an online Instagram web viewer | DMCA Request

Photos and videos from instagram posts tagged with #igshopping

Images and videos tagged with #igshopping

Jeles Dengan kawan yg selalu keep Update Style Dorang ? Sedangkan kita keluar asyik2 pakai Baju yg sama je.
Maluu .Orang muda Patut sentiasa ada Gaya baruuu kan 😎

Bju ini boleh bagi korang nampak Style .

Memang HOTT DESIGN 🔥

Saiz : Xs - 3Xl
Warna : Kelabu, Maroon, Black, Putih , Red

Harga sangat Berpatutan !! -
Short - Rm 35
Long - Rm 42
-
✔️Postage hanya di Semenanjung, Sabah dan Sarawak
-
✔️Setiap pembelian ada free sticker
-
✔️Setiap 5 helai dapat satu lagi free random design(mention size)
-
Berminat??
📱1)Screenshot gambar
📞2) Pm d Whatsapps-0178989715
Malas nak save no? Tekan link di bio @kravingshopper_store
--
-
-
#bajuterusanmurah #bajutrending #bajuhot #tshirtmurahgila #tshirttrending #bajukumpulan #tshirtrare #baazaronline #igshopmalaysiamurah #igshopmurahmalaysia #igshoponline #kedaibaju #kedaibajuonline #berbaloi #bajumurahonline #bajuonlineshop #igshopmurah #instaniaga #visitmyigmalaysia #igshopmurah #visitmyigshop #kedai #baju #bajumurah #bajucantik #bajuonline #pakaian #igshopping #igshopmalaysia #sayajualonline
Jeles Dengan kawan yg selalu keep Update Style Dorang ? Sedangkan kita keluar asyik2 pakai Baju yg sama je. Maluu .Orang muda Patut sentiasa ada Gaya baruuu kan 😎 Bju ini boleh bagi korang nampak Style . Memang HOTT DESIGN 🔥 Saiz : Xs - 3Xl Warna : Kelabu, Maroon, Black, Putih , Red Harga sangat Berpatutan !! - Short - Rm 35 Long - Rm 42 - ✔️Postage hanya di Semenanjung, Sabah dan Sarawak - ✔️Setiap pembelian ada free sticker - ✔️Setiap 5 helai dapat satu lagi free random design(mention size) - Berminat?? 📱1)Screenshot gambar 📞2) Pm d Whatsapps-0178989715 Malas nak save no? Tekan link di bio @kravingshopper_store -- - - #bajuterusanmurah #bajutrending #bajuhot #tshirtmurahgila #tshirttrending #bajukumpulan #tshirtrare #baazaronline #igshopmalaysiamurah #igshopmurahmalaysia #igshoponline #kedaibaju #kedaibajuonline #berbaloi #bajumurahonline #bajuonlineshop #igshopmurah #instaniaga #visitmyigmalaysia #igshopmurah #visitmyigshop #kedai #baju #bajumurah #bajucantik #bajuonline #pakaian #igshopping #igshopmalaysia #sayajualonline
Jeles Dengan kawan yg selalu keep Update Style Dorang ? Sedangkan kita keluar asyik2 pakai Baju yg sama je.
Maluu .Orang muda Patut sentiasa ada Gaya baruuu kan 😎

Bju ini boleh bagi korang nampak Style .

Memang HOTT DESIGN 🔥

Saiz : Xs - 3Xl
Warna : Kelabu, Maroon, Black, Putih , Red

Harga sangat Berpatutan !! -
Short - Rm 35
Long - Rm 42
-
✔️Postage hanya di Semenanjung, Sabah dan Sarawak
-
✔️Setiap pembelian ada free sticker
-
✔️Setiap 5 helai dapat satu lagi free random design(mention size)
-
Berminat??
📱1)Screenshot gambar
📞2) Pm d Whatsapps-0178989715
Malas nak save no? Tekan link di bio @kravingshopper_store
--
-
-
#bajuterusanmurah #bajutrending #bajuhot #tshirtmurahgila #tshirttrending #bajukumpulan #tshirtrare #baazaronline #igshopmalaysiamurah #igshopmurahmalaysia #igshoponline #kedaibaju #kedaibajuonline #berbaloi #bajumurahonline #bajuonlineshop #igshopmurah #instaniaga #visitmyigmalaysia #igshopmurah #visitmyigshop #kedai #baju #bajumurah #bajucantik #bajuonline #pakaian #igshopping #igshopmalaysia #sayajualonline
Jeles Dengan kawan yg selalu keep Update Style Dorang ? Sedangkan kita keluar asyik2 pakai Baju yg sama je. Maluu .Orang muda Patut sentiasa ada Gaya baruuu kan 😎 Bju ini boleh bagi korang nampak Style . Memang HOTT DESIGN 🔥 Saiz : Xs - 3Xl Warna : Kelabu, Maroon, Black, Putih , Red Harga sangat Berpatutan !! - Short - Rm 35 Long - Rm 42 - ✔️Postage hanya di Semenanjung, Sabah dan Sarawak - ✔️Setiap pembelian ada free sticker - ✔️Setiap 5 helai dapat satu lagi free random design(mention size) - Berminat?? 📱1)Screenshot gambar 📞2) Pm d Whatsapps-0178989715 Malas nak save no? Tekan link di bio @kravingshopper_store -- - - #bajuterusanmurah #bajutrending #bajuhot #tshirtmurahgila #tshirttrending #bajukumpulan #tshirtrare #baazaronline #igshopmalaysiamurah #igshopmurahmalaysia #igshoponline #kedaibaju #kedaibajuonline #berbaloi #bajumurahonline #bajuonlineshop #igshopmurah #instaniaga #visitmyigmalaysia #igshopmurah #visitmyigshop #kedai #baju #bajumurah #bajucantik #bajuonline #pakaian #igshopping #igshopmalaysia #sayajualonline
Jeles Dengan kawan yg selalu keep Update Style Dorang ? Sedangkan kita keluar asyik2 pakai Baju yg sama je.
Maluu .Orang muda Patut sentiasa ada Gaya baruuu kan 😎

