an online Instagram web viewer | DMCA Request

Photos and videos from instagram posts tagged with #livinginbali

Images and videos tagged with #livinginbali

Love at first, second, third, and every-single-time sight 🌿❤
Love at first, second, third, and every-single-time sight 🌿❤
When I look into the eyes of an animal I see a living being, I see a friend, I see a soul #FluffyFriendsForever

Dogs are (wo)men’s best friends 🐶 this gentle and adorable puppy I am fostering on behalf of @thepaws.co reminds me of that every day that I get to spend with him. Such unconditional love!

I want to dedicate today’s post to Pepper. And to all the dogs out there who need a loving family #adoptdontshop Since I am unable to actually adopt him, I would like to ask anyone based in Bali to share this post so that this deserving dog finally finds the stable forever loving home he needs ➡️ swipe right if you need more convincing of how adorable he is
When I look into the eyes of an animal I see a living being, I see a friend, I see a soul #FluffyFriendsForever Dogs are (wo)men’s best friends 🐶 this gentle and adorable puppy I am fostering on behalf of @thepaws.co reminds me of that every day that I get to spend with him. Such unconditional love! I want to dedicate today’s post to Pepper. And to all the dogs out there who need a loving family #adoptdontshop Since I am unable to actually adopt him, I would like to ask anyone based in Bali to share this post so that this deserving dog finally finds the stable forever loving home he needs ➡️ swipe right if you need more convincing of how adorable he is
Today I felt such gratitude 🙏 On my journey from east to west I got a punctured tyre and was really stuck. A lovely man came to my rescue and walked my bike for me to the nearest repair shop where their was a woman who fixed tyres. I must have said thankyou at least 100 times .. I was truly grateful for their kindness .. and a new tyre 🙏  #grateful#gratitude#flattyre#twowheels#scooter#kindness#travel#balitravel#transport#balitransport#streetlife#rescued#livinginbali#mybalilife
Today I felt such gratitude 🙏 On my journey from east to west I got a punctured tyre and was really stuck. A lovely man came to my rescue and walked my bike for me to the nearest repair shop where their was a woman who fixed tyres. I must have said thankyou at least 100 times .. I was truly grateful for their kindness .. and a new tyre 🙏 #grateful #gratitude #flattyre #twowheels #scooter #kindness #travel #balitravel #transport #balitransport #streetlife #rescued #livinginbali #mybalilife
Just made Chickpea pizza - topping tomato eggplant sauce, spinach, eggplant.bacon, paprika, dried tomatoes, tofu garlic cream cheese, oregano!👌👍😉🍅🌶🍆💚. #whatveganseats #simpledish #pizza #sustainableliving #nachhaltigleben #petaniorganik #cleaneating #easykitchen #pflanzenpower #ilovebaking #fueledbyplants #noanimalisinvolved #healthyeating #veganforanimals #makanvegan #balifoodporn #italianfood #livesimple #livinginbali #makingfromscratch#simplemeals
...
.
.
Hallo again ..
Today ada sop ayam yg ditemani dgn sambal tuktuknya ala mak parbada .. Sambalnya itu lohh edak pedeznya nampoll ..
.
.
.  #balilifestyle #livinginbali #balifood #kulinerbali #culinary #healthyfood #jimbaran #uluwatu #ungasan #nusaduabeach
Ga bisa banget liat lampu nganggur, langsung jejer anak2 Arana projects ngantri buat foto.. dan ajaibnya hampir semua gayanya kalo enggak gaya cuek gitu atau gaya superhero.. entah udah otomatis dibawah alam sadar mungkin, tapi tetep aja seru hahahhaa... ahh kangen jadinya.. Oops!

