________________ 
Oya Hit me ‼️‼️‼️
Send a DM to place your ORDERS or 📞📲📥 ; 08166308931
Available ITEMS are Same / Next day Delivery 📦WhatsApp just by simply clicking on the LINK in the BIO 👆🏻👆🏻👆🏻
Shipping Worldwide🌍✈️
Tag someone who might want to purchase 👌👊🏻👊🏻
-
-
-
-
- 
#Personalshopper#shoppingonline#urbanstyle #Menwears#Menwithstyle#Menfashion#Fashion#fashionista#Designerwears#Fashionaddict#outfitoftheday #shoppingaddict#bellanaijaweddings #Lagos#ikoyi #Quilox#Chevyviewestate#osapalondon#Ekoatlantic#Victoriaisland#Abuja#portharcourt#Warri#Owerri#Warri#Malaysia#Ghana#Accra#sandtoncity#Kenya
paytren.business018 @paytren.business018

PayTreners, sudah update aplikasi PayTrenmu? . Yuk segera update ke aplikasi PayTren 5.17 di Play Store !! . . Belum pakai PayTren?? . Yuk ikut berjuang & sukses bersama PayTren. . Pakai segera Aplikasi nya, download segera aplikasi nya, GRATIS !!! . . Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi: . Ilham Marketing Executive Paytren WA : 081287192380 Atau klik 👇👇👇 http://Bit.ly/sayamaudaftarpaytrenbang ----------------------------------------------------------------------------------------- #paytrenustyusufmansur #bisnisberkah #bisnisonline #pengusahamuslim #ustyusufmansur #paytrenrevolutionteam #paytrenyogirangkoto #saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore #bisnissyariah #muslimahhongkong #PokokNyaPAYTRENinAJA #PaytrenAcademy #PayTren #PayTrenAsetManajemen #ManajerInvestasiSyariah #PayTrenCorner #UangElektronik #PayTreneMoney #BankIndonesia

0
PayTreners, sudah update aplikasi PayTrenmu?
.
Yuk segera update ke aplikasi PayTren 5.17 di Play Store !!
.
.
Belum pakai PayTren??
.
Yuk ikut berjuang & sukses bersama PayTren.
.
Pakai segera Aplikasi nya, download segera aplikasi nya, GRATIS !!!
.
.
Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
Ilham 
Marketing Executive Paytren

WA : 081287192380

Atau klik 👇👇👇
http://Bit.ly/sayamaudaftarpaytrenbang -----------------------------------------------------------------------------------------
#paytrenustyusufmansur
#bisnisberkah
#bisnisonline
#pengusahamuslim
#ustyusufmansur
#paytrenrevolutionteam
#paytrenyogirangkoto
#saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore
#bisnissyariah
#muslimahhongkong
#PokokNyaPAYTRENinAJA
#PaytrenAcademy
#PayTren
#PayTrenAsetManajemen
#ManajerInvestasiSyariah
#PayTrenCorner
#UangElektronik
#PayTreneMoney
#BankIndonesia
chlush_shah22 @chlush_shah22

khasiat halia muda ‼‼‼✅✅. ---- 1. cegah jerawat. 2. cegah jeragat. 3. cegah resdung. 4. cegah sakit urat. 5. cegah sakit lutut. 6. cegah kulit sensitif. 7. cegah rambut gugur. 8. putihkan kulit. 9. montokkan payudara. 10. glowing kan kulit. 11. untuk kuruskan badan. 12. cegah gastrik. 13. cegah sakit jantung. 14. cegah penyakit nyayuk. 15.cegah kulit berminyak. 16. cegah penyakit kurap. 17. cegah kulit kusam . 18. cegah kanser perut. 19. ketat kan vagina. 20. tambah daya tahan seks. 21. cegah penyakit mandul. 22. tingkat IQ otak .. . bagi yang susah minum jus halia, boleh minum solitemolite yg kaya dengan halia muda ‼‼‼. . ✅✅. . nak saya bantu ?. . wasap 017-9211450 😍😍😍😍. . ws 017-9211450 💝. bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . 😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450

0
khasiat halia muda ‼‼‼✅✅.
----
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak ..
.
bagi yang susah minum jus halia, boleh minum solitemolite yg kaya dengan halia muda ‼‼‼.
.
✅✅.
.
nak saya bantu ?.
.
wasap 017-9211450 😍😍😍😍.
.
ws 017-9211450 💝. bagi yg ada masalah:-.
.
.
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol.
.
😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga  #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
ig rasmi : @chlush_datodrk
. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
wasap:017-9211450
wasap:017-9211450
wasap:017-9211450
wasap:017-9211450
wasap:017-9211450
wasap:017-9211450
adylla.miut @adylla.miut