Bju ini boleh bagi korang nampak Style .

Memang HOTT DESIGN 🔥

Saiz : Xs - 3Xl
Warna : Kelabu, Maroon, Black, Putih , Red

Harga sangat Berpatutan !! -
Short - Rm 35
Long - Rm 42
-
✔️Postage hanya di Semenanjung, Sabah dan Sarawak
-
✔️Setiap pembelian ada free sticker
-
✔️Setiap 5 helai dapat satu lagi free random design(mention size)
-
Berminat??
📱1)Screenshot gambar
📞2) Pm d Whatsapps-0178989715
Malas nak save no? Tekan link di bio @kravingshopper_store
--
-
-
#bajuterusanmurah #bajutrending #bajuhot #tshirtmurahgila #tshirttrending #bajukumpulan #tshirtrare #baazaronline #igshopmalaysiamurah #igshopmurahmalaysia #igshoponline #kedaibaju #kedaibajuonline #berbaloi #bajumurahonline #bajuonlineshop #igshopmurah #instaniaga #visitmyigmalaysia #igshopmurah #visitmyigshop #kedai #baju #bajumurah #bajucantik #bajuonline #pakaian #igshopping #igshopmalaysia #sayajualonline
Jeles Dengan kawan yg selalu keep Update Style Dorang ? Sedangkan kita keluar asyik2 pakai Baju yg sama je. Maluu .Orang muda Patut sentiasa ada Gaya baruuu kan 😎 Bju ini boleh bagi korang nampak Style . Memang HOTT DESIGN 🔥 Saiz : Xs - 3Xl Warna : Kelabu, Maroon, Black, Putih , Red Harga sangat Berpatutan !! - Short - Rm 35 Long - Rm 42 - ✔️Postage hanya di Semenanjung, Sabah dan Sarawak - ✔️Setiap pembelian ada free sticker - ✔️Setiap 5 helai dapat satu lagi free random design(mention size) - Berminat?? 📱1)Screenshot gambar 📞2) Pm d Whatsapps-0178989715 Malas nak save no? Tekan link di bio @kravingshopper_store -- - - #bajuterusanmurah #bajutrending #bajuhot #tshirtmurahgila #tshirttrending #bajukumpulan #tshirtrare #baazaronline #igshopmalaysiamurah #igshopmurahmalaysia #igshoponline #kedaibaju #kedaibajuonline #berbaloi #bajumurahonline #bajuonlineshop #igshopmurah #instaniaga #visitmyigmalaysia #igshopmurah #visitmyigshop #kedai #baju #bajumurah #bajucantik #bajuonline #pakaian #igshopping #igshopmalaysia #sayajualonline
Salam səhifəmizin dəyərli izləyiciləri. Bugün mağazalarımızdakı tam yenilənmiş mallara saat 12:00-da bir az daha mal əlavə olunacaqdır. Megahand sizi düşünür.
* * * * * * * * * * 👜 #shopping #shop #shoppings #shoppingbags #instatags @insta.tags #shoppingtime #shoppingmall #shoppingaddict #shoppingcenter #shoppingtherapy #instashopping #happy #instagood #hapyshopping #igshopping #goodliving #goodvibes #shoppingspree #igers #mall #dresstoimpress #instadaily #instamood #weloveshopping #store #megahand
Salam səhifəmizin dəyərli izləyiciləri. Bugün mağazalarımızdakı tam yenilənmiş mallara saat 12:00-da bir az daha mal əlavə olunacaqdır. Megahand sizi düşünür. * * * * * * * * * * 👜 #shopping #shop #shoppings #shoppingbags #instatags @insta.tags #shoppingtime #shoppingmall #shoppingaddict #shoppingcenter #shoppingtherapy #instashopping #happy #instagood #hapyshopping #igshopping #goodliving #goodvibes #shoppingspree #igers #mall #dresstoimpress #instadaily #instamood #weloveshopping #store #megahand
CUT-OUT LONG SHIRT
白 單色 | 麻 | free size
膊47cm  袖長56cm  衣長113cm