#lampudariatas #cahayadramatis #shadow #lights #lighting #kerusuhanmalam #ketemutemenlama #garusuhadayangkurang #photos #Kuta #kelakuannyarimakanmalam #hidupdibaliedisike2 #traveling #livinginbali #balilife #Bali #latepost
Ga bisa banget liat lampu nganggur, langsung jejer anak2 Arana projects ngantri buat foto.. dan ajaibnya hampir semua gayanya kalo enggak gaya cuek gitu atau gaya superhero.. entah udah otomatis dibawah alam sadar mungkin, tapi tetep aja seru hahahhaa... ahh kangen jadinya.. Oops! #lampudariatas #cahayadramatis #shadow #lights #lighting #kerusuhanmalam #ketemutemenlama #garusuhadayangkurang #photos #Kuta #kelakuannyarimakanmalam #hidupdibaliedisike2 #traveling #livinginbali #balilife #Bali #latepost
Morning! Semangat! karena di balik setiap adegan nganter jemput bocah ke sekolah tersisip perjuangan juga waktu berharga untuk berkomunikasi, saling belajar dan support antara anak dan orang tua. Anter jemput bocah bukan hal yang remeh yess..gue sama Raidan aja masih latihan terus, nyamain ritme pergerakan,kadang berhasil dengan gemilang,kadang rusuh porak-poranda,kadang bangun aja dia engga😌(apalagi kalo Emaknya lagi ga enak badan) terkadang rasanya mau nyerah..sewa driver aja,tapi terus mikir kalo bocah nanti udah mulai pergi-pergi tanpa perlu kita....ihh kitanya yang malah mungkin bisa senewen kan yak🥺 selalu ingetin diri sendiri ‘waktu’ ngga ada yang jual di toserba manapun Mpok, adanya beng-beng ama teh botol dingin🤔 eh enak tuh 🤪🤪Selagi jiwa raga dan situasi masih memungkinkan, baik...mari kita coba pergunakan sebaik-baiknya #nyemangatindirisendiri #baladamamaanteranak 😂😂
.
.
#Bali #karangasem #islandvibe #sidemen  #livinginbali #village #mountain #river #bridge #motherandson #instatravel #travelgram #PesonaIndonesia #RariKesanaKemari
Morning! Semangat! karena di balik setiap adegan nganter jemput bocah ke sekolah tersisip perjuangan juga waktu berharga untuk berkomunikasi, saling belajar dan support antara anak dan orang tua. Anter jemput bocah bukan hal yang remeh yess..gue sama Raidan aja masih latihan terus, nyamain ritme pergerakan,kadang berhasil dengan gemilang,kadang rusuh porak-poranda,kadang bangun aja dia engga😌(apalagi kalo Emaknya lagi ga enak badan) terkadang rasanya mau nyerah..sewa driver aja,tapi terus mikir kalo bocah nanti udah mulai pergi-pergi tanpa perlu kita....ihh kitanya yang malah mungkin bisa senewen kan yak🥺 selalu ingetin diri sendiri ‘waktu’ ngga ada yang jual di toserba manapun Mpok, adanya beng-beng ama teh botol dingin🤔 eh enak tuh 🤪🤪Selagi jiwa raga dan situasi masih memungkinkan, baik...mari kita coba pergunakan sebaik-baiknya #nyemangatindirisendiri #baladamamaanteranak 😂😂 . . #Bali #karangasem #islandvibe #sidemen #livinginbali #village #mountain #river #bridge #motherandson #instatravel #travelgram #PesonaIndonesia #RariKesanaKemari
UMA BHUMI. This is a big week for us. After a long, challenging period of time, we decided that we should stop waiting for the right time. The right time is exactly the time where we actually begin to do, where we start to create. Like Maya Angelou said, Nothing will work unless you do. It wouldnt happen until you make it happen.

This is a small piece of dry land that we started to rent five years ago for our home and co-creating space, a year before my husband and I got married. Through ups, downs and craziness, we had to pause the dream and let it sit, patiently waiting. Until we realized that what has made it delayed was not because the dream is too big, but its because we were too afraid to start so even little baby steps seemed too frightening to us.

Fortunately, things change, perspectives change -- for good, for real. The fear and worry were gone. And here we are. Start fresh with this piece of land that is so blissfully surrounded by warm neighborhood, great sunshine, lush rice fields, and river just within walking distance.

The (compound) plan may have slightly shifted, but the dream and hopes do stay. So does the love, so does the spirit. We are clearing up and began landscaping, aimed for our herbs and dye garden to be planted first.