Jom ke Korea! @heytouristguide . . Private / Open Group RM 2,500 per pax Trips Include : ✈️✈️Flights (Return) 🏢Accommodation 🍽Meals 🎟Entrance Fee 🧕🏻👩🏻‍💼👨🏻‍💼Tourist Guide FREE❤️ Complimentary Professional Picture from our Photographer . PICK YOUR DATE! ⛄️JANUARY 2019⛄️ ❄️1- 5 JAN ❄️7-11 JAN ❄️13-17 JAN ❄️19-23 JAN . . . #keningau #kuching #penang #tambunan #shahalam #Seoul #cheap #pakejmurah #malaysia #pakejkekorea #pakejmurahkekorea #travelguide #pakejkoreabajet #pakejkorea2019 #sabah #budget #friendlymuslim #malaysia #sabah 3/5

0
Jom ke Korea! @heytouristguide . .  Private / Open Group RM 2,500 per pax  Trips Include : ✈️✈️Flights (Return) 🏢Accommodation 🍽Meals 🎟Entrance Fee 🧕🏻👩🏻‍💼👨🏻‍💼Tourist Guide  FREE❤️ Complimentary Professional Picture  from our Photographer .  PICK YOUR DATE! ⛄️JANUARY 2019⛄️ ❄️1- 5 JAN ❄️7-11 JAN ❄️13-17 JAN ❄️19-23 JAN . . . #keningau #kuching #penang #tambunan #shahalam #Seoul #cheap #pakejmurah #malaysia #pakejkekorea #pakejmurahkekorea #travelguide #pakejkoreabajet #pakejkorea2019 #sabah #budget #friendlymuslim #malaysia #sabah 3/5
batikputrapesisir @batikputrapesisir

Menyediakan seragaman batik cowok cewek. Dengan bermacam motif Dicari reseler untuk droship IDR : 55rb Menerima pesanan retail, grosir, dan  seragaman. Pembelian 5pacs potongan harga Minat, japri: Phone, sms/wa: 081542054288. Cara pemesanan: ÷ Foto gambar ÷ ukuran: ÷ nama / alamat lengkap : ÷nomer hp : #batikjogja #batiksolo #batikcirebon # #batikmodern #batiktradisional # #kalimantan #sumatera #sulawesi # #irianjaya #malaysia #brunaidarrusalam # #medan #pekanbaru #bali #bandung #

0
Menyediakan seragaman batik cowok cewek.
Dengan bermacam motif
Dicari reseler untuk droship

IDR : 55rb

Menerima pesanan retail, grosir, dan  seragaman.
Pembelian 5pacs potongan harga 
Minat, japri:
Phone, sms/wa: 081542054288.

Cara pemesanan: ÷ Foto gambar
÷ ukuran: ÷ nama / alamat lengkap : ÷nomer hp :

#batikjogja#batiksolo#batikcirebon#
#batikmodern#batiktradisional#
#kalimantan#sumatera#sulawesi#
#irianjaya#malaysia#brunaidarrusalam#
#medan#pekanbaru#bali#bandung#
k_poppinnn @k_poppinnn

[PO] WANNAONE/BLACKPINK/BTS/EXO PHOTOBOOK/LYRIC BOOK RM38 Postage:RM5(EM)/RM8(WM) Whatsapp 0110793313 to order😉 Materials:Premium coated paper HD pictures Note:Purchase EXO’s DMUMT will receive a free poster and bookmarks‼️ #kpopstore #bts #exo #kpop #kpopshop #kpopstuff #wannaone #blackpink #got #seventeen #twice #army #redvelvet #kpoponlineshop #bts #ikon #kpopshopmurah #exol #nct #kpopshopina #kpoper #kpopmerchandise #kpopstoremalaysia #kshop #v #malaysia #korean #straykids #kstoreina #bhfyp

0
[PO] WANNAONE/BLACKPINK/BTS/EXO PHOTOBOOK/LYRIC BOOK

RM38
Postage:RM5(EM)/RM8(WM)
Whatsapp 0110793313 to order😉
Materials:Premium coated paper HD pictures
Note:Purchase EXO’s DMUMT will receive a free poster and bookmarks‼️
#kpopstore #bts #exo #kpop #kpopshop #kpopstuff #wannaone #blackpink #got #seventeen #twice #army #redvelvet #kpoponlineshop #bts #ikon #kpopshopmurah #exol #nct #kpopshopina #kpoper #kpopmerchandise #kpopstoremalaysia #kshop #v #malaysia #korean #straykids #kstoreina #bhfyp
zrprodesign @zrprodesign

MATCHDAY !! FINAL ( Vietnam vs Malaysia ) AFF Suzuki Cup 2018 Semoga kemenangan milik kita....Ayuh HARIMAU MALAYA !!! __________________________________________ #malaysia #harimaumalaya #negaraku #ekorharimaumalaya #ekorharimausejati #affsuzukicup18 #harimaumalaysia #zr_pro #zrproduction #jerseymurah #custom #bajumurah #appareldesign #futsal #bolasepak #bajusukan #jersey #design #art #artwork #zrdesign #sublimationjersey #sublimationprinting #sublimation