昨日手快快跟朋友的對話::
強烈推介 輕薄如窗紗 
熱到xx又想遮遮手臂一流 
但又放番少少風俾妳個背脊透涼 
(然後佢笑左...)
還有個低調的結先係重點🤞🏾

Made in Korea

height of 🧑🏿157cm 

滿hkd800包順豐快遞自取
order | inbox / whatsapp 
payment | ATM / PayMe

#apaleface_official #hkonlinestore
#hkonlineshopping #onlineshopping
#igshopping #hkigshop #igfashion
#ootd#styleinspiration #minimalism 
#madeinkorea #韓國直送
#summerlaunch #fashionlaunch
#sandysummer #mentallyonthebeach
CUT-OUT LONG SHIRT 白 單色 | 麻 | free size 膊47cm 袖長56cm 衣長113cm  昨日手快快跟朋友的對話:: 強烈推介 輕薄如窗紗  熱到xx又想遮遮手臂一流  但又放番少少風俾妳個背脊透涼  (然後佢笑左...) 還有個低調的結先係重點🤞🏾  Made in Korea  height of 🧑🏿157cm   滿hkd800包順豐快遞自取 order | inbox / whatsapp  payment | ATM / PayMe  #apaleface_official #hkonlinestore #hkonlineshopping #onlineshopping #igshopping #hkigshop #igfashion #ootd #styleinspiration #minimalism  #madeinkorea #韓國直送 #summerlaunch #fashionlaunch #sandysummer #mentallyonthebeach
.
🌸 GEL ERAT RAPAT 🌸
YG GRAB Stok SKRG UNTUNG 
SBB EXTRA 10ml
.
Harga Rm59.00 + 
pos sem rm8/ss rm12
40ml (4bulan pengunaan ikut cara penggunaan )
Whtsapp
☎️ 017-4729772 @ klik link dibio ✔️💋
.
✅Formula KHAS untuk Wanita..
Kesan Serta Merta...
👍 - hasil gabungan herba2 Asli  terpilih yg telah di permoden kan utk memudahkan si pemakai ...
.
Kelebihan :
🦋 miss V menjadi ketat & padat
🦋  bibir miss V berubah pinkish
🦋 menambah deria ransangan @ sensitive
🦋 menambah kelembapan
🦋 menambahkan keanjalan
🦋 kesihatan & kebersihan  miss V terjaga
🦋 masalah keputihan , becak , loggar terus hilang
🦋 Cepat & mudah digunakan
🦋 miss V terasa nyaman dgn effect Sejuk dan berangin
🦋 Bau yang Sgt wangi sepanjang hari hingga mampu menggoda pasangan
🦋 menghilangkan masalah kegatalan & ketidakselesaan
🦋 mencegah bau yang kurang enak
🦋 mempercepatkan baik luka bersalin
🦋 membunuh bakteria dan kulat
Tidak perlu di cuci @ di bilas
.
🌷Bahan2 utama :  manjakani, kacip fatimah , gajah beranak, mas cotek dan sireh
.
🌹Cara guna:
*picit 2 titik dihujung jari.
*kemudian insert jari yg ada gel tadi tu sapu rata kedalam miss v 1 anggaran Dalam 1inci .
* biarkan selama 10 -20 saat..
* lihat kesan serta merta akan terasa grip
* digalakkan mnggunakan gel ini setiap hari jika  mahukan miss v sentiasa berada pada prestasi yang  terbaik
.
#sayajual #igshop #geleratrapat #geleratrapat💋 #ketat #sendat #padat #grip #montok #dara #igshopping #bazarinsta #samtilla #meletop #neelofa #nealofa #muabellaz #bella #muabella #igshopmurah #cikVketat #ketatdara #tiktok #viral #produkketat #bizzibody #bizziboddy #igshopmurah
. 🌸 GEL ERAT RAPAT 🌸 YG GRAB Stok SKRG UNTUNG SBB EXTRA 10ml . Harga Rm59.00 + pos sem rm8/ss rm12 40ml (4bulan pengunaan ikut cara penggunaan ) Whtsapp ☎️ 017-4729772 @ klik link dibio ✔️💋 . ✅Formula KHAS untuk Wanita.. Kesan Serta Merta... 👍 - hasil gabungan herba2 Asli terpilih yg telah di permoden kan utk memudahkan si pemakai ... . Kelebihan : 🦋 miss V menjadi ketat & padat 🦋 bibir miss V berubah pinkish 🦋 menambah deria ransangan @ sensitive 🦋 menambah kelembapan 🦋 menambahkan keanjalan 🦋 kesihatan & kebersihan miss V terjaga 🦋 masalah keputihan , becak , loggar terus hilang 🦋 Cepat & mudah digunakan 🦋 miss V terasa nyaman dgn effect Sejuk dan berangin 🦋 Bau yang Sgt wangi sepanjang hari hingga mampu menggoda pasangan 🦋 menghilangkan masalah kegatalan & ketidakselesaan 🦋 mencegah bau yang kurang enak 🦋 mempercepatkan baik luka bersalin 🦋 membunuh bakteria dan kulat Tidak perlu di cuci @ di bilas . 🌷Bahan2 utama : manjakani, kacip fatimah , gajah beranak, mas cotek dan sireh . 