This may take us quite a while until were ready to open our tiny-yet-so-welcoming door for you, but we sincerely hope that you are as excited as we are, and are joyfully walking with us as we embrace this new chapter 🙏🏼🌱❤
•
Love always,
Novieta Tourisia
•
#cintabumiprocess
#effstudioprocess
UMA BHUMI. This is a big week for us. After a long, challenging period of time, we decided that we should stop waiting for the "right" time. The right time is exactly the time where we actually begin to do, where we start to create. Like Maya Angelou said, "Nothing will work unless you do." It wouldn't happen until you make it happen. This is a small piece of dry land that we started to rent five years ago for our home and co-creating space, a year before my husband and I got married. Through ups, downs and craziness, we had to "pause the dream" and let it sit, patiently waiting. Until we realized that what has made it delayed was not because the dream is too big, but it's because we were too afraid to start so even little baby steps seemed too frightening to us. Fortunately, things change, perspectives change -- for good, for real. The fear and worry were gone. And here we are. Start fresh with this piece of land that is so blissfully surrounded by warm neighborhood, great sunshine, lush rice fields, and river just within walking distance. The (compound) plan may have slightly shifted, but the dream and hopes do stay. So does the love, so does the spirit. We are clearing up and began landscaping, aimed for our herbs and dye garden to be planted first. This may take us quite a while until we're ready to open our tiny-yet-so-welcoming door for you, but we sincerely hope that you are as excited as we are, and are joyfully walking with us as we embrace this new chapter 🙏🏼🌱❤ • Love always, Novieta Tourisia • #cintabumiprocess #effstudioprocess
So what is vegan meat anyway?! In this episode, Mansha Gordon of @goveganbali sits down with us to chat after she and mama stuffed us full of delicious home-cooked food.
.
Shell tell us some (but not all) of her secrets to successful vegan cooking as well as let us in on the challenges she has faced when moving to Bali and starting a business from scratch✨
.
.
Listen to episode 14 of the Living in Bali Podcast here: livinginbalipodcast.com/episode14 🎧🔥
.
.
You can also listen and subscribe to LIB Podcast on iTunes, Spotify, PlayerFM and I heart Radio. Please leave us a rating and review on iTunes if you enjoy the show! 👍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#goveganbali  #veganbali #femaleentrepreneurs #homecooking #vegancooking #sustainablebusiness #ethicalbusiness #locallysourced #balicommunity #canggucommunity #veganmeat #baligreenschool #movingtobali #settlinginbali #achievingdreams #passioninaction #bossbabe #supportlocal #livinginbali #balipodcast #baliliving #canggu #kerobokan #denpasar #explorebali #balifood #eatinginbali #gojekbali #healthybali
So what is vegan meat anyway?! In this episode, Mansha Gordon of @goveganbali sits down with us to chat after she and "mama" stuffed us full of delicious home-cooked food. . She'll tell us some (but not all) of her secrets to successful vegan cooking as well as let us in on the challenges she has faced when moving to Bali and starting a business from scratch✨ . . Listen to episode 14 of the Living in Bali Podcast here: livinginbalipodcast.com/episode14 🎧🔥 . . You can also listen and subscribe to LIB Podcast on iTunes, Spotify, PlayerFM and I heart Radio. Please leave us a rating and review on iTunes if you enjoy the show! 👍 . . . . . . . . . . . #goveganbali #veganbali #femaleentrepreneurs #homecooking #vegancooking #sustainablebusiness #ethicalbusiness #locallysourced #balicommunity #canggucommunity #veganmeat #baligreenschool #movingtobali #settlinginbali #achievingdreams #passioninaction #bossbabe #supportlocal #livinginbali #balipodcast #baliliving #canggu #kerobokan #denpasar #explorebali #balifood #eatinginbali #gojekbali #healthybali
.
.

for rent apartment / apartemen disewakan di Jogja / Yogyakarta

5-10 menit dari kampus UGM, ATMAJAYA, UNY, Sanata Dharma, Lippo plaza, Ambarukmo plaza
20 menit dari Malioboro / Airport / Station
5 menit dari rumah makan, supermarket, mall, ATM, toko alat tulis, SD, SMA, TK dan playgorup

Luas apartemen : 85 m2
Fasilitas apartemen (pribadi) :
Full furnished
3 kamar tidur ((2 bed 180x200 cm, 1 bed 120X200)
2 kamar mandi

ruang keluarga / tamu
TV dan modem
Kitchen Set,dapur (kompor dan rice cooker), lemari es, meja makan, dll
piring, gelas, sendok, garpu, dll
beberapa bifet

full 4 AC dan water heater
lantai granit, dinding wallpaper

fasilitas apartemen (umum) : kolam renang, tempat fitnes, parkir mobil/motor luas, security 24 jam, loby, taman / penghijauan

harga sewa apartemen : .
- per bulan : 8 juta (monthly)
.
- per 6 bulan : 41 juta ( 6 months)

cp  085102351997 ( TELPON / Call only ) .

shop / homes for sale / rent house / land / residential / boarding house / hotel / guest house