0
MATCHDAY !! FINAL ( Vietnam vs Malaysia )
AFF Suzuki Cup 2018
Semoga kemenangan milik kita....Ayuh HARIMAU MALAYA !!!
__________________________________________
#malaysia #harimaumalaya #negaraku #ekorharimaumalaya  #ekorharimausejati  #affsuzukicup18 #harimaumalaysia #zr_pro #zrproduction #jerseymurah #custom #bajumurah #appareldesign #futsal #bolasepak #bajusukan #jersey #design #art #artwork #zrdesign #sublimationjersey #sublimationprinting #sublimation
jersi_marvel @jersi_marvel

Mesti Juara ! Hanya keputusan seri melebihi dua jaringan atau menang sahaja mampu membantu skuad negara untuk mengesahkan kejuaraan Piala AFF buat kali kedua. #affsuzukicup2018 #jersimarvel

1
Mesti Juara !

Hanya keputusan seri melebihi dua jaringan atau menang sahaja mampu membantu skuad negara untuk mengesahkan kejuaraan Piala AFF buat kali kedua.

#affsuzukicup2018 #jersimarvel
siti.mary.ky @siti.mary.ky

Sesuai untuk semua jenis kulit wajah 😍 ! Digalakkan kulit normal dan berminyak untuk guna this cleanser ! Siapa yang nak kulit cerah atau lebih sekata 😄 kena cuba okies !. . . Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent. . . NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likesfromme #marykaysabah #marykaybest #marykayno5 #marykaykedah #marykayterengganu #marykaypenang #marykaykedah #marykayseremban #beautyconsultant #malaysia #sideincome #student #marykaymalaysia #marykaybest #melacepserummarykay

0
Sesuai untuk semua jenis kulit wajah 😍 ! Digalakkan kulit normal dan berminyak untuk guna this cleanser ! Siapa yang nak kulit cerah atau lebih sekata 😄 kena cuba okies !.
.
.
Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent.
.
.
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drpd: .
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likesfromme#marykaysabah#marykaybest#marykayno5#marykaykedah#marykayterengganu#marykaypenang#marykaykedah#marykayseremban#beautyconsultant#malaysia#sideincome#student#marykaymalaysia#marykaybest#melacepserummarykay
miniis_s @miniis_s

빠나나리프 맛있고 양많고 최고시당 😋

1
빠나나리프 맛있고 양많고 최고시당 😋
pestafutsalrakyat @pestafutsalrakyat

Tag kawan korang yang support #HarimauMalaya ! Semoga Harimau dapat membaham naga malam ini 🐯⠀ #DemiMalaysia#AFFSuzukiCup2018

1
Tag kawan korang yang support #HarimauMalaya! Semoga Harimau dapat membaham naga malam ini 🐯⠀
#DemiMalaysia⠀
#AFFSuzukiCup2018
kingofrimsmalaysia @kingofrimsmalaysia

Toyota Camry with New 17 inch Advanti Storm S1 DST Rim For inqury pls message me @ whatsapp or wechat 012-9820693 (Jeff) or PRIVATE MESSAGE ME @ www.facebook.com/messages/kingofrims #kingofrims #kingofrimsmalaysia #rim #wheel #wheels #tyres #tires #malaysia #kingofrimsmy #toyota #toyotamalaysia #camry #alphard #vellfire #markx #altis #priusc #camry #toyotacamry #camrymalaysia #toyotacamrymalaysia #advanti #advantiracing #advantimalaysia #advantiwheels #advantiracingwheels #advantiwheelsmalaysia #advantidst #advantistorms1

0
Toyota Camry with New 17 inch Advanti Storm S1 DST Rim
For inqury pls message me @ whatsapp or wechat 012-9820693 (Jeff) or PRIVATE MESSAGE ME @ www.facebook.com/messages/kingofrims #kingofrims #kingofrimsmalaysia #rim #wheel #wheels #tyres #tires #malaysia #kingofrimsmy #toyota #toyotamalaysia #camry #alphard #vellfire #markx #altis #priusc #camry #toyotacamry #camrymalaysia #toyotacamrymalaysia  #advanti #advantiracing #advantimalaysia #advantiwheels #advantiracingwheels #advantiwheelsmalaysia #advantidst #advantistorms1
kerengga.petalingjaya @kerengga.petalingjaya

Berkesan betul la kerengga ni😊😊💞😘

2
Berkesan betul la kerengga ni😊😊💞😘
seynthan.tx @seynthan.tx

Riding in Langkawi #langkawi #scooter #malaysia #asia #travel

0
Riding in Langkawi #langkawi #scooter #malaysia #asia #travel
Next »