🌹Cara guna: *picit 2 titik dihujung jari. *kemudian insert jari yg ada gel tadi tu sapu rata kedalam miss v 1 anggaran Dalam 1inci . * biarkan selama 10 -20 saat.. * lihat kesan serta merta akan terasa 'grip' * digalakkan mnggunakan gel ini setiap hari jika mahukan miss v sentiasa berada pada prestasi yang terbaik . #sayajual #igshop #geleratrapat #geleratrapat💋 #ketat #sendat #padat #grip #montok #dara #igshopping #bazarinsta #samtilla #meletop #neelofa #nealofa #muabellaz #bella #muabella #igshopmurah #cikVketat #ketatdara #tiktok #viral #produkketat #bizzibody #bizziboddy #igshopmurah
.
🌸 GEL ERAT RAPAT 🌸
YG GRAB Stok SKRG UNTUNG 
SBB EXTRA 10ml
.
Harga Rm59.00 + 
pos sem rm8/ss rm12
40ml (4bulan pengunaan ikut cara penggunaan )
Whtsapp
☎️ 017-4729772 @ klik link dibio ✔️💋
.
✅Formula KHAS untuk Wanita..
Kesan Serta Merta...
👍 - hasil gabungan herba2 Asli  terpilih yg telah di permoden kan utk memudahkan si pemakai ...
.
Kelebihan :
🦋 miss V menjadi ketat & padat
🦋  bibir miss V berubah pinkish
🦋 menambah deria ransangan @ sensitive
🦋 menambah kelembapan
🦋 menambahkan keanjalan
🦋 kesihatan & kebersihan  miss V terjaga
🦋 masalah keputihan , becak , loggar terus hilang
🦋 Cepat & mudah digunakan
🦋 miss V terasa nyaman dgn effect Sejuk dan berangin
🦋 Bau yang Sgt wangi sepanjang hari hingga mampu menggoda pasangan
🦋 menghilangkan masalah kegatalan & ketidakselesaan
🦋 mencegah bau yang kurang enak
🦋 mempercepatkan baik luka bersalin
🦋 membunuh bakteria dan kulat
Tidak perlu di cuci @ di bilas
.
🌷Bahan2 utama :  manjakani, kacip fatimah , gajah beranak, mas cotek dan sireh
.
🌹Cara guna:
*picit 2 titik dihujung jari.
*kemudian insert jari yg ada gel tadi tu sapu rata kedalam miss v 1 anggaran Dalam 1inci .
* biarkan selama 10 -20 saat..
* lihat kesan serta merta akan terasa grip
* digalakkan mnggunakan gel ini setiap hari jika  mahukan miss v sentiasa berada pada prestasi yang  terbaik
.
#sayajual #igshop #geleratrapat #geleratrapat💋 #ketat #sendat #padat #grip #montok #dara #igshopping #bazarinsta #samtilla #meletop #neelofa #nealofa #muabellaz #bella #muabella #igshopmurah #cikVketat #ketatdara #tiktok #viral #produkketat #bizzibody #bizziboddy #igshopmurah
. 🌸 GEL ERAT RAPAT 🌸 YG GRAB Stok SKRG UNTUNG SBB EXTRA 10ml . Harga Rm59.00 + pos sem rm8/ss rm12 40ml (4bulan pengunaan ikut cara penggunaan ) Whtsapp ☎️ 017-4729772 @ klik link dibio ✔️💋 . ✅Formula KHAS untuk Wanita.. Kesan Serta Merta... 👍 - hasil gabungan herba2 Asli terpilih yg telah di permoden kan utk memudahkan si pemakai ... . Kelebihan : 🦋 miss V menjadi ketat & padat 🦋 bibir miss V berubah pinkish 🦋 menambah deria ransangan @ sensitive 🦋 menambah kelembapan 🦋 menambahkan keanjalan 🦋 kesihatan & kebersihan miss V terjaga 🦋 masalah keputihan , becak , loggar terus hilang 🦋 Cepat & mudah digunakan 🦋 miss V terasa nyaman dgn effect Sejuk dan berangin 🦋 Bau yang Sgt wangi sepanjang hari hingga mampu menggoda pasangan 🦋 menghilangkan masalah kegatalan & ketidakselesaan 🦋 mencegah bau yang kurang enak 🦋 mempercepatkan baik luka bersalin 🦋 membunuh bakteria dan kulat Tidak perlu di cuci @ di bilas . 🌷Bahan2 utama : manjakani, kacip fatimah , gajah beranak, mas cotek dan sireh . 🌹Cara guna: *picit 2 titik dihujung jari. *kemudian insert jari yg ada gel tadi tu sapu rata kedalam miss v 1 anggaran Dalam 1inci . * biarkan selama 10 -20 saat.. * lihat kesan serta merta akan terasa 'grip' * digalakkan mnggunakan gel ini setiap hari jika mahukan miss v sentiasa berada pada prestasi yang terbaik . #sayajual #igshop #geleratrapat #geleratrapat💋 #ketat #sendat #padat #grip #montok #dara #igshopping #bazarinsta #samtilla #meletop #neelofa #nealofa #muabellaz #bella #muabella #igshopmurah #cikVketat #ketatdara #tiktok #viral #produkketat #bizzibody #bizziboddy #igshopmurah