#jakarta #bali #surabaya #bandung #rumahdisewakan #solo #semarang #propertijakarta #liburan #propertisurabaya #propertibandung #rumahdijual #apartemendijual #rukodijual #tanahdijual #villadijual #apartemenjakarta #kontraktorjakarta #investasiproperti  #livinginbali #jakarta_daily #rumahjakarta #kulinerjakarta #jakartaselatan #homestayjakarta #surakarta #penginapan
. . for rent apartment / apartemen disewakan di Jogja / Yogyakarta 5-10 menit dari kampus UGM, ATMAJAYA, UNY, Sanata Dharma, Lippo plaza, Ambarukmo plaza 20 menit dari Malioboro / Airport / Station 5 menit dari rumah makan, supermarket, mall, ATM, toko alat tulis, SD, SMA, TK dan playgorup Luas apartemen : 85 m2 Fasilitas apartemen (pribadi) : Full furnished 3 kamar tidur ((2 bed 180x200 cm, 1 bed 120X200) 2 kamar mandi ruang keluarga / tamu TV dan modem Kitchen Set,dapur (kompor dan rice cooker), lemari es, meja makan, dll piring, gelas, sendok, garpu, dll beberapa bifet full 4 AC dan water heater lantai granit, dinding wallpaper fasilitas apartemen (umum) : kolam renang, tempat fitnes, parkir mobil/motor luas, security 24 jam, loby, taman / penghijauan harga sewa apartemen : . - per bulan : 8 juta (monthly) . - per 6 bulan : 41 juta ( 6 months) cp 085102351997 ( TELPON / Call only ) . shop / homes for sale / rent house / land / residential / boarding house / hotel / guest house #jakarta #bali #surabaya #bandung #rumahdisewakan #solo #semarang #propertijakarta #liburan #propertisurabaya #propertibandung #rumahdijual #apartemendijual #rukodijual #tanahdijual #villadijual #apartemenjakarta #kontraktorjakarta #investasiproperti #livinginbali #jakarta_daily #rumahjakarta #kulinerjakarta #jakartaselatan #homestayjakarta #surakarta #penginapan
.
.

for rent apartment / apartemen disewakan di Jogja / Yogyakarta

5-10 menit dari kampus UGM, ATMAJAYA, UNY, Sanata Dharma, Lippo plaza, Ambarukmo plaza
20 menit dari Malioboro / Airport / Station
5 menit dari rumah makan, supermarket, mall, ATM, toko alat tulis, SD, SMA, TK dan playgorup

Luas apartemen : 85 m2
Fasilitas apartemen (pribadi) :
Full furnished
3 kamar tidur ((2 bed 180x200 cm, 1 bed 120X200)
2 kamar mandi

ruang keluarga / tamu
TV dan modem
Kitchen Set,dapur (kompor dan rice cooker), lemari es, meja makan, dll
piring, gelas, sendok, garpu, dll
beberapa bifet

full 4 AC dan water heater
lantai granit, dinding wallpaper

fasilitas apartemen (umum) : kolam renang, tempat fitnes, parkir mobil/motor luas, security 24 jam, loby, taman / penghijauan

harga sewa apartemen : .
- per bulan : 8 juta (monthly)
.
- per 6 bulan : 41 juta ( 6 months)

cp  085102351997 ( TELPON / Call only ) .

shop / homes for sale / rent house / land / residential / boarding house / hotel / guest house

#jakarta #bali #surabaya #bandung #rumahdisewakan #solo #semarang #propertijakarta #liburan #propertisurabaya #propertibandung #rumahdijual #apartemendijual #rukodijual #tanahdijual #villadijual #apartemenjakarta #kontraktorjakarta #investasiproperti  #livinginbali #jakarta_daily #rumahjakarta #kulinerjakarta #jakartaselatan #homestayjakarta #surakarta #penginapan
. . for rent apartment / apartemen disewakan di Jogja / Yogyakarta 5-10 menit dari kampus UGM, ATMAJAYA, UNY, Sanata Dharma, Lippo plaza, Ambarukmo plaza 20 menit dari Malioboro / Airport / Station 5 menit dari rumah makan, supermarket, mall, ATM, toko alat tulis, SD, SMA, TK dan playgorup Luas apartemen : 85 m2 Fasilitas apartemen (pribadi) : Full furnished 3 kamar tidur ((2 bed 180x200 cm, 1 bed 120X200) 2 kamar mandi ruang keluarga / tamu TV dan modem Kitchen Set,dapur (kompor dan rice cooker), lemari es, meja makan, dll piring, gelas, sendok, garpu, dll beberapa bifet full 4 AC dan water heater lantai granit, dinding wallpaper fasilitas apartemen (umum) : kolam renang, tempat fitnes, parkir mobil/motor luas, security 24 jam, loby, taman / penghijauan harga sewa apartemen : . - per bulan : 8 juta (monthly) . - per 6 bulan : 41 juta ( 6 months) cp 085102351997 ( TELPON / Call only ) . shop / homes for sale / rent house / land / residential / boarding house / hotel / guest house #jakarta #bali #surabaya #bandung #rumahdisewakan #solo #semarang #propertijakarta #liburan #propertisurabaya #propertibandung #rumahdijual #apartemendijual #rukodijual #tanahdijual #villadijual #apartemenjakarta #kontraktorjakarta #investasiproperti #livinginbali #jakarta_daily #rumahjakarta #kulinerjakarta #jakartaselatan #homestayjakarta #surakarta #penginapan
.
.