.
🌸 GEL ERAT RAPAT 🌸
YG GRAB Stok SKRG UNTUNG 
SBB EXTRA 10ml
.
Harga Rm59.00 + 
pos sem rm8/ss rm12
40ml (4bulan pengunaan ikut cara penggunaan )
Whtsapp
☎️ 017-4729772 @ klik link dibio ✔️💋
.
✅Formula KHAS untuk Wanita..
Kesan Serta Merta...
👍 - hasil gabungan herba2 Asli  terpilih yg telah di permoden kan utk memudahkan si pemakai ...
.
Kelebihan :
🦋 miss V menjadi ketat & padat
🦋  bibir miss V berubah pinkish
🦋 menambah deria ransangan @ sensitive
🦋 menambah kelembapan
🦋 menambahkan keanjalan
🦋 kesihatan & kebersihan  miss V terjaga
🦋 masalah keputihan , becak , loggar terus hilang
🦋 Cepat & mudah digunakan
🦋 miss V terasa nyaman dgn effect Sejuk dan berangin
🦋 Bau yang Sgt wangi sepanjang hari hingga mampu menggoda pasangan
🦋 menghilangkan masalah kegatalan & ketidakselesaan
🦋 mencegah bau yang kurang enak
🦋 mempercepatkan baik luka bersalin
🦋 membunuh bakteria dan kulat
Tidak perlu di cuci @ di bilas
.
🌷Bahan2 utama :  manjakani, kacip fatimah , gajah beranak, mas cotek dan sireh
.
🌹Cara guna:
*picit 2 titik dihujung jari.
*kemudian insert jari yg ada gel tadi tu sapu rata kedalam miss v 1 anggaran Dalam 1inci .
* biarkan selama 10 -20 saat..
* lihat kesan serta merta akan terasa grip
* digalakkan mnggunakan gel ini setiap hari jika  mahukan miss v sentiasa berada pada prestasi yang  terbaik
.
#sayajual #igshop #geleratrapat #geleratrapat💋 #ketat #sendat #padat #grip #montok #dara #igshopping #bazarinsta #samtilla #meletop #neelofa #nealofa #muabellaz #bella #muabella #igshopmurah #cikVketat #ketatdara #tiktok #viral #produkketat #bizzibody #bizziboddy #igshopmurah
. 🌸 GEL ERAT RAPAT 🌸 YG GRAB Stok SKRG UNTUNG SBB EXTRA 10ml . Harga Rm59.00 + pos sem rm8/ss rm12 40ml (4bulan pengunaan ikut cara penggunaan ) Whtsapp ☎️ 017-4729772 @ klik link dibio ✔️💋 . ✅Formula KHAS untuk Wanita.. Kesan Serta Merta... 👍 - hasil gabungan herba2 Asli terpilih yg telah di permoden kan utk memudahkan si pemakai ... . Kelebihan : 🦋 miss V menjadi ketat & padat 🦋 bibir miss V berubah pinkish 🦋 menambah deria ransangan @ sensitive 🦋 menambah kelembapan 🦋 menambahkan keanjalan 🦋 kesihatan & kebersihan miss V terjaga 🦋 masalah keputihan , becak , loggar terus hilang 🦋 Cepat & mudah digunakan 🦋 miss V terasa nyaman dgn effect Sejuk dan berangin 🦋 Bau yang Sgt wangi sepanjang hari hingga mampu menggoda pasangan 🦋 menghilangkan masalah kegatalan & ketidakselesaan 🦋 mencegah bau yang kurang enak 🦋 mempercepatkan baik luka bersalin 🦋 membunuh bakteria dan kulat Tidak perlu di cuci @ di bilas . 🌷Bahan2 utama : manjakani, kacip fatimah , gajah beranak, mas cotek dan sireh . 🌹Cara guna: *picit 2 titik dihujung jari. *kemudian insert jari yg ada gel tadi tu sapu rata kedalam miss v 1 anggaran Dalam 1inci . * biarkan selama 10 -20 saat.. * lihat kesan serta merta akan terasa 'grip' * digalakkan mnggunakan gel ini setiap hari jika mahukan miss v sentiasa berada pada prestasi yang terbaik . #sayajual #igshop #geleratrapat #geleratrapat💋 #ketat #sendat #padat #grip #montok #dara #igshopping #bazarinsta #samtilla #meletop #neelofa #nealofa #muabellaz #bella #muabella #igshopmurah #cikVketat #ketatdara #tiktok #viral #produkketat #bizzibody #bizziboddy #igshopmurah
團購📣📣>🇯🇵NY Yankees 童裝背包