for rent apartment / apartemen disewakan di Jogja / Yogyakarta

5-10 menit dari kampus UGM, ATMAJAYA, UNY, Sanata Dharma, Lippo plaza, Ambarukmo plaza
20 menit dari Malioboro / Airport / Station
5 menit dari rumah makan, supermarket, mall, ATM, toko alat tulis, SD, SMA, TK dan playgorup

Luas apartemen : 85 m2
Fasilitas apartemen (pribadi) :
Full furnished
3 kamar tidur ((2 bed 180x200 cm, 1 bed 120X200)
2 kamar mandi

ruang keluarga / tamu
TV dan modem
Kitchen Set,dapur (kompor dan rice cooker), lemari es, meja makan, dll
piring, gelas, sendok, garpu, dll
beberapa bifet

full 4 AC dan water heater
lantai granit, dinding wallpaper

fasilitas apartemen (umum) : kolam renang, tempat fitnes, parkir mobil/motor luas, security 24 jam, loby, taman / penghijauan

harga sewa apartemen : .
- per bulan : 8 juta (monthly)
.
- per 6 bulan : 41 juta ( 6 months)

cp  085102351997 ( TELPON / Call only ) .

shop / homes for sale / rent house / land / residential / boarding house / hotel / guest house

#jakarta #bali #surabaya #bandung #rumahdisewakan #solo #semarang #propertijakarta #liburan #propertisurabaya #propertibandung #rumahdijual #apartemendijual #rukodijual #tanahdijual #villadijual #apartemenjakarta #kontraktorjakarta #investasiproperti  #livinginbali #jakarta_daily #rumahjakarta #kulinerjakarta #jakartaselatan #homestayjakarta #surakarta #penginapan
. . for rent apartment / apartemen disewakan di Jogja / Yogyakarta 5-10 menit dari kampus UGM, ATMAJAYA, UNY, Sanata Dharma, Lippo plaza, Ambarukmo plaza 20 menit dari Malioboro / Airport / Station 5 menit dari rumah makan, supermarket, mall, ATM, toko alat tulis, SD, SMA, TK dan playgorup Luas apartemen : 85 m2 Fasilitas apartemen (pribadi) : Full furnished 3 kamar tidur ((2 bed 180x200 cm, 1 bed 120X200) 2 kamar mandi ruang keluarga / tamu TV dan modem Kitchen Set,dapur (kompor dan rice cooker), lemari es, meja makan, dll piring, gelas, sendok, garpu, dll beberapa bifet full 4 AC dan water heater lantai granit, dinding wallpaper fasilitas apartemen (umum) : kolam renang, tempat fitnes, parkir mobil/motor luas, security 24 jam, loby, taman / penghijauan harga sewa apartemen : . - per bulan : 8 juta (monthly) . - per 6 bulan : 41 juta ( 6 months) cp 085102351997 ( TELPON / Call only ) . shop / homes for sale / rent house / land / residential / boarding house / hotel / guest house #jakarta #bali #surabaya #bandung #rumahdisewakan #solo #semarang #propertijakarta #liburan #propertisurabaya #propertibandung #rumahdijual #apartemendijual #rukodijual #tanahdijual #villadijual #apartemenjakarta #kontraktorjakarta #investasiproperti #livinginbali #jakarta_daily #rumahjakarta #kulinerjakarta #jakartaselatan #homestayjakarta #surakarta #penginapan
Karena berfoto dengan zoom-in sudah terlalu mainstream,maka saya hadirkan foto super zoom-out! wow fantastis! wajahku hilang seketika!!berganti dengan keindahan semesta raya👌
.
#happiness #Bali #karangasem #islandvibe #sidemen  #livinginbali #village #mountain #river #travelgram #PesonaIndonesia #instatravel #RariKesanaKemari
STICKY STUFF! Share, like, stream, boost, pre-order, pin and all that jazz... Its great to use internet to promote your Music but nothing beats the pleasure of printing your own stickers and bomb every traffic light,  pub toilet or whatever you like!