適合身高110-150cm小朋友用🧒🏻👦🏻 呢款童裝背包🎒提供充足嘅儲物空間���,拉鍊前袋可以提供額外儲物空間
加上設計為加墊肩帶,可以調較尺寸,而且夠輕身,啱晒小朋友用🎒

重量:約550克
尺寸:濶22.5× 高36× 厚9 cm 🎒5個顏色可以揀

團購價:每件$158
📦團購資料📦
5月23日23:00截單  預計6月尾到貨
貨到會即日寄出,順豐到付

#yankees #kidsbag #backpack #童裝背包 #小朋友背包 #日本直送 #日本代購 #kids #hkg #hkfamily #852onlineshop #igshopping #ourlittleones
<團購📣📣>🇯🇵NY Yankees 童裝背包 適合身高110-150cm小朋友用🧒🏻👦🏻 呢款童裝背包🎒提供充足嘅儲物空間���,拉鍊前袋可以提供額外儲物空間 加上設計為加墊肩帶,可以調較尺寸,而且夠輕身,啱晒小朋友用🎒 重量:約550克 尺寸:濶22.5× 高36× 厚9 cm 🎒5個顏色可以揀 團購價:每件$158 📦團購資料📦 5月23日23:00截單 預計6月尾到貨 貨到會即日寄出,順豐到付 #yankees #kidsbag #backpack #童裝背包 #小朋友背包 #日本直送 #日本代購 #kids #hkg #hkfamily #852onlineshop #igshopping #ourlittleones
團購📣📣>🇯🇵NY Yankees 童裝背包

適合身高110-150cm小朋友用🧒🏻👦🏻 呢款童裝背包🎒提供充足嘅儲物空間���,拉鍊前袋可以提供額外儲物空間
加上設計為加墊肩帶,可以調較尺寸,而且夠輕身,啱晒小朋友用🎒

重量:約550克
尺寸:濶22.5× 高36× 厚9 cm 🎒5個顏色可以揀

團購價:每件$158
📦團購資料📦
5月23日23:00截單  預計6月尾到貨
貨到會即日寄出,順豐到付

#yankees #kidsbag #backpack #童裝背包 #小朋友背包 #日本直送 #日本代購 #kids #hkg #hkfamily #852onlineshop #igshopping #ourlittleones
<團購📣📣>🇯🇵NY Yankees 童裝背包 適合身高110-150cm小朋友用🧒🏻👦🏻 呢款童裝背包🎒提供充足嘅儲物空間���,拉鍊前袋可以提供額外儲物空間 加上設計為加墊肩帶,可以調較尺寸,而且夠輕身,啱晒小朋友用🎒 重量:約550克 尺寸:濶22.5× 高36× 厚9 cm 🎒5個顏色可以揀 團購價:每件$158 📦團購資料📦 5月23日23:00截單 預計6月尾到貨 貨到會即日寄出,順豐到付 #yankees #kidsbag #backpack #童裝背包 #小朋友背包 #日本直送 #日本代購 #kids #hkg #hkfamily #852onlineshop #igshopping #ourlittleones
🛍 INNISFREE JEJU VOLCANIC PORE CLEANSING FOAM 🛍

Absorb sebum and purify pores with Jejus volcanic cleansing foam 
1. A pore-cleansing foam containing Jeju volcanic scoria that strongly absorbs sebum and purifies clogged pores 
2. Volcanic scoria--One of Jejus natural ingredients 
Jeju volcanic scoria is an alkaline substance with pH level similar to the human body. It is an ingredient free from impurities. .
.
.
DM TO ORDER
.
.
.
#koreanskincare #Innisfree #PoreCare #OilySkin #FacialWash #facialcleanser #CleansingFoam #JejuVolcanic #BestSeller #IGshopping #NoonaInnisfree #NoonaFullSize
🛍 INNISFREE JEJU VOLCANIC PORE CLEANSING FOAM 🛍 Absorb sebum and purify pores with Jeju's volcanic cleansing foam 1. A pore-cleansing foam containing Jeju volcanic scoria that strongly absorbs sebum and purifies clogged pores 2. Volcanic scoria--One of Jeju's natural ingredients Jeju volcanic scoria is an alkaline substance with pH level similar to the human body. It is an ingredient free from impurities. . . . DM TO ORDER . . . #koreanskincare #Innisfree #PoreCare #OilySkin #FacialWash #facialcleanser #CleansingFoam #JejuVolcanic #BestSeller #IGshopping #NoonaInnisfree #NoonaFullSize
CUT-OUT LONG SHIRT
白 單色 | 麻 | free size
膊47cm  袖長56cm  衣長113cm

•輕飄飄 輕薄如窗紗
•燙有燙既優美 唔燙都有另一種美
當日sales姐姐著住佢既時候係皺過梅菜
但依然很美

Made in Korea

height of 🧑🏿157cm 

滿hkd800包順豐快遞自取
order | inbox / whatsapp 
payment | ATM / PayMe

#apaleface_official #hkonlinestore
#hkonlineshopping #onlineshopping
#igshopping #hkigshop #igfashion
#ootd#styleinspiration #minimalism 
#madeinkorea #韓國直送
#summerlaunch #fashionlaunch
#sandysummer #mentallyonthebeach
CUT-OUT LONG SHIRT 白 單色 | 麻 | free size 膊47cm 袖長56cm 衣長113cm  •輕飄飄 輕薄如窗紗 •燙有燙既優美 唔燙都有另一種美 當日sales姐姐著住佢既時候係皺過梅菜 但依然很美  Made in Korea  height of 🧑🏿157cm   滿hkd800包順豐快遞自取 order | inbox / whatsapp  payment | ATM / PayMe  #apaleface_official #hkonlinestore #hkonlineshopping #onlineshopping #igshopping #hkigshop #igfashion #ootd #styleinspiration #minimalism  #madeinkorea #韓國直送 #summerlaunch #fashionlaunch #sandysummer #mentallyonthebeach
星期日,天氣開始有啲熱,不過今日大家都優哉游哉,嘆吓先 🌤

今日特別介紹一下 64 Audio tia Trió ~ 廠方第二款混合單元耳機,因為大師兄 Fourté 一來價錢高昂,二嚟一般耳機新手,又唔太容易發揮其十成功力,廠方有見及此,順勢推出性價比超高嘅 Trió!

規格方面,tia Trió 使用三路 混合三單元設計,大量用左廠方獨家技術,除左最強大嘅 tia system、Internal Apex 之外,仲有新開發 LID 線性阻抗設計,FXC 頻率延伸室部件 等等,令 Trió 嘅重播效果直迫同門師兄,對播放器嘅要求亦相對無太高難度,易玩 👍🏻👍🏻! 其實 Trió 比 Fourté 有更充沛嘅低頻量感,只要稍加推動,就可以有一個龐大、廣闊嘅氣勢、音場,同 Forté 一樣屬頗 hifi 型耳機,聽感會相對較易滿足,有小型耳塞喇叭嘅重播效果!