After all,  these are the perks of coming from the Hardcore Punk scene and its amazing DIY attitude! 🤟
.
.
.
#musicpromotions #promoteyourmusic
#newmusic #stickers #doityourself 
#DIY #ska #punkrock #hardcorepunk
#likeinthenineties #90smusic #oldschool
#singerslife #singersongwriter #miserableman #miserablemanmusic 
#onemanband #livingthedream 
#ubudmusicscene #ubudmusicians 
#balimusicscene #balimusicians 
#travellingwithaguitar #reggaepop 
#acousticreggae #underground
#livinginubud #livinginbali #streetlife
#musiciansofinstagram
STICKY STUFF! Share, like, stream, boost, pre-order, pin and all that jazz... It's great to use internet to promote your Music but nothing beats the pleasure of printing your own stickers and bomb every traffic light, pub toilet or whatever you like! After all, these are the perks of coming from the Hardcore Punk scene and its amazing DIY attitude! 🤟 . . . #musicpromotions #promoteyourmusic #newmusic #stickers #doityourself #DIY #ska #punkrock #hardcorepunk #likeinthenineties #90smusic #oldschool #singerslife #singersongwriter #miserableman #miserablemanmusic #onemanband #livingthedream #ubudmusicscene #ubudmusicians #balimusicscene #balimusicians #travellingwithaguitar #reggaepop #acousticreggae #underground #livinginubud #livinginbali #streetlife #musiciansofinstagram
Si Manis Jembatan Koneng, jangan prikitiuw-in aku yaahh, nanti jiwa abang terpuqul kalo adek nengok, tidur pun jadi tak nyenyak terbayang wajah adek lagi ngupil🤪...uh lalaaahh😌#meteorpegasusjatuhdariangkasa #janganngegasbacanya
Ini namanya Jembatan Kuning Yeh Unda, gunanya menghubungkan desa sangkan Gunung dengan desa Sidemen (soalnya kalo yang menghubungkan kita berdua namanya perasaan bwangg) 
Jembatan ini ngga bisa dilewatin mobil, dan hanya bisa  satu jalur saja. Kalo ada motor melintas juga harus ganti-gantian (tapi tenang..kalo kamu tak kan terganti kok dalam hati aku...blettakk!! #disambitbatubatasamanetijen)
.
.
#happy #Bali #karangasem #islandvibe #sidemen  #livinginbali #village #mountain #river #bridge #instatravel #travelgram #PesonaIndonesia #RariKesanaKemari
Si Manis Jembatan Koneng, jangan prikitiuw-in aku yaahh, nanti jiwa abang terpuqul kalo adek nengok, tidur pun jadi tak nyenyak terbayang wajah adek lagi ngupil🤪...uh lalaaahh😌 #meteorpegasusjatuhdariangkasa #janganngegasbacanya Ini namanya Jembatan Kuning Yeh Unda, gunanya menghubungkan desa sangkan Gunung dengan desa Sidemen (soalnya kalo yang menghubungkan kita berdua namanya perasaan bwangg) Jembatan ini ngga bisa dilewatin mobil, dan hanya bisa satu jalur saja. Kalo ada motor melintas juga harus ganti-gantian (tapi tenang..kalo kamu tak kan terganti kok dalam hati aku...blettakk!! #disambitbatubatasamanetijen) . . #happy #Bali #karangasem #islandvibe #sidemen #livinginbali #village #mountain #river #bridge #instatravel #travelgram #PesonaIndonesia #RariKesanaKemari
Yaak diipiiliih...diipiilihh mana yg caem potona..anggap sajah saya yg moto 😊😊
(gamao tag orgnya ntar ketauan klo dia yg moto 😁😁)
#coffee #coffeeaddict #ilovethetaste #thisisgood #coffeemakeyouhappy #tastegreat #chillwithfriend #playingcards #coffeeandtea #strongcoffee #instapic #bestpic #picture #photograph #allaboutcoffee #todayismyfavoriteday #ilovetoday #balilife #livinginbali #coffeetime☕