購買詳情:bit.ly/2FeLjGg
產品詳情:bit.ly/2RxvFvz *提供指定信用卡 12 個月分期計劃

#64Audio #tiaTrió #Audiophilies #耳機專門店 #InEarMonitor #灣仔 #LetsGoAudio #sunday #igshopping #apex #trio #tia #madeinUSA #PWaudio #gold24 #ciem
星期日,天氣開始有啲熱,不過今日大家都優哉游哉,嘆吓先 🌤 今日特別介紹一下 64 Audio tia Trió ~ 廠方第二款混合單元耳機,因為大師兄 Fourté 一來價錢高昂,二嚟一般耳機新手,又唔太容易發揮其十成功力,廠方有見及此,順勢推出性價比超高嘅 Trió! 規格方面,tia Trió 使用三路 混合三單元設計,大量用左廠方獨家技術,除左最強大嘅 tia system、Internal Apex 之外,仲有新開發 LID 線性阻抗設計,FXC 頻率延伸室部件 等等,令 Trió 嘅重播效果直迫同門師兄,對播放器嘅要求亦相對無太高難度,易玩 👍🏻👍🏻! 其實 Trió 比 Fourté 有更充沛嘅低頻量感,只要稍加推動,就可以有一個龐大、廣闊嘅氣勢、音場,同 Forté 一樣屬頗 hifi 型耳機,聽感會相對較易滿足,有小型耳塞喇叭嘅重播效果! 購買詳情:bit.ly/2FeLjGg 產品詳情:bit.ly/2RxvFvz *提供指定信用卡 12 個月分期計劃 #64Audio  #tiaTrió  #Audiophilies  #耳機專門店  #InEarMonitor  #灣仔  #LetsGoAudio #sunday #igshopping #apex #trio #tia #madeinUSA #PWaudio #gold24 #ciem
[GOT] 雖然GOT最後一個season就快完,而且最後個幾集惡評如潮,但如果有GOT支持者想儲番一個佢地支持的人,都歡迎找我們傾傾架🙈
-
我地格仔店地址係
🏠藍田滙景廣場5樓別樹一格E43格
⏱營業時間 12:00-2000
-
#hkigstore #hkonlinestore #igshopping #igshop #代購 #外國代購 #美國代購 #funko代購 #funkopophk #funkofan #玩具 #精品 #公仔 #禮物 #收藏 #funkopop #funko香港 #hkfunkopops #hkfunko
Sunday Riley Ceramic Slip Cleanser 30ml $58包郵
潔面gel 有效去除塵垢、面油、化妝品。
深潔淨面上毛孔嘅同時,又把水份帶進肌膚來,和為肌膚帶來水潤光澤
美國Sephora 售us$35 (約280)
#sundayrileyhk #drunkelephanthk #charlottetilburyhk #lamerhk  #sisleyhk  #glamglowhk #清潔面膜  #originshk #sephorahk  #化妝品代購 #美國代購 #guerlainhk #tatcha  #yslhk #tatchahk  #freshhk #保濕 #保濕精華 #保濕面膜 #evelomhk #laprairiehk #852onlineshop #852shop #852beauty #852store #hkigonlineshop #onlineshophk #ighkshop #hkigers #igshopping
Sunday Riley Ceramic Slip Cleanser 30ml $58包郵 潔面gel 有效去除塵垢、面油、化妝品。 深潔淨面上毛孔嘅同時,又把水份帶進肌膚來,和為肌膚帶來水潤光澤 美國Sephora 售us$35 (約280) #sundayrileyhk #drunkelephanthk #charlottetilburyhk #lamerhk #sisleyhk #glamglowhk #清潔面膜 #originshk #sephorahk #化妝品代購 #美國代購 #guerlainhk #tatcha #yslhk #tatchahk #freshhk #保濕 #保濕精華 #保濕面膜 #evelomhk #laprairiehk #852onlineshop #852shop #852beauty #852store #hkigonlineshop #onlineshophk #ighkshop #hkigers #igshopping
🙆🏼I-DOLL ARMPIT CREAM ✨
.
✔️mencerahkan dan memutihkan ketiak, menjadikan kulit lebih menegangkan, boleh digunakan sebagai deodoran serta
✔️membuat puting menjadi merah jambu (kerana AHA)
✔️Diluluskan oleh: Thai FDA no 10-1-5633560
.
▶️Kelebihan :
- Selamat dan Keberkesanan terbukti
- Tiada  Mercury
- Tiada bahan kimia berbahaya
- Selamat untuk digunakan pada kulit (kulit sensitive tidak digalakkan
- Hasil boleh dilihat seawal 7-10 hari (mengikut kesesuaian dengan pengguna)
- Antiperspirant
- Tiada pengelupasan kulit
- Mencerahkan dan Melicinkan kulit
- Mengurang kerengsaan kulit
- Mengurangkan bau
.
▶️Peringatan :
- Untuk Kegunaan luaran
- Elakkan tersentuh mata
- Jauhkan kepada kanak-kanak
- Hentikan penggunaan jika terdapat tanda alahan / merah.
.
✔️Saiz :: 5 gram / pieces
✔️1 box : 12 pieces
.
🔖Price 1 Box :: #RM68.00
{exclude pos}
.
✔️Cara guna :: Urut setiap hari ke tempat yang dikehendaki pagi dan malam selepas mandi.
.
.
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #murahonlineshop #onlineseller #malaysiainstashop #InstaShopMalaysia #malaysiaigshop #InstaShoppingMalaysia #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #bkk__skincare
🙆🏼I-DOLL ARMPIT CREAM ✨ . ✔️mencerahkan dan memutihkan ketiak, menjadikan kulit lebih menegangkan, boleh digunakan sebagai deodoran serta ✔️membuat puting menjadi merah jambu (kerana AHA) ✔️Diluluskan oleh: Thai FDA no 10-1-5633560 . ▶️Kelebihan : - Selamat dan Keberkesanan terbukti - Tiada Mercury - Tiada bahan kimia berbahaya - Selamat untuk digunakan pada kulit (kulit sensitive tidak digalakkan - Hasil boleh dilihat seawal 7-10 hari (mengikut kesesuaian dengan pengguna) - Antiperspirant - Tiada pengelupasan kulit - Mencerahkan dan Melicinkan kulit - Mengurang kerengsaan kulit - Mengurangkan bau . ▶️Peringatan : - Untuk Kegunaan luaran - Elakkan tersentuh mata - Jauhkan kepada kanak-kanak - Hentikan penggunaan jika terdapat tanda alahan / merah. . ✔️Saiz :: 5 gram / pieces ✔️1 box : 12 pieces . 🔖Price 1 Box :: #RM68.00 {exclude pos} . ✔️Cara guna :: Urut setiap hari ke tempat yang dikehendaki pagi dan malam selepas mandi. . . #sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #murahonlineshop #onlineseller #malaysiainstashop #InstaShopMalaysia #malaysiaigshop #InstaShoppingMalaysia #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #bkk__skincare
I love to sleep in pajamas, how about you?
I love to sleep in pajamas, how